שרשור חדש ?..איזה גיבושון בחצר!

רגע רק רגע

Active member
למה עצוב?

מאמינה בזה ועושה לה טוב - שיבושם לה. אישית, לא מאמין בזה, בקלפים ובכל האיצטגנינים למיניהם.

Klayhamn

New member
זה עצוב בעיניי -

אני לא מדבר על האם זה עושה לה טוב או לא, אבל לדעתי אמונות מסוג כזה מעידות על שיפוט לקוי וחשיבה בלתי-רציונאלית... אפשר לפתוח פה דיון שלם על נזקיה של חשיבה בלתי-רציונאלית אבל זה לא הפורום כנראה

לונדרון

New member
הערונת - צריך לעשות הבחנה

בין אלה שמנווטים את חייהם לפי האסטרולוגיה באופן עקבי וקבוע, לבין אלה שהאסטרולוגיה משמשת עבורם מעין ברירת מחדל, או מפלט של הצדקה בכוחות שמעבר לשליטתם. העניין הזה גם עולה הרבה פעמים רק בשלבים ראשונים של היכרות. ההיכרות בין החברה בבית אינה ארוכת שנים, חלק גם נזהרים שלא לחשוף יותר מידיי פרטים בעייתיים או להסתגר, ההשלכה על אסטרולוגיה משרתת אותם בשלב זה. כשבן ניסה להתחמק מעדי בשיחה אתמול (כבר שלשום), הוא שאל אותה מה המזל שלך? היא אמרה בתולה ואז הוא ניסה להצדיק שהם לא יסתדרו....בלה בלה. תכלס, הוא ניסה להשליך על ההתאמה בין המזלות את הדחייה.

Klayhamn

New member
אני מסכים

שיש רמות שונות של עיסוק בנושא... לפעמים אנשים עוסקים בזה סתם בתור קוריוז או תחביב... אבל עדיין. אני פשוט אישית ממש סולד מכל הדברים האלה, אז קשה לי לשמוע את זה - מודה

noaxxx

New member
אופציה 3: או שזה סתם על תקן בידורי...

כמו לקרוא את ההורוסקופ בעיתון פעם בשבוע. ולסיום, מהתנסות אישית, אני רוצה לומר שיש דברים בגו... ואני חושבת שהאינטליגנציה שלי בסדר. לא לפסול כ"כ מהר דברים רק בגלל שהם לא הגיוניים או לא מדעיים. זה שעדיין לא הוכיחו, לא אומר שזה לא קיים!

לצערי הרבה מהבחורות שיצא לי להכיר מאמינות

ומדברות על מזלות והתאמה של מזלות (ובהתלהבות) ללא הבדל השכלה וגיל. פשוט מביך.

Klayhamn

New member
אני חושב שזה מעניין ש-

איתן, אורטל, קרן ודניאל לא מאמינים בדברים הללו איתן מסתמן כסולד מזה ממש, אבל לא רוצה לפתוח את זה שם בגלל שחלק מהאנשים שם מאמינים...

רגע רק רגע

Active member
אם הבנים רוצים לעשות ליוני "שיגוע"...

שיקחו את כל הבגדים שלו... ויניחו אותם במדף הכי גבוה

למעלה