שרשור טיפים/רעיונות לתרגילים

חן M

New member
../images/Emo41.gifשרשור טיפים/רעיונות לתרגילים../images/Emo41.gif

מחר בערב אני אוסיף את הטיפים שלי... מקווה לראות טיפים/רעיונות מקוריים ונחמדים שלכם.... לילה טוב...

חן M

New member
../images/Emo13.gifאני אהיה ראשון...

לא יודע אם אחדש לכם כעת אך אנסה בכל זאת... קחו לדוגמא איך ניתן לקחת תרגיל סטנדרטי בחדר כושר ובמכשיר ולגרום להפעלת/גירוי השרירים המייצבים וה-CORE ברמה גבוהה הרבה יותר תוך כדי תרגול תנועתי. התרגיל הסטנדרטי- פלייס בישיבה כנגד מכשיר . השינוי- במקום לבצע את התרגיל עם שני ידיים נסו לבצע אותו רק עם יד אחת,כמובן שתורידו משקל בהתאם. ביצוע התרגיל ביד אחת יגרום לכך שההתנגדות תנסה למשוך את הגוף לצד אחד ואז ע"י שרירים מייצבים אתם אמורים לבצע את אותה התנועה כמו ביצוע התרגיל עם שני הידיים.

eyes55

New member
לעשות את אותו התרגיל

אבל עם הפנים לכיוון שני. אני נותן את התרגיל בעיקר לנשים עם בעיות בגב והן דיווחו על שיפור במצב היציבה למרות שהתרגיל מסורבל ולא נח.

חן M

New member
תרגיל נחמד בתור גיוון../images/Emo13.gif../images/Emo45.gif

אבל חיזוק חגורת הכתפיים [כתף אחורית] לא תגרום לאדם ללכת זקוף כי 90% מהבעיות מקורן בעמוד השדרה.. יש שרשרת קינמטית[תנועתית] בין הקיפוזה ללורדוזה הסרווקלית[צווארית] ולחגורת הכתפיים.. כשמסתכלים על תבנית היפרקיפוזיס אז הקיפוזה הולכת לאחור הלורדוזה הצווארית לפנים והכתפיים שמוטות לפנים... כך באם הליקוי גמיש אז ברגע שמשפרים את ההיפרקיפוזיס אז רואים את הכתפיים חוזרות למקום מבלי שתעבוד עליהם בצורה כלשהי וזה די מדהים

gatinho

New member
התחלתי לעשות את זה

לא מזמן דווקא, דווקא כתוצאה מזה שפשוט הפסקתי להרגיש את החזה בתרגיל הזה. עם יד אחת אני מרגיש אותו מעולה. הבטן עובדת פצצה, אבל לא מסוגלת לתמוך את כל המשקל והרגל שקרובה ליד שעובדת תומכת הרבה. בכלל טיפ כללי הוא לבודד כל תרגיל שאפשר לכל צד בנפרד. המייצבים ישר נכנסים לפעולה, נדרשת המון מודעות לכל חלקי הגוף ורצוי מישהו שיסתכל מהצד ויתן פידבקים לגבי מנח חלקי הגוף השונים. הבעיה: זמן אימון מתארך פי 2...

למעלה