../images/Emo41.gifשרשור טעים ודל קלוריות ../images/Emo41.gif
פלפל ממולא בחציל וגבינות מצרכים מתכון של מיכל רם, דיאטנית קלינית 1 חציל 6 פלפלים ירוקים בהירים מוארכים 100 גרם גבינת "פיראוס" בולגרית 5%, מגוררת 2 ביצים 2 כפות עירית קצוצה 1 כף שמן זית מעט מיץ לימון טרי קורט פלפל לבן אופן הכנה 1. מחממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות). 2. קוטמים את ראשי הפלפלים ומוציאים את הגרעינים. קולים את החציל בתנור או על להבת הגז עד שקליפתו חרוכה והבשר רך. קולפים ומועכים. 3. מניחים את מחית החציל בקערה ומוסיפים את כל יתר החומרים. ממלאים את הפלפלים בתערובת בעזרת שקית זילוף, מניחים על תבנית ואופים כ-1/2 שעה. הצעת הגשה: מגישים על מצע עלי בייבי או בלוויית סלט ירקות.
פלפל ממולא בחציל וגבינות מצרכים מתכון של מיכל רם, דיאטנית קלינית 1 חציל 6 פלפלים ירוקים בהירים מוארכים 100 גרם גבינת "פיראוס" בולגרית 5%, מגוררת 2 ביצים 2 כפות עירית קצוצה 1 כף שמן זית מעט מיץ לימון טרי קורט פלפל לבן אופן הכנה 1. מחממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות). 2. קוטמים את ראשי הפלפלים ומוציאים את הגרעינים. קולים את החציל בתנור או על להבת הגז עד שקליפתו חרוכה והבשר רך. קולפים ומועכים. 3. מניחים את מחית החציל בקערה ומוסיפים את כל יתר החומרים. ממלאים את הפלפלים בתערובת בעזרת שקית זילוף, מניחים על תבנית ואופים כ-1/2 שעה. הצעת הגשה: מגישים על מצע עלי בייבי או בלוויית סלט ירקות.