שרשור חברי הפורום

GGOODD

New member
../images/Emo41.gifשרשור חברי הפורום../images/Emo41.gif

יאללה חברה, הגיע הזמן שאחרי שהתגבשה כבר קהילה נחמדה שכל אחד יכיר אחד את השני, השרשורים הקודמים שעשיתי בעבר לא היו הכי מוצלחים בעולם... חבר לכם שאתם לא משתפים פעולה
אז יאללה להתחיל לשרשר - כל הפרטים שהייתם יכולים לתרום לגביכם, תמונה אם יש וגם ניסיון מקצועי גם אם אין תציגו את עצמכם... יאללה לעבודה

GGOODD

New member
../images/Emo41.gif ועוד דבר!!! ../images/Emo41.gif

תפרסמו תאריכי ימי הולדת שאני אוכל להוסיף את התאריכים לוח הארועים של הפורום
זהו...

בפעם השלישית, נראה לי ../images/Emo8.gif../images/Emo16.gif

ניר, מירושלים, בן 14 (15.5.89), נסיון גדול אין לי- רק פרימייר וצילום במצלמה ביתית. הממ.. נראה לי שזהו
.
ניר

GaLi17

New member
היי

טוב לי זו פעם ראשונה אז נראה לי נחמד... גלי בת 17 מחולון...מתעניינת בתחום התקשורת מאז שאני זוכרת את עצמי ועוסקת בזה כבר שנתיים. כאילו מה עכשיו לספר על עצמי..??? טוב נראה לי שזה מיותר...אבל אני אחלה בן אדם באמת... רוב היום
(והכל טבעי...) וזהו... רק אני חייבת לשתף אותכם שעברתי אתמול טסט..))) איזה כיף לי...

ernieball

New member
היי

און,תל מונד. 9.9.87 (כמעט 16) מתעסק בפרמייר כבר כמה שנים טובות ובעוד כמה תוכנות גרפיות וכו'... בין היתר אני גם מנגן על גיטרה 3 וחצי שנים וזהו... תמונה? כרטיס אישי.

אני..

היי, קוראים לי דוד, עוד מעט בן 20
, בוגר מגמת קולנוע ופיזיקה בתיכון "אלדד" בנתניה, השתתפתי במספר הפקות במגמה, בין היתר בסוף י"א כיועץ לבוגרי י"ב בסרטי הגמר שלהם, ובי"ב כבמאי, צלם, עורך, ושליש מפיק בסרט הגמר שלי, וגם כשחקן בסרט גמר של חברותי למגמה. בנוסף אני מודליסט ואנימטור תלת-מימד, ומעצב ומתכנת Flash. התגייסתי לקורס-טיס ונפלתי לאחר 8 חודשים, ועכשיו אני סדירניק במטה חיל האויר. לא נגעתי בסרטים מאז שהתגייסתי, אבל אני מת לחזור לעסוק בזה, וזה החלום שלי (להיות במאי\מפיק\צלם\עורך, לא בהכרח בסדר הזה). ו... זהו!

pinoki

New member
ועכשיו תורי....

בת 19
מחדרה
בוגרת מגמת תקשורת + קולנוע
מתעסקת בעריכה בשעות הפנאי, בעיקר עם פרימייר, בתקווה לעבוד עם זה בעתיד.
אממ מה עודדד... זהו לא..

judyr

New member
כאן ג'ודי לוץץץ

אוקי רוב הפרטים רשומים בכרטיס... אבל הנה התוספת שתופסת
טכנאית תקשורת והפקה לטלויזיה ידע רב בכל מקצועות ההפקה (סאונד, תאורה, צילום, בימוי, עריכה, הפקות חדשות אולפן בכבלים, הפקות מולטי קאם, ניידת ועוד...) יש מספר סרטים ברקורד.... אחד מהם בקרוב מאוד בכבלים.... (וזו הפתעה בשבילי כי גיליתי את זה רק לפני כמה ימים...) לגבי הצילום עבדתי עם כל מיני מצלמות... לגבי העריכה עבדתי גם עם כמה תוכנות מחשב וגם קאטים למיניהן. ושבוע הבא אני אגלה לכם משהו חדש נוסף.... (מה חשבת ניר שאני אגלה להם לפני שאגלה לך
) זהו.. אה כן.... וקיבלתי גם ציון לשבח
יום נפלא לכולם

GGOODD

New member
אני עכשיו :)

גדי בן 18 מראש העין מתעסק בתחום כבר למעלה מ5 שנים התחלתי בערוץ קהילתי ומשם התקדמתי להפקה מקצועית יותר בקיא בכל סוגי הפקת הוידאו, הפקה, בימוי, צילום עריכה וגם כל המסביב לא מתמחה בכולם אבל יודע את התפקיד... מתמחה בעיקר בהפקה ובעריכה. נולדתי ב18/4/85!!!

Blizzard171

New member
אני

למרות שאני לא משתתף בפורום הרבה . קוראים לי מיקי אני בן 16 וחצי (11/11/86) במגמת תקשורת בביצפר האורן-גינזבורג ביבנה לרוב עובד עם פריימיר ומג'יקס דלוקס בקיא יותר בעריכה (גם זה לא משוה)

shai955

New member
על עצמי

אני כמעת בין 17, כי אני נולדתי ב11,6,86, אני כבר אומר שאני בן ב17. אני כבר מתעסק בתחום כבר 5 שנים, ובשנתיים האחרונות מאוד חזק. ולא יודע מה עוד להגיד. אני מאוד אוהב את התחום הזה. אני מאוד רוצה להתפתח עוד ולהרחיב אופקים. אני גם רוצה ללכת להיות צלם בצהל, כמו שגדי קיבל זימון. ואני מאחל לא רק בהצלחה. ולסיום רציתי להגיד שאני מאוד שמח להיות חלק מהפורום ואני הרבה מאוד לומד מהפורום הזה. תודה לכולם על התשובות והשאלות. שי גרנות

Gwoman

New member
גוכמן

גוכמן (הידועה גם בחוגים מסוימים כ"חצילת הרעם!"): אני לא יודעת אם זה עדיין אקטואלי ההודעה הזאת, אבל אני בכל זאת ארשום: טוב קודם כל קוראים לי ענת, ואני בת 18, בוגרת מגמת הקולנוע המצויינת בתיכון "רבין" כפר-סבא. מתעניינת בתחום בצורה פנאטית ורוצה בכל מאודי לעסוק בו בהמשך חיי. יחידת הסרטה דפקו אותי, אז ככה שאני לא אהיה צלמת צבאית (כיף...) ו....אה, התאריך לידה שלי הוא 29.7.85. ואמן תענו על ההודעה שכתבתי היום בפורום (כל מי שיקרא את זה...) ו...זהו. כאן ענת גוכימן, כפר-סבא.

למעלה