שרשור חדש ?..איזה גיבושון בחצר!

הוא אמר את זה רק בגלל שהוא מרגיש שליהי לא

רוצה קשר איתו. גם אני לא חושבת שליהי תגיע לגמר, הרי איתן הוא זה שמחליט לסופו של דבר, ובסוף הוא ידיח אותה.

billc

New member
גם אם זה נכון

לדעתי נמאס לו לעבוד קשה, מצד אחד יש בחורה צעירה מפוחדת או לא רוצה מצד שני יש בחורה מנוסה שלא מבינה מה זה לא מצד שלישי אין הרבה זמן הדבר היחיד שעובד לטובת ליהי, שאיתן מת להעיף את עדי ובן הוכיח עד היום שהוא מאוד הססן ומגמגם כאשר הוא צריך לומר לאיתן את מי להשאיר והכי חשוב, כל אחת שמתחברת לדניאל עפה מהתוכנית( הסיבה, איתן אוהב את דניאל חלשה ובודדה)

Klayhamn

New member
מסכים בגדול אבל

איך הגעת למסקנה שאיתן אוהב את דניאל חלשה ובודדה? כמו שזה נראה לי, היא במקרה נקשרת לבנות שעומדות לעוף שבוע לפני שהן עפות... (את מי הוא היה מעיף במקום לירון? את עדי הוא היה אמור להעיף ולא העיף אותה כנראה בהשפעת ההפקה, לפחות על בסיס מה שהוא אמר אחר כך)

לונדרון

New member
גם אני נורא פוחד ליפול," אמר האריה מוג הלב, "

"אבל מסתבר שאין דרך אחרת אלא לנסות." מתוך: הקוסם מארץ עוץ

אבישג55

New member
אין לליהיא מחסום רגשי כלפי בן

הוא פשוט לא מוצא חן בעיניה.הוא לא הטעם שלה,היא לא רוצה בו כברירת מחדל .הם כבר בבית די זמן כדי להבין איזה מין טיפוס כל אחד מהם.

elvis18

New member
איך בדיוק הוא מתכנן לפרק אותם ??

גם קרן ואתי וליהי שלושתן חזקות מאוד בקהל יחסית לאחרות ...כולי תקווה שהם יהיו אחרונות בסמסים ,אבל קשה לי להאמין ...אם יזרקו א ז את ליהי ,אבל ליהיה היא גרורה של קרן ואתי ולזרוק אותה לא יעזור בשיט ,אם רוצים באמת להשפיע ,שיזרקו את קרן או אתי ,הבעיה טמונה בזה שקרן ואיתן מתמזמזים והוא לא רוצה לפספס אותה ,וקאתי חזק אצל הקהל לפי הנראה...(מקווה שלא) אז לזרוק את ליהי טיפה לא יעיל ,אבל עדיף מכלום ...

noaxxx

New member
התשובה פשוטה, מטיל וטו ומודיע על זה להפקה

או אני או אתי... שנינו ביחד, בבית הזה, לא נשארים

Klayhamn

New member
הוא אמר היום אגב משפט ממש מוזר

שקשור לזה, אמר שזה "לא הוא מכריע, אבל שיש לו השפעה" (זה היה בזמן ועידת הפסגה עם אורן ובן)

noaxxx

New member
נכון.... אני גם שמתי לב לזה..

ואני זוכרת שאמרתי לעצמי שהוא מתכוון כנראה לשיטת ההדחות. שהקהל מצמצם אפשרויות ושההשפעה שלו ניכרת בבחירה הסופית. תזכור שאתה הוא זה שהזהיר אותי מתיאוריות קונספירציה... תקשיב לעצתך שלך

Klayhamn

New member
זו לא תיאוריית קונספירציה

אני חשבתי שאולי הוא מדבר על להעיף אותה בלי שום קשר להדחה.. (משיקולים "טכניים") אבל אולי לא הבנתי נכון

noaxxx

New member
אהה, הבנתי אותך, פירשת אחרת לגמרי

לא יודעת, אם לא העיפו אותה אחרי הקללות, אז עכשיו בטח לא יעיפו אותה בתואנה של צביעות. אני מניחה שזו עוד השערה שתתווסף לאוסף.. היה לי קראש ב
, עד שעשה restart ...

Klayhamn

New member
אני יודע

גם אני לא חושב שההפקה תעיף אותה, אבל אני פשוט ניסיתי להבין למה איתן התכוון. כנראה אגב שאת צודקת והוא התכוון שהוא לא בוחר את המועמדות

didush100

New member
כאילו שלא ידענו

עדי היתה אמורה לעוף שבוע שעבר אם זה היה תלוי באיתן

Klayhamn

New member
יכול להיות שהבנו את המשפט לא נכון

אני לא סגור על מה הייתה הכוונה... אולי נעה צודקת והוא התכוון שהוא לא בוחר את המועמדות

didush100

New member
לאיתן אין כזה כח אתם חיים בסרט

הוא חתום על חוזה דרקוני והוא הבובה של ההפקה מה שיגידו לו הוא יעשה ועכשיו כשלקחו לו את האפשרות להעמיד להדחה בכלל אין לו כח בידיים

Klayhamn

New member
להפך

לקהל אין כח, לאיתן דווקא יש הרבה כח. 4 בנות זה כמעט חצי מהבנות... זה נותן לו די הרבה אופציות...

למעלה