שרשור יום ד' ה-18/10

../images/Emo41.gifשרשור יום ד' ה-18/10../images/Emo41.gif

פה אתם כותבים פשוט הכל על היום
דברים טובים? דברים רעים? מה חדש? שרשרו[: [אז מה אם הוא בקושי התחיל,שיהיה
]

Infinity AL

New member
וויפי מתחילה ב10../images/Emo9.gif

היה לי נהיגה בבוקר
ותכף אני הולכת לבצפר עד 4, ומ4 יש עוד משו..קיצר חוזרת ב8...

L i o R s 28

New member
שיעור מחשבים מבאס למדי ../images/emo10.gif

אחרי ה מ ו ן זמן שלא באתי למחשבים אמרתי יאללה נלך.ואני כולי משועממת.ועכשיו בא הצלצול הגואל

שעתיים חלון אז חזרתי הבייתה לאכול

.. קיבלתי 82 בסוציולוגיה
מה שאני לא עושה,אני אף פעם לא מצליחה לעבור את רף ה80 המעצבן הזה,ואני בד"כ תלמידה טובה
טוב סיימתי להתבכיין
הלכתי לאכול

../images/Emo87.gif היום ב ../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo220.gif

בואו להשתתף בקליפ החדש של דניאל זילברשטיין! ערוץ 24 ואתר FLIX מזמינים אתכם להשתתף בקליפ החדש של דניאל זילברשטיין ולככב בערוץ 24. כל שעליכם לעשות הוא להוריד את השיר החדש של דניאל, לצלם את עצמכם עושים ליפסינק לשיר ואולי גם אתם תופיעו בקליפ החדש של דניאל. בנוסף הסרטון שידורג הכי גבוה יזכה ב ipod !
http://www.flix.co.il/music24 http://www.flix.co.il/showVideo.asp?m=1071485
צוות הספארי יתארח בפורום בעלי חיים במערכת החינוך. בין השעות 21.00-23.00. בואו לשאול שאלות על אריות, זברות, קרנפים, וגורילות ועל איך כל אלה מתקשרים לחינוך. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1017&msgid=87645135

Rot3m

New member
יום סבבה!

שעתיים הרצאה על הגיוס לצבא, שעה אחת אנגלית ומבחן באנגלית [:

שכחתי מלל...

חיים את החלום לעמוד על סטים ובמות? מתעניינים בתיאטרון? חושבים שהבמה מחכה רק לכם? בואו להכיר, לדבר ולהנות עם עוד מיליון (טוב, אולי קצת פחות) אנשים כמוכם בקומונת תיאטרון!! (מנהל/ת בבקשה אל תמחק/י ת'הודעה גם הקומונה שלך הייתה חדשה פעם!!)

בקושי למדתי...

שעה ראשונה ספרות ואז בהפסקה המרכזת שכבה נכנסת לכיתה "טוב נכנס אליכם מדריך מטעם הצבא שיסביר על גיוס ועל הצו ראשון" ואז זה פשוט נמשך 5 שעות ולמדתי שעה אחת פיזיקה אחרי זה וזהו

Blue Aura

New member
אז ככה: ../images/Emo189.gif

שיעור 1: היסטוריה - שעתיים. שיעור 3: ספרות. שיעור 4: ש. מחנך. שיעור 5: שעתיים כלבנות עיונית. P:

hiloosholetet

New member
חחח מלמדים אתכם להיות כלבות?../images/Emo8.gif

נשמע ממש כייף המקצוע לא שמעתי על דבר כזה

ליטול B

New member
הווווווו מאגניבבבב../images/Emo9.gif

שעה ראשונה היה לי אנגלית איחרתי כי דיברתי עם המורה על זה שאני ארד ל3 יח' בתנ"ך ובלה בלה בלה בסוף איך שהוא הגענו שאני לא דתיה והיא התחילה להרצות עזבו
שעה שניה היה לי היסטוריה-היסטוריה השנה זה כל כך מעניין.. שעה שלישית ורביעית מבחן בביולוגיה
כמובן שעתקתי אבל לא נראה לי שהלך לי טוב שעה חמישית שיעור חופשי שמעתי מוסיקה רבתי עם המחנכת על הלק(אסור לנו בבית ספר) שעה שישית ספורט(כמובן שאני לא עשיתי כי "היה" לי פצע ברגל
) שעה אחרונה תושב"ע הוא סיכם כל השיעור היה נחמד
ועוד מעט הולכת להכין עבודה באנגלית..

היום שלי../images/Emo42.gif

ב"ה באתי לבית הספר ב10 <אני מתחילה כל יום רביעי ב10> ואז התברר שאין לי את המגמה.. אז במקום להסתובב כמו סתומה הלכתי למוקד בבית הספר <זה ארגון ששם את המוקד שלו בבית הספר שלי במטרה לעודד אותנו להתנדב..אצלי זה הצליח! אני שם כבר 3 שנים חח> ואז נשארתי לשעה הקבועה שלי שם <כי היה ספורט> ואז נשארתי על עוד שיעור<חינוך תעבורתי שזה בעע> כי לא היו מתנדבות . ואז היה לי שעת ספרות מייבשת לחלוטיןומרוב יאוש ניסתי לצייר קומיקס על שבי השבלול שנופל מאיזה צוק בטעות. ואז שעת תנ"ך חביבה והביתה!

Conviction

New member
האאא ../images/Emo99.gif

אני לא מאמינה. קיבלתי 100 במבחן במתמטיקה. אני. 100. לעזאזל. שנה שעברה לא היה לי ציון עובר אחד, ולקבל עכשיו 100 זה פשוט חלום. [אני כ"כ גאה בעצמי וזה.
]

hiloosholetet

New member
../images/Emo140.gif ../images/Emo12.gif../images/Emo24.gif מזל טוב מוצתק! לי

יש מבחן במת' ביום ש/שי ואין לי כוח לזוז ללמוד

למעלה