שרשור חדשות

CharmedRulez

New member
אליסה עונה על שאלות המעריצים בטוויטר../images/Emo70.gif ../images/Emo140.gif

אתמול לקחה אליסה את הזמן וענתה על שאלות מעריצים מחשבון הטוויטר שלה. להלן:
יש לך תוכנית חדשה שמתחילה בקרוב? מתי?
לתכנית קוראים "מאותגרים רגשית" (Emotionally Challenged) ואנחנו מתחילים את הצילומים באוקטובר.
למי את נשואה?
אני נשואה לדייויד בוגליירי (@dbugliari).
איך ידעת שבעלך הוא האחד?
נסעתי לרגל עסקים והוא החביא לי במזוודה המון פתקים קטנים שאמצא מהכלבים שלי.
בנעורייך, מאילו שחקנים לקחת דוגמא?
אודרי הפבורן, נטלי ווד, ספנסר טרייסי, מרלון ברנדו.
האם את אוספת דברים?
אני אוספת בובות ומזכרות מעולם הספורט (דיכוטומיה, מישהו? [מילה שמציינת קונטרסט בין דברים]). ולסיום כתבה משפט יפה: What lies behind you and what lies in front of you, pales in comparison to what lies inside of you

always be me mc

New member
../images/Emo243.gifמאותגרים רגשית?../images/Emo232.gif

באמת?
זה נשמע הרבה פחות מגניב מהשם המקורי
מה זו השאלה המגוחכת הזאת למי את נשואה?
לא שמעו? לא ראו בעיתון? המ ואני רואה שלאליסה יש הרבה רגעים כאלה שבו היא מגלה שדיוויד הוא האחד
(הקטע עם הפתקים וגם הקטע עם האחייניות) תודה דוד! אני לא יכולה להגיד שזה לא היה מעניין
ואחלה משפטים יש לבחורה! אני אשמור את זה ואתחיל לאסוף אותם ומי יודע אולי בסוף יהיה מספיק לסיבוב נוסף של משחק הציטוטים

CharmedRulez

New member
האמת שהציטוט הוא של אמרסון... לא שלה ../images/Emo13.gif

וכן הרגעים של האחד זה מצחיק

always be me mc

New member
באסה ../images/Emo3.gif../images/Emo232.gif

הו וול אז אאסוף את כל הפעמים שהיא מציינת שהיא התאהבה בדיוויד

always be me mc

New member
../images/Emo41.gifשרשור חדשות ../images/Emo240.gif../images/Emo232.gif

דוד סלח לי על זה שאני הולכת לשרשר אותך אבל אני עושה זאת רק כי אני חושבת שטוב יותר שכל המידע יהיה מרוכז במקום אחד ברור:) המ ופעם הבאה אתה מוזמן לפתוח שרשור חדשות
אם אתה רוצה

always be me mc

New member
30.08.09: אליסה ודיוויד בחזרה מירח הדבש../images/Emo160.gif

+
מצאתי כמה תמונות שלהם שצולמו לאחר שהם חזרו לאמריקה :)

always be me mc

New member
../images/Emo160.gif../images/Emo160.gif../images/Emo232.gif

אליסה נראית מתוחכמת עם המשקפיים ודיוויד נראה כאילו הוא בילה יותר מדי זמן מתחת לשמש

always be me mc

New member
../images/Emo160.gif../images/Emo160.gif../images/Emo160.gif../images/Emo232.gif

רק לי זה מפריע שהוא לובש וורוד?

always be me mc

New member
../images/Emo160.gif../images/Emo160.gif../images/Emo160.gif../images/Emo160.gif../images/Emo160.gif../images/Emo232.gif

אליסה שלי
הנשואה הטרייה
*מתרגשת*

always be me mc

New member
../images/Emo160.gif../images/Emo160.gif../images/Emo160.gif../images/Emo160.gif../images/Emo232.gif

לעוד הרבה תמונות כנסו לפה: http://www.alyssa-milano.it/gallery/thumbnails.php?album=179 אגב יכולתי לשים כמה תמונות מהאתר הזה אבל לא רציתי בגלל הכתובת המעצבנת הזאת שמופיעה באמצע התמונה
ומי שרואה לראות וידיאו ניתן לראות בעמוד הראשי של האתר הזה(שמשם אגב התמונות ששמתי): http://www.heaven-lyssa.net/ תרדו למטה בעמוד עד שתראו ולחצו פליי. אגב אומנם לאליסה לא כזה אכפת מהצלמים והיא מדברת וזה אבל לדיוויד נראה שמציק

CharmedRulez

New member
לשניהם נראה שמציק למען האמת.

