שרשור חדש ?..איזה גיבושון בחצר!

didush100

New member
כן הבנתי את התמונה

מסתבר שליז ועדי השפיעו עליו. שפן זאת המילה לא חשבתי שהוא כזה פחדן מה יהיה? אני מפחדת על ליהיא? המחשבה שליז הזאת תשאר עוד שבוע ממש מפחידה אותי בחיי בא לי ללכת ולצעוק להם רוצה לבוא?

24שעות1

New member
בכייף ומהר

האדיוט פועל מתוך אגו פגוע. 1. רוצה להדיח אותה כי בטוח שהיא בענין של איתן , ולכן היא דוחה אותו. 2.דאג להדליק את ליז יותר לכי שוחחי עם איתן תספרי לו. 3. גם בן וגם אורן שהיא חפרה להם. אמרו לה שהיא לא מבקרת את עצמה. שתעשה חשבון נפש עם עצמה למה כל הבית מתנתק מימנה , ולמה היא הכי הרבה יוצרת אש. אורן גם אמר שהוא מבין שהיא מפעילה מניפולציות מלוכלכות עליו. 4. בן בלע את התרעלה של עדי , 5. ליז נפלה לו כפרי ליד - לבצע את הנקמה שלו. 6. קנאתו ביוני - בזרימה שלו עם הבנות , מעבירה את בן על דעתו. ולכן סיפר לאיתן את העקיצה של אתי על הירקות, רק שכח שכולנו שמענו אותו מספר רב של פעמים מקטר על ענת והירקות ללא סוף. רק שלשום ביקש מקרן להעיר לה. 7. דאג מיד להעביר את המסר לאיילת שאיתן והבנים מתכוננים לעוף על אתי. (דהיינו- אתם יכולות להתחיל איתה במלחמה) אנחנו פה .מחכים לה בפינה.

didush100

New member
אחותי תקשיבי

ליז ועדי ירוקות מקנאה וזה ממש ירגיז אותי אפ בן יתן להן ולאגו שלו להשתלט עליו. אני גם רוצה לעודד את קרן ליהיא ואתי ולהרחיק אותן מהזבלות האלו עדי דני וליז. שלחתי לך מסר

billc

New member
היא פשוט לא מעוניינת

וסוף סוף הוא הבין את זה הבעיה הגדולה יותר של ליהי, שיש לו עכשיו קצת יצר נקמה ושכנע את איתן ואורן שיש להכנס בשלישיה הדגש אתי, אבל אם הם לא יוכלו לגעת באתי, הם ילכו על ליהי

didush100

New member
נו באמת

זה לא רציונלי היא כמו ילדה מפוחדת לידו מהרגע שהבינה עד כמה הוא מעוניין היא נלחצה והיא לא יודעת איך להתגבר על זה.

לונדרון

New member
דידוש ראי

ליהי הוכיחה מספר פעמים שהיא נאמנה לעקרונות שלה: היא לא התקרבה לאיתן כי היא נאמנה לקרן והיא לא היתה מוכנה להשתתף בעליהום על ליז (לאחר שהאחרונה הזכירה ניצול מיני). אז מדוע קשה לשער שהיא אולי נאמנה לרגשותיה ובאמת לא מעוניינת בבן ולכן היא לא יכולה ליהענות לחיזוריו? היא לא חייבת לרצות את בן, בוודאי שלא מפחד, ולא מאילוץ. הוא לא הגבר האחרון עלי אדמות.

didush100

New member
לדעתי

היא מרגישה אליו משהו אבל בגלל שהוא כ"כ לוחץ זה מרתיע אותה רואים עליה כמה היא מובכת לידו זה מצחיק אותי שאתם לא שמים לב לזה. היא לא יודעת איך להתנהג לידו והיא נבוכה מאוד ובגלל שהיא לא בנאדם מניאק כזה אלא אמיתית וכנה היא לא תתן לעצמה להיפתח אליו ולהיפגע. אתמול אמרו שהיא אסטרטגית ובנתיים לא רק שהיא לא מתקרבת אליו היא אפילו התרחקה.

