בנושא ציצים, תרשו לי לספר לכם משהו
מקרה שקרה לי באמת לפני כמה ימים - אולי מישהו יוכל להסביר לי למה: הייתי עם ידידה שלי אצל איזה חברה שלה, שלא הכרתי לפני כן. מפה לשם משם לפה, הבחורה מעצבת בגדים, אז הסתכלתי לי קצת על העיצובים שלה כדי לתת להן זמן לקשקש בלעדי קצת. בין העיצובים האלו היתה איזו חזיה שנראתה לי ממש גמדית, אז שאלתי את המעצבת אם זו חזיה לגמדות, והתגובה שלה היתה "מה פתאום? תאמין או לא, זה עולה גם על החזה שלי" (כאן אולי המקום לציין, שדרך החולצה החצי שקופה שלה אפשר בהחלט לומר שהחזה שלה היה ללא חזיה, ובגודל ממוצע ומעלה, כלומר לפחות b-cup.) בקיצור, בלי לאבד אף רגע אחד נוסף, הבחורה שולחת יד אל החולצה שלה, ומניפה אותה אל-על כאילו היא דגל ישראל ביום העצמאות. הקטע המוזר בכל העניין, הוא שאני, תאמינו או לא, באופן אינסטנקטיבי לחלוטין, בלי בכלל לחשוב לשניה, הפניתי את הראש מייד לכיון השני, ואמרתי לה "תעשי לי טובה, תחזירי ת'חולצה שלך למקום - הציצים שלך מה-זה לא מעניינים אותי" (ומדובר על בחורה כוסית למדי, אם עוד לא אמרתי את זה קודם). השאלה שלי, היא האם מישהו מכם יכול להסביר את ההתנהגות שלי? ההסבר היחיד שאני מצאתי הוא שאני הרבה יותר מאוהב ממה שחשבתי.