תודה על התמונות. גם כאלה שלא היא שמה זה נחמד לראות.

always be me mc

New member
אני לא אומרת שזה לא מפריע לה בכלל../images/Emo232.gif

אני רק אומרת שנראה שזה מפריע לה פחות מדיוויד (עובדה שהיא אומרת לו בוידיאו 'זו השחקנית עובדת' וקצת צוחקת
) ומן הסתם זה כי היא כבר התרגלה לזה.

CharmedRulez

New member
ודייויד ממשיך להיות חתיכת בעל |מגניב|

אליסה כותבת: ".@dbugliari sent me 100 roses today just because ~swoon~ & he signed the card "love, husband" (husbands note: wives like these gestures.)" "דייויד שלח לי היום 100 ורדים סתם ככה & הוא חתם על הכרטיס "באהבה, בעל" (הערה לבעלים: נשים אוהבות מחוות כאלו)". איזה חמודים

always be me mc

New member
אחח איזה בעל הדיוויד הזה!../images/Emo9.gif../images/Emo232.gif

הלוואי עליי
טוב אז אני מאוד שמחה שיש לאליסה בעל רומנטי
ואהבתי את ההערה שלה בסוגריים חח ממש לגזור ולשמור
ודוד

always be me mc

New member
אליסה תורמת כדור בייסבול לצדקה../images/Emo45.gif

+
בקצרה : 40 כדורי בייסבול נצבעו ועוצבו ע"י שחקני ליגת הבייסבול הקטנה ונחתמו ע"י אתלטים וע"י סלבריטאים כגון אליסה מילאנו, זאק אפרון ודרו בארימור. הכדורים העלו השבוע כמה אלפי דולרים במכירה פומבית לטובת 'ליגת הבייסבול והסופטבול הקטנה' כחלק ממסע עיצוב בייסבול ברחבי אמריקה. 'ליגת הבייסבול (והסופטבול) הקטנה' = שם של אירגון לא רווחי בארה"ב שמארגן לילדים מקומיים ליגות של בייסבול וסופטבול ברחבי ארה"ב ובשאר העולם. לתוהים בכמה נמכר הכדור של אליסה אז הוא נמכר תמורת $200.50 לאחר 32 הצעות בעוד של (דרו) בארימור נמכר תמורת $146.50 עוד שמות שראויים לאיזכור: צ'ארלי שין, מיילו ונטימיליה(או איך שלא כותבים
), מייקל פלפס(נו השחיין האולימפי שזכה בהרבה מדליות לטובת ארה"ב באולימפיאדה האחרונה
) הלינק לכתבה: http://blogbeckett.wordpress.com/2009/09/01/baseballs-become-works-of-art-in-charity-auction/

CharmedRulez

New member
אליסה ממשיכה לענות על שאלות../images/Emo70.gif ../images/Emo140.gif

היא כזאת מתוקה שבא לי קצת לאכול אותה! זה רע? חחח אוקיי, עכשיו השאלות והתשובות:
Seeps or wakes?
I am wakes!
I feel old when i see re-runs of who's the boss...
Dude... Imagine how I feel. LOL. (איזה חוסר טקט! מסכנה אליסוש).
are u getting paid to tweet alot?
OMG, Is this even possible? Sign me up!
I have a secret! When I was younger I had a crush on you.
Your secret is safe with me. Wait... oops!
hey, do u respond to random ppls tweets?
Nope. Never. LOL.
are you anything like pheobe from charmed?
(Said with sarcasm) We look exactly alike. (Now serious) Yes, a lot alike.
Do you try reading some of the tweets, though?
I read all the @replies I receive. Twitter is a 2-way street. זה הכל להיום! מקווה שנהנתם!

למעלה