שרשור חיובי

Sacred Lie

New member
../images/Emo41.gif שרשור חיובי ../images/Emo41.gif

החלפתי את ליאת כי היא לא פה
ראשון- שני- שלישי- רביעי- חמישי- שישי- שבת- שבוע טוב חמודימים.

Johnni456

New member
ראאאאאאאשונה../images/Emo79.gif

ראשון- מכינה דברים ל"בעקבות" (זה כמו מחנ"ק, מי שבבני המושבים בטח יודע מה זה, אם יש פה מישהו כזה
) שני- בעקבות שלישי- בעקבות רביעי- בעקבות חמישי- בעקבות - יום אחרון שישי- בטח ישנה, נראה אם תצליחו להעיר אותי
שבת- כנ"ל.. או SOS

oo ELLA oo

New member
../images/Emo204.gif אני D=

ראשון-קונה ת'דברים לבצפר
שני-חוג שלישי-חוג רביעי-בבית .. חמישי-חוג שישי-לנוח ..>< שבת-בטח ניסע לאנשהו O: ><'

yael0000

New member
../images/Emo211.gif

ראשון- בית. אולי סרט עם חברה ואחיות שלה שני- צבא. שלישי- צבא רביעי-צבא חמישי-צבא שישי-צבא שבת-צבא ראשון-צבא שני-צבא שלישי-בית

BegForMercy

New member
אההא

ראשון- סרט עם אמא [><] \\ אימון תחרות שני- ישנה \\ מתארגנת לתחרות \\ תחרות :| \\ מסיבהD:: שלישי- שומדבר מתוכנן \\ אימון רביעי- שומדבר מתוכנן \\ אימון חמישי- שומדבר מתוכנן \\ אימון \\ "מסיבת סיום" של הנבחרת [פחחח כאילו שזה באמת נגמר מתישהוXD] \\ מרי? שישי- ינון?
שבת- ישנה?

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifיששששששששששששש

ראשון- אחים. שיעור פרטי. שני- אחים. רופא. שלישי- אחים. שיעור פרטי כפול. רביעי- לארוז. חמישי- דנמרקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק. שישי- דנמרק. שבת- דנמרק!

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifתודה ^^

הווווווווו אני אגיע לשורה ראשונה (כמו תמיד חח) ואני אצלם מלאמלאמלא!

Sacred Lie

New member
עונה ../images/Emo175.gif../images/Emo142.gif

ראשון- הולכת לחברה/יוצאת בערב כנראה. שני- מסיבה אצל חברה בגג
שלישי- אינלי מושג. / יוצאת רביעי-אינלי מושג חמישי-אינלי מושג שישי-הולכת לסבתא/יוצאת שבת-I HAVE NO FUCKING IDEA .

Emergency Exit

New member
וכי את חופרת!סתם:)

ראשון- היתי בקניון איילון\ ראינו האביר האפל DDDDDD: \ עלינו על אוטובוס מאסף בטעות
עברנו בכלהארץ שני- בבית. לא מרגישה כ'כ טוב.. \ אמא באה מוקדם הביתה שלישי- לאיודעת
רביעי- מסיבת שיבוציםםםםם. חמישי- לאיודעת
שישי- הולכת להסתפר \ סידורים? שבת- לאיודעת

Emergency Exit

New member
חכמות.

וזה לא אשמתינו לא ידענו שזה מאסף ועובר בכלהארץ לפני נתניה.

למעלה