וואו, נראית אחותו לפחות
ס סיטואציה הזויה New member 31/7/11 #41 חחח...בהחלט! אז רגע, זה אומר שאח של קרן קופי אייל גולן?! כי קרן אמרה שהיא ואחיה נורא דומים....
K Klayhamn New member 31/7/11 #71 לא בדיוק, אח שלה נראה כמו איתן צוחק (שבתורו נראה כמו צ'אקי/אייל גולן/קרן)
S sivan513 New member 31/7/11 #12 אני תמיד אמרת שלקרן יש מבטים שלא היו מביישים את הסנדק. היא מפחיידהההההה
ח חני156 New member 31/7/11 #10 סוף סוף אני יושבת וצוחקת איתם..כייף ../images/Emo13.gif בלי ה המגעילה אתי ויותר כייף לראות את כולן פורחות בעיקר עדי ואת קרן יושבת כזו "קטנה" ללא אתי
סוף סוף אני יושבת וצוחקת איתם..כייף ../images/Emo13.gif בלי ה המגעילה אתי ויותר כייף לראות את כולן פורחות בעיקר עדי ואת קרן יושבת כזו "קטנה" ללא אתי
E ela501 New member 31/7/11 #21 אני רואה משחק של שחר פאר עם עין אחת והשניה מגששת בטלויזיה עוד צחוק אחד של עדי ואני מתאבדת
ס סיטואציה הזויה New member 31/7/11 #22 ../images/Emo199.gifאז תלכי לישון...לילה טוב ונוחי על משכבך בשלום....(בחוק כמובן, זה פראפרזה על המשפט של משה גרטל מהערוץ הראשון....)
../images/Emo199.gifאז תלכי לישון...לילה טוב ונוחי על משכבך בשלום....(בחוק כמובן, זה פראפרזה על המשפט של משה גרטל מהערוץ הראשון....)