billc

New member
אף אחד לא בא בטענות לליהי

ומי שלחץ עליה להתקרב לבן, היה אתי וקרן אני זוכר שהוא סמס לה שתבוא והיא אמרה שהיא לא רוצה ואתי וקרן דחפו אותה ללכת

didush100

New member
מה פתאום

היא קבעה איתו דייט בכלל בלי שקרן ואתי ידעו והיה לה כיף איתו אח"כ בגלל הסרטים של אתי היא נבהלה אבל זה לא בגלל שהיא לא רוצה

לונדרון

New member
בוודאי שהיא מובכת מהמצב

הדיון כאן הוא על הסיבה למבוכה? לדעתי יש לה הרבה התלבטויות לגבי הרבה סוגיות בשלב הזה של החיים וזה טבעי. דבר אחד בטוח, היא הפגינה עד כה נאמנות לחברות שלה. ונראה שההחלטה לגבי בן קצת פחות חשובה לה בשלב הזה.

היתה שיחה של אורן, בן ואיתן היום בחדר הבנים

הם דיברו על אתי וליהי. ועלו על ההתנהגות שלהן. אלו העדכונים מוואלה על השיחה שלהם. האם בן חשף את הפרצוף האמיתי של אתי? "כמה שאני אוהב את אתי, יש בה את הקטע שהיא לא רואה אף אחד ממטר וגם צביעות. היא עושה דברים לא יפים. שניה אחת היא מחבקת את עדי, ואחרי זה צוחקת עליה מאחורי הגב. ואני לא מבין איך יוני כל הזמן אומר שהיא נשמה". איתן מסכים עם כל מילה של בן! בן מרגיש שהוא מתפכח בן חושב שברגע שהם ייצאו מהווילה - הם ייראו מה כולם מקשקשים מאחורי הגב: "אנחנו נופתע מההתנהגות של שלושתן (קרן, ליהי ואתי)". בן מצהיר שהוא לוקח 20 צעדים אחורה מליהי, וטוב לו כך בן סבור שהבנות זקוקות לשיחת הבהרה הרעיון של בן הוא לדבר עם הבנות ולהסביר להן שבסופו של דבר: "כולם ייצאו החוצה, וייראו בדיוק על מה הן דיברו ביניהן ועל מי הן צחקו". הוא ממשיך בביקורת על אתי: "היא עושה פה טרור בהמון בחורות... בנות גם מפחדות מהשלישייה הזאת" תוכנית שלושת השלבים של איתן איתן מציע שהפתרון לצביעות ולטרור מורכב משלושה שלבים: להעיר על כל ביטוי של צביעות, ולא לקחת חלק בבדיחה על חשבון מישהו. שנית, לא להיכנס לריבים בין הבנות: "לא צריך לשמוע את הסיפור של כל צד, אבל כן אפשר לנחם". שלישית, יש לפרק את השלישייה. או, דרמטי! הבנים קוראים תיגר על ציר הרשע בן מבהיר לאורן ולאיתן שהסיבה שרוב הבנות בווילה כבויות היא משום שהן מרגישות נחותות מליהי, קרן ואתי. אורן מציע: "בואו נרים אותן! הן מרגישות כבויות כי איתן התחיל עם קרן, בן עם ליהי ויוני מחובר לאתי. מספיק. בואו נזמין ונבלה יותר עם איילת, ענבר, ענת.." יותר מאוחר, הוא שוחח עם איילת על ליהי. הוא אמר לה שהוא לקח צעד אחורה מליהי, בגלל שהיא לא מביעה עניין. איילת אמרה לו שלא יצור מרחק מליהי כי היא בחורה מדהימה, וכתגובה הוא אמר לה "רב הנסתר על הגלוי" הנה גם קטע ודיאו של השיחה שלהם: http://dor.walla.co.il/?w=//1845643/@vod

didush100

New member
כן ראיתי את זה וזה ברור שהאגו מדבר לו מהגרון

אם הוא ידיח אותה הוא יצא מניאק מס' 1

didush100

New member
היא מפחדת להפתח אליו להרגיש משהו ולעוף מהבית

יש לה איזה מחסום ריגשי כזה ודווקא יכול להיות מעניין לראות אותם ביחד. אני בטוחה שהיא בקטע שלו

למעלה