שרשור יומי 25.2.10

mayarel

New member
יפיוףףףףףףףףףףףףףףף

זה מלפני יום ההולדת שלו או שבמקרה הוא נראה אותו הדבר????????? פשוט מעניין אם העייפות זה מהטקסים שהוא היה בהם יום לפני או מבראד... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

nini18

New member
כן לצערי אילו תמונות ממש ישנות ../images/Emo10.gif

אוף אני צריכה עוד תמונות בראדם וכאילו אני צריכה אותם עכשיווווווווווווווווווו

XoLilMissLolaoX

New member
חתיכושששששש איזה מקסימון

איזה כיף לראות את זה אחרי יום לימודים מעצבן שכזה...

mayarel

New member
אוי היו שם כל כך הרבה קטעים מצחיקים ../images/Emo6.gif

אחללללללללה שם ללהקה 'Adam Lambert and the Epic Fierceness'
אוי כמה פעמים שאלו את טומי איך זה היה לנשק את אדם וכל פעם הוא צחקק לו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ותודה שהוא נראה כמו ELF חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוי מונטי כזהההההההההההה מצחיק חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אהבתי שכשאמרו שהסאונד טוב הוא בכוונה הרעיש עם הנייר חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הקטע של ללכת cat fight עם קיישה כי היא נישקה את אדם
DDDDDDDD אוי זה פשוט היה כל כךךךךךךך מצחיק

mayarel

New member
אמר שקוראים לו כריס ( כן חחחחחחחחחחח)

ושהוא עוזר של המתופף (?)

munmun

New member
חחחחחחחחחחחחחחח

ARE YOU STRAIGHT TOMMY??? חחחחחחחחחחחחחחחח כן טומי .. שמענו.. P:

munmun

New member
../images/Emo6.gifחחחח.. איזה מצחיקים הם..

אני עכשיו רק לקראת הסוף של החלק השני.. חחחח.. IS ADAM A GOOD KISSER? חחח איך טומי ישר מנענע עם הראש: כמובן שאדם איז אה גוד קיסר..
ואיזה כיף שאדם גם שר ברקע.. היה את פירב כמה פעמים ברצף.. טוב.. הולכת להמשיך לראות..

nini18

New member
אוי הם מקסימים אני מתה עליהםםם

טומי פשוט בובה אני לגמרי מאוהבת
וזה היה כזה מצחיקקקקקקקקקקק במיוחד הקטע של טומי למה נתת לקאשה לנשק את אדם חחחחחחחחחחחחחחחח ומונטי כן אני באמת רוצה לדעת למה חחחחחחחח בקיצור הם כאילו להקה חמודהההההה
זה עם הכובע שווההההההההההההההה

AngelKrash

New member
היו שם כמה קטעים גדולים..חחחחחחחחח../images/Emo6.gif

איך כולם קראו לטומי ELF והוא לא הבין למה ושאלו אותו אם הוא אוהב מסעדות צרפתיות והוא אמר שכן.. איזה חמוד שהוא לא הגיב על השאלות לגבי הנשיקה עם אדם אלא רק ציחקק.. אבל העיקר שכששאלו אותו אם הוא סטרייט הוא ענה שכן. אגב, בחלק 5 (8:20)ביקשו מדאג שיספר להם סוד והוא הסתכל על טומי...המממ מונטי מצחיק בטירוף.הייתי לגמרי צופה במונטי פיטמן שואו. לא ידעתי שהוא וטומי בקטע חזק של סרטי אימה.

../images/Emo106.gifהמכירות של WWFM להשבוע!קרוב לזהב D:

61,000 עותקים שזו עלייה של 18 אחוזים. ועלה למקום 28 במצעד של BILLBOARD ממקום 31. ובס"כ הוא מכר 486,000 עותקים! הולך לו ממש טוב D: ..

למעלה