שרשור חדשים

יעל צאן

New member
היר איי אמ !!1 DD:

יאא.. הצטרפתי X3~ בטח גיליתם כבר איך קוראים לי PP< אר. אני קוראת סמויה כבר כמה זמן D: פרק 55 בבליצ' ~ אוהבת יאוי ~ ו..ו..זהו נתקעתי T_T XD נפגש בפחס אומשו XP...ני מקווה 3: DDDDDDD=

spinel

New member
ובהשפעת יעל...

הוחלט סופית שתהיי בפורום הזה יותר מיעל אחת! אני מכורה כפייתית לנארוטו, ולהלסינג.. ואני לא מושפעת! אני רק בפרק 32 בבליץ' אבל לא נורא אני בכל מקרה אכניס מכות לזה שיגלה לי ולו הספוילר הקטן ביותר ^_^ אואה... יש למישהו קישור לטורנטים של הפרקים של בליץ?
נמ.. טוב בכללי אני מהיידי, ואני בכלל לא הולכת להיות בפורום הזה יותר מיומיים אבל הייתי במפגש.. אני חייבת להפגין נוכחות לא? (או יותר נכון, הבריזו למפגש שלנו ובגלל שאתם עשיתם רעש אז החלטנו להצטרף
) נמ.. יש לי טענות מבוססות ביותר שאישידה זה סאסוקה *הנהון רציני* ומי שטוען אחרת לא מבין את המוח המעוות שלי.. נמ.. אז אנוכי הייתה הזו שצרחה הרבה במפגש.. קשה להתעלם P: היה לי קלסר יאוי ^_^

Pukapukit

New member
יו! ^^

הממ... יו! ^^ מיאו. אני פוקע ואני חדשה (בערך) D: גאיע פה לידי והיא צוחקת עליי ;; גאיע: ~נדחפת~ מיאו D: פוקע: נכון! O: אז אני פוקע ואני הייתי פה פעם ואז.. כבר לא O_O אז חזרתי ^_^ גאיע: מיאו ^-^ אני הייתי במיפגש D: כע, זאת המגניבה עם השלט no more sasUKe ^_^ אז... ברוכבאה/שבה לי? ^^;

שלום אני נועם

אני כמובן חדש בפורום ואני מקווה שיהיה לי טוב כאן ושלעולם לא אגלה ספויילרים (אני רק בפרק 28). הדמות האהובה עלי היא החתול (יוריצ'י אם אני לא טועה, בעצם אני כן טועה אבל לא נורא) ואני גם צופה בFMA וצפיתי בבסיליסק. ניסיתי גם את love hina אבל גיליתי שזה יכול להיות יותר מדי נשי בשבילי (נו באמת יש שם לפעמים דברים כאלה מעפנים).

marinaaa

New member
שלום:]../images/Emo110.gif

אסור לדבר על הורדות בפורום:O בכל אתר של בליץ יש:]

keep smiling

New member
יו,../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

אני חיבקתי אותך! ^_^ אני קיפי, בלה-בלה-בלה, השתלבות מהירה והכל. [:

Mrs Puff

New member
FMA ^^ ../images/Emo99.gif ../images/Emo199.gif../images/Emo133.gif

Welcome ^___^ I'm Rotem. Sorry for writing in english.. This comuter.. I'll kill him one day ;;

Envious

New member
היי D: נועם זה שם טוב ..

תהנה בפורום, ובאיזה פרקים את בפמא?

NoyChan

New member
ברוך הבא!

יוריצ'י שולטת!
! חח! איזה פרק אתה בFMA? גם אני רואה עכשיו! =)! דרך אגב אני נוי!! תהנה בפורום!

BlackEyedSpirit

New member
../images/Emo58.gif לפרק 40 אומשו -.-

יורואיצ'י הופכת לבתאדם [בערך] רק ב40 אומשו כזה :S תסמנו ספוילרים, אנשים !

תודה על קבלת הפנים לכולם

וב FMA אני בפרק 8 (זאת אומרת, עומד לראות עוד רבע שעה בערך).

למעלה