שרשור חברים בפורום

../images/Emo41.gif שרשור חברים בפורום ../images/Emo41.gif ../images/Emo168.gif

מכיוון שיש לנו מנהלת חדשה החלטתי לפתוח שרשור חברים בפורום שלנו שתכיר אותנו ואנחנו אותה גם
אז כול אחד אם הוא רוצה כמובן (
) שירשום בשרשור הזה את הפרטים הבאים :
(אם אתם רוצים תוסיפו פרטים אני שמתי את העיקריים) שם : גיל : סיבת הצטרפות לפורום : ריטוש אהוב שלכם או של כול אדם אחר שאהבתם : איך החלטתם או התחלתם לרטש : מסר לפורום :

c o e x i s t

New member
צ'עמם ואוף מחר לימודים../images/Emo5.gif

גיל : 17 סיבת הצטרפות לפורום : כי אני אוהבת לרטש(?) ריטוש אהוב שלכם או של כול אדם אחר שאהבתם :
(הריטוש שריטשתי למישהו כפוית טובה
, בכל אופן אהבתי
) איך החלטתם או התחלתם לרטש : אני עוסקת בצילום, אז תחום הריטוש גם קרץ לי תוך כדי. מסר לפורום : תחיו את ההווה!

Sweet Fantasy

New member
תודה על המחשבה ../images/Emo13.gif

שם :
מיכל גיל :
22 סיבת הצטרפות לפורום :
ראיתי שדרושה מנהלת שותפה, וכיוון שהנושא עניין אותי במבט "חפוז" ויש לי רקע בעריכה וצילום, רציתי לנסות, וגם על הדרך לעזור למנהלת הצעירה שהתגייסה. ריטוש אהוב שלכם או של כול אדם אחר שאהבתם :
עוד חדשה מדיי בשביל לבחור ובשביל לרטש. איך החלטתם או התחלתם לרטש :
עדיין לומדת ומסתכלת על עבודות שלכם, כבר ציינתי שאתם מדהימים? מסר לפורום :
מקווה שתקבלו אותי מהר ונלמד להסתדר, מצטערת אם מישהו נפגע מהתגובות שלי, אני ממש לא מנסה לפגוע במישהו, אלו תגובות של מישהי חדשה בתחום שרואה את זה מעיניים "נקיות" כך שאין לי ממש מושג מה מותר מה אסור, מה נחשב טוב ומה לא (אני אחת שפשוט אומרת מה שנראה לה, וכמובן לא בצורה שמטרתה לפגוע), מה שאני יודעת לגבי עצמי זה, כשאני עושה ויוצרת תמיד חשוב לי לקבל פידבקים לטוב או לרע, זה רק יכול לעזור לי להשתפר כאומן. שבוע טוב, מיכל

Sweet Fantasy

New member
תמיד טוב לרענן

ולעדכן למען החדשים, אני הרי לא הגבתי בשרשור הישן כך שזה לא ממש אקטואלי...

:)

שם : מור גיל : 18 סיבת הצטרפות לפורום : אני נמצאת עם הפורום הזה עוד שהוא היה קטן קטן בקומונה שלנו ולדעתי יש פה אנשים מקסימים ריטוש אהוב שלכם או של כול אדם אחר שאהבתם : מוצגת בצד תמונה שאני צבעתי משחור לבן לצבעוני..עבודה ישנה אבל אהובה איך החלטתם או התחלתם לרטש : בגיל 16 נדמה לי ראיתי ידיד מתעסק בפיינטשופ החלטתי גם להתנסות מאז עברתי לפוטושופ והמשכתי עד היום מסר לפורום : מסר כללי שאני חושבת שהוא מאוד חשוב- חיו את חייכם ואל תחיו את החיים של האחר

למעלה