שרשור התפקדות

../images/Emo41.gif שרשור התפקדות ../images/Emo41.gif

מי אני בכמה מילים:
שם:
תאריך לידה (לא חייבים שנה):
איזור מגורים:
3 תחביבים אהובים במיוחד:
סגנון מוזיקה מועדף:
על התוכנית ועל הד"ר:
מתי התחלתי לראות את התוכנית:
איך גיליתי את התוכנית:
כמה אנשים הדבקתי ב"התמכרות" לתוכנית:
הדבר שהכי אוהב/ת בתוכנית:
הדבר שהכי פחות אוהב/ת בתוכנית: ושלושה משפטים שאחד מהם הוא אמת, שני שקר ושלישי פנטזייה וננחש מה כל אחד מהמשפטים

../images/Emo80.gif התשובות שלי ../images/Emo210.gif

מי אני בכמה מילים:
שם: שירי
תאריך לידה (לא חייבים שנה):1.2.1984
איזור מגורים: איזור השרון
3 תחביבים אהובים במיוחד: באולינג, פורומים, מוסיקה.
סגנון מוזיקה מועדף: רוק ישראלי
על התוכנית ועל הד"ר:
מתי התחלתי לראות את התוכנית: כשהיא התחילה להיות משודרת בערוץ 3
איך גיליתי את התוכנית: פרסומים בערוץ 3
כמה אנשים הדבקתי ב"התמכרות" לתוכנית: 0, אבל אני זוממת על כמה אנשים...
הדבר שהכי אוהב/ת בתוכנית: הנושאים שמועלים, הישירות של ד"ר פיל שהוא לא מפחד לומר את מה שהוא חושב, ואת הטיפים שלו שאפשר ליישם גם פה בישראל.
הדבר שהכי פחות אוהב/ת בתוכנית: העובדה שהוא מפרסם כל הזמן את הספרים שלו והכל מתקשר אצלו לרייטינג ופרסום... ושלושה משפטים שאחד מהם הוא אמת, שני שקר ושלישי פנטזייה וננחש מה כל אחד מהמשפטים
משפט 1: למדתי פיתוח קול במשך 3 שנים. משפט 2: הרציתי על מהות החינוך לדעתי מול קהל של 60 אנשים. משפט 3: גרתי בפריז במשך שנה. אז... מה מהמשפטים הוא אמת, או שקר או פנטזיה?

brum

New member
הניחוש שלי לגבי המשפטים של שירי

משפט 3 (ניחוש פרוע אין לי מושג)

חבר'ה, לא הבנתם ../images/Emo178.gif

יש שלושה משפטים- אחד מהם הוא אמת, אחד שקר, ואחד פנטזיה ואתם צריכים לכתוב מה כל אחד מהמשפטים...

עונה../images/Emo27.gif

מי אני בכמה מילים: שם:בת-אל תאריך לידה (לא חייבים שנה):26.11 איזור מגורים:רחובות 3 תחביבים אהובים במיוחד:צפייה ב
מחשב ולצאת עם חברות סגנון מוזיקה מועדף:לטיני על התוכנית ועל הד"ר: מתי התחלתי לראות את התוכנית:אמממ אני זוכרת שלפני שנה משהו כזה אולי יותר לא זוכרת איך גיליתי את התוכנית:זפזופ בערוצים השונים.. כמה אנשים הדבקתי ב"התמכרות" לתוכנית:אימא שלי
הדבר שהכי אוהב/ת בתוכנית:את העצות הדבר שהכי פחות אוהב/ת בתוכנית:
אחלה סקר

היי- לא ענית לגבי 3 משפטים...

ולא ניסית לנחש אצלי מה האמת, השקר והפנטזיה. מיד לתקן זאת!

brum

New member
עונה

י אני בכמה מילים: שם: אוליביה תאריך לידה (לא חייבים שנה): 1.8 איזור מגורים: ראשל"צ 3 תחביבים אהובים במיוחד: לישון, טלויזיה ולישון עוד קצת
(דבר נדיר כשמדובר על אמא לשלושה ילדים קטנים) סגנון מוזיקה מועדף: כמעט הכל חוץ ממזרחי, מרוק כבד, טראנס, אסיד ודברים דומים לאלה. על התוכנית ועל הד"ר: מתי התחלתי לראות את התוכנית: מההתחלה איך גיליתי את התוכנית: עקבתי אחריו כבר מאז שהתארח באופרה כמה אנשים הדבקתי ב"התמכרות" לתוכנית: בגדול את המשפחה שלי הדבר שהכי אוהב/ת בתוכנית: הדיבור בגובה העיניים וההומור יחד עם יעוץ רציני הדבר שהכי פחות אוהב/ת בתוכנית: הפרסום המוגזם והכניעה לרייטינג

למעלה