שרשור חדשים

Soi Fong

New member
חדשהדנדושה!../images/Emo54.gif

אני רואה בליץ' מאז שהוא יצא לאוויר (למקורות ההורדה ליתר דיוק...) וכעיקרון soi היא הדמות האהובה עליי נראה לי שהבנתם לבד... ג'ה!

Rukia nik

New member
../images/Emo108.gifרוקיה החדשה!

אחרי שראיתי את האנימה קון הייתי חייבת להירשם לתפוז חוץ מזה שאני גם מעריצה של בליץ' ורציתי להירשם ממזמן אז שלום לכולם!!

rukia chan

New member
שלום לכולם!

היי לכולם! אני חדשה בפורום... רציתי להצטרף כבר הרבה זמן ואחרי שהייתי אתמול באנימה קון וחצי עולם שאל אותי מי אני בפורום החלטתי להצטרף, ודחוף! היה כיף באנימה קון!!!! היה שולט בטירוף! בקרוב אני אוסיף גם תמונות...

Neon taichou

New member
../images/Emo205.gif אמג ברוכהבאה!!1

אני כל כך שמחה שיש מישהי שאוהבת את סוי כמוני. 3> ספרי קצת על עצמך, שם, גיל וכאלה~ מקווה שתהני פה!

Hinamori

New member
שלומ XD

את היית הרוקיה בבגד הלבן או שאני סתם עילגת ? אני הייתי רוקיה של הקאסט של בליץ' XD

rukia chan

New member
שלום!

אני איתך לאורך כל הדרך! גם אני רוצה לוחמה בפקאצות!!!

ברוכה הבאה D:

חדשה!!!!!!!!! ישששששששששששששששש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!עוד אנשים!!!!!!!!!!!!!!!!אנשימים תמימים!!!!!!!!!!!!!!!אנשיםמים תמימים להפחיד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מוחועחעחעחעחעחעחעחעחעחע!!!!!!!!!!!!!! אמ.....ני' יובל צ'אן אבל את יכולה ליקרוא לי בננה ~~ ראיתי אותך! התחפושת שלך כזאת מאגניבה!!!!!!!!!!!! ואולי תזהי אותי כמטורפת שצעקה "טלה" ^^. אבלאבלאבלאבל זה לא פייר! קורלה הכריחה אותי ;; טוב......אה..... תיהני! ותיזהרי! יותר מידי אייזנים ><

cRitiCaL KitTy

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo113.gif../images/Emo205.gif../images/Emo191.gif

אני רוני וראיתי אותך שם! את היית רוקיה מאגניבה

coral chan

New member
את היית הרוקיה בלבן!! OO: ../images/Emo210.gif

צילמתי אותך ואת חברה שלך מיליון פעם.. XD הייתה לשתיכן תחפושת מעולה *,* בכל מקרה,אני הייתי אחת מהאוריהימות ^^~ (הורודה,ליתר דיוק)

rukia chan

New member
שיו, תודה על המחמאה

סביר להניח שיש לי אותך מצולמת איפה שהוא... בכל מקרה, היה ממש ממש כיף!

coral chan

New member
אפשר את המסנג'ר שלך? D: ../images/Emo210.gif

אמ... בעצם לא OO; המסנג'ר החליט לא לעבוד לי. *הולכת להתנחם בזרועות יעלי* אולי נקים אגודת "המסנג'ר שונא אותנו"? ;O;

Rukia nik

New member
רגעע..../images/Emo8.gif

את היית עם בגדי שיניגאמי ויש לך שיער שחור/חום חלק כן?

rukia chan

New member
היי לך!

גמני חדשה... מי היית באנימה קון? אני הייתי הרוקיה בבגד הלבן... סביר שפגשתי אותך. טוב, נדבר!

למעלה