היא חייבת חזייה טובה הכל צנח
ס סיטואציה הזויה New member 31/7/11 #87 בן קצת חרמן...בגלל זה הוא רצה את ליהי....בטח חשב שהיא קלה להשגה...מסתבר שטעה.
N noaxxx New member 31/7/11 #89 אהההההההההה , עכשיו הבנתי ../images/Emo6.gif אגב יוני, קרע אותי קודם מצחוק, שהוא שר שם על הספה בחצר של הבנים... סוג של pink floyd .... הרס ת'שיר
אהההההההההה , עכשיו הבנתי ../images/Emo6.gif אגב יוני, קרע אותי קודם מצחוק, שהוא שר שם על הספה בחצר של הבנים... סוג של pink floyd .... הרס ת'שיר
ק קשקשה9 New member 31/7/11 #67 לא,משהו בדינמיקה שם.....המבטים שלה משדרים לי פאניקה מתחת לפני השטח והיא בוחנת אותו ......יותר אינטואיציה שלי פחות הוכחות בשטח
לא,משהו בדינמיקה שם.....המבטים שלה משדרים לי פאניקה מתחת לפני השטח והיא בוחנת אותו ......יותר אינטואיציה שלי פחות הוכחות בשטח
פ פוציקוצי New member 31/7/11 #74 דווקא חשבתי להפך. הוא צוחק ומתלהב מכל משפט שהיא אומרת. היא סיפרה על איך אחותה מתנהגת כשהיא ישנה, לא היה כל כך מצחיק בעיני והוא התפקע מצחוק.
דווקא חשבתי להפך. הוא צוחק ומתלהב מכל משפט שהיא אומרת. היא סיפרה על איך אחותה מתנהגת כשהיא ישנה, לא היה כל כך מצחיק בעיני והוא התפקע מצחוק.
ס סיטואציה הזויה New member 31/7/11 #69 כשהם עם עוד אנשים הם משתדלים לתפוס מרחק אחד מהשניה ובטח לא להראות חיבה בפומבי...
פ פוציקוצי New member 31/7/11 #77 לפני איזה שעתיים הוא שלח לה אס אמ אסים עם כינויי החיבה שלה: דני דין. דניאל ישבה עם עדי והיא הראתה לה את האס אמ אסים ועדי אמרה לה שרואים שהוא מאוהב בה. ובלי קשר רואים שהוא מאוהב בה. דניאל סיפרה שהוא שולח לה אס אמ אסים באמצע הלילה שתבוא לישון איתו.
לפני איזה שעתיים הוא שלח לה אס אמ אסים עם כינויי החיבה שלה: דני דין. דניאל ישבה עם עדי והיא הראתה לה את האס אמ אסים ועדי אמרה לה שרואים שהוא מאוהב בה. ובלי קשר רואים שהוא מאוהב בה. דניאל סיפרה שהוא שולח לה אס אמ אסים באמצע הלילה שתבוא לישון איתו.