שרשור טעים ודל קלוריות

magic40

New member
../images/Emo41.gifשרשור טעים ודל קלוריות ../images/Emo41.gif

פלפל ממולא בחציל וגבינות מצרכים מתכון של מיכל רם, דיאטנית קלינית 1 חציל 6 פלפלים ירוקים בהירים מוארכים 100 גרם גבינת "פיראוס" בולגרית 5%, מגוררת 2 ביצים 2 כפות עירית קצוצה 1 כף שמן זית מעט מיץ לימון טרי קורט פלפל לבן אופן הכנה 1. מחממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות). 2. קוטמים את ראשי הפלפלים ומוציאים את הגרעינים. קולים את החציל בתנור או על להבת הגז עד שקליפתו חרוכה והבשר רך. קולפים ומועכים. 3. מניחים את מחית החציל בקערה ומוסיפים את כל יתר החומרים. ממלאים את הפלפלים בתערובת בעזרת שקית זילוף, מניחים על תבנית ואופים כ-1/2 שעה. הצעת הגשה: מגישים על מצע עלי בייבי או בלוויית סלט ירקות.
 
שני סלטים שהכנתי לארוחת ערב

במקום פחממות - טעים ומשביע, ליד הבשר סלט חם מוקפץ - פטריות ושעועית ירוקה מצרכים: 1/2 שקית של שעועית שלמה ירוקה סנפרוסט פחית פטריות שימורים כף שמן שומשום כף סויה קורט מלח טיבולית בטעם סויה, או סויה כף הכנה: מקפיצים בווק או מחבט עמוקה את השעועית , כאשר היא מתרככת מוציאים את המים שהצתברו במחבט מוסיפים את הפחית פטריות, התבלינים והשום ומקפיצים עד להשחמה מגישים טעים 2. סלט כרוב עם תירס וגם פלפל אדום (לא חייב) מערבבים פחית תירס , עם כרוב טרי שחותכים דק חותכם פלפל אדום לקוביות ומוסיפים קוצצים דק עלי פטרוזיליה כ-3 כפות ומוסיפים רוטב מעל: שמינית כוס חומץ שמינית כוס שמן זית, אפשר פחות לפי טעם ניתן להוסיף קצת מים קורט פלפל , מלח, סוכר כף מיץ לימון טבעי טעים מאוד בתיאבון
 
למעלה