נכון... תגיד רגע.. באח הפייבוריט שלך היה עמיר, נכון? סתם, פתאום נזכרתי..
N noaxxx New member 31/7/11 #92 נכון... תגיד רגע.. באח הפייבוריט שלך היה עמיר, נכון? סתם, פתאום נזכרתי..
ר רגע רק רגע Active member 31/7/11 #93 שולף קבצים מהזכרון ../images/Emo8.gif יגאל וליאם היו הפייב' שלי העונה. מאחר ונשארתי יתום די מהר... החלטתי "לאמץ" את עמיר בתור ברירת מחדל. העיקר שהזכרון עובד
שולף קבצים מהזכרון ../images/Emo8.gif יגאל וליאם היו הפייב' שלי העונה. מאחר ונשארתי יתום די מהר... החלטתי "לאמץ" את עמיר בתור ברירת מחדל. העיקר שהזכרון עובד
K Klayhamn New member 31/7/11 #104 היא בדיוק אמרה ש... הוא לא יכול לסמס לה כי הוא חושב שהיא עם אורטל וקרן
K Klayhamn New member 31/7/11 #113 המשחק מול איתן באמת לא מעניין מה שאותי מעניין זה מה יקרה מבחינת הדינמיקה החברתית בבית, וזה הדבר שאחריו אני עוקב... היום חלה נקודת מפנה בנושא, ונותר לראות אם זה יתפתח הלאה או יתמסמס
המשחק מול איתן באמת לא מעניין מה שאותי מעניין זה מה יקרה מבחינת הדינמיקה החברתית בבית, וזה הדבר שאחריו אני עוקב... היום חלה נקודת מפנה בנושא, ונותר לראות אם זה יתפתח הלאה או יתמסמס
פ פוציקוצי New member 31/7/11 #120 מיסטר איול (הבלוטה) ינסה בכל כוחו למנוע מהנושא להתפתח ולהשאיר את אתי כנשמה של הבית...
D didush100 New member 31/7/11 #116 לא מבינה איך הם לא מכניסים בנים מישהו אמר לי שעושים גם אודישנים לבנים
פ פוציקוצי New member 31/7/11 #121 נראה לי שהצנון מטיל וטו על הרבה דברים.... חנון חנון אבל נראה לי שהוא שולט בהפקה.
N noaxxx New member 31/7/11 #142 הפעם את צודקת, באמת חזרה לחצר... פשוט בפעמים האחרות שזה קרה, זו היתה דרך ההתחמקות שלה והיא בעצמה סיפרה על זה, שלא תגידי שאני ממציאה
הפעם את צודקת, באמת חזרה לחצר... פשוט בפעמים האחרות שזה קרה, זו היתה דרך ההתחמקות שלה והיא בעצמה סיפרה על זה, שלא תגידי שאני ממציאה