שרשור חוויות ממפגש הפורום

אִיתַי

New member
../images/Emo41.gif שרשור חוויות ממפגש הפורום ../images/Emo41.gif

צהריים טובים, אתמול, כידוע, נערך המפגש הראשון של פורום "השפה העברית"
. רציתי לומר
לגרי על שהסכים לארח אותנו בביתו, ו
לכל חברי הפורום שהגיעו למפגש: אסופית02, BatHell, עובד האקדמיה, or99, lordgino וגרי כמובן. לאחר הדלקת נר שמיני ושירת "מעוז צור ישועתי" עסקנו קצת בפיוט היפה הזה ובכמה ממילותיו. עובד האקדמיה שיתף אותנו במכתב מעניין (וקצת מוזר) שהגיע לידי האקדמיה ואחר כך ניסינו לפצח את חידון העברית הגדול שהביא לנו lordgino. האווירה הייתה אינטימית, חמה ונפלאה. אני, באופן אישי, מאוד נהניתי וכבר מצפה למפגש הבא
. כולי תקווה שבמפגשים הבאים יגיעו חברי פורום נוספים, שלא הגיעו הפעם. חוויות מהמפגש אמש
נא לשרשר לכאן
.

Yuvalenko

New member
פשששש... ../images/Emo3.gif

מעוז צור!!
אוף, נורא רציתי לבוא... :\ אבל שמח לשמוע שנהניתם! מתי המפגש הבא?
מאוד מעניין אותי לדעת מה זה היה החידון הזה... אתה יכול למסור לי מידע פנימי אותנטי?...

אִיתַי

New member
"חידון העברית הגדול"

מדובר בחידון שהתפרסם בעבר בעיתון "הארץ" עם משהו כמו 100 שאלות (לא להיבהל, לא עברנו על כל השאלות) על מקורן של מילים בעברית, משמעויותיהן וכו'. אני משאיר לlordgino את הבמה להרחיב בנושא
.

גרי רשף

New member
יהא ביתך בית ועד לחכמים

יופי שבאתם, נהניתי, ואני מחכה למפגש הבא. להבא גם אני אכין חידון! ברשותך אוסיף לרשימת הנוכחים את זוגתי סקאלי!

lordgino

New member
גרי וסקאלי - תודה על האירוח!

וכמובן תודה רבה רבה לאור על הארגון! וגרי,אם אתה מכין חידון, תדאג שיהיו שאלות שגם עובד האקדמיה לא ידע לפתור...

or99

New member
תודה...

לגרי ולסקאלי על האירוח. תודה לעובד האקדמיה ול-lordgino על ההסעות. תודה לכל מי שהכין תכנים ולכל מי שבא. נהניתי מאוד!

היה נחמד לפגוש ולארח את כולכם.

מאוד אהבתי שהכנתם דברים מראש, ויצקתם תכנים לאירוע. מצטערת שפספסתי את החידון, אבל אפי הדולף שיגר אותי למיטה ...
סקאלי

BatHell

New member
קצת באיחור,

אבל עדיף עכשיו מעולם לא! גרי וסקאלי- תודה רבה רבה על האירוח!
אנשים יקרים- שמחתי לפגוש את כולכם lordgino- תודה רבה על הטרמפ
עובד האקדמיה- הרשמת אותי!
<ורק שתדעו: בחיים האמיתיים- אני מדברת הרבה יותר!
>

אוהד11

New member
מקווה שנהניתם. אני מקווה שבמפגש

הבא אוכל ליטול חלק. האם קבעתם מועד אפשרי למפגש נוסף ?

למעלה