../images/Emo32.gifהזמנה רשמית!../images/Emo32.gif
חברי הפורום היקרים! בקרוב אנוכי חוגגת את מסיבת ה"הידד! עכשיו גם אני פדופילית!" לחלופין, יום הולדת שמונה עשרה. כפי שכבר אמרתי, והזכרתי, ושכחתי, ונזכרתי, ושוב הזכרתי לכם כי חשבתי שגם אתם שכחתם, אני מעוניינת לעשות חגיגה גדולה לאירוע הנ''ל.
יום!
ה12.6, יום שני
שעה!
11 בבוקר
מיקום!
פארק הירקון, נפגשים ליד תחנת הרכבת תל אביב אוניברסיטה ועוד כמה פרטים ^^ תחנת הכבת הנ''ל היא התחנה בה יורדים להגיע לאנימקונים למיניהם, רק שאנחנו נחצה את הכביש הגדול והמפחיד ונלך אל הפארק עצמו, ליד האגם. (המקום בו התרחש הקוספלי של פורים לפני שנה, למי שהיה נוכח.) ניפגש בשעה 11 בתחנת הרכבת, ואל הפארק נלך ב12. לאלו שלא יודעים איך להגיע אל הפארק עצמו. אם במקרה תוכלו להגיע רק אחרי 12, לא לדאוג, נשלח סאנג'ר לאסוף אתכם. בפארק הירקון יתבצע פיקניק לפי השלבים כדלקמן: 1) התנחלות וזריקת תיקים 2) פרישת מפה גדולה 3) אוכל 4) עורבים מרושעים שיתנפלו עלינו. ובגלל הביקוש הרב והידוע, בשעה 16:30 נתקפל מהפארק ונתקדמה חזרה אל תחנת הרכבת, וניסע כולנו אל תחנת תל אביב השלום (אול הייל עזריאלי!!) במחיר סמלי של כחמישה-שישה שקלים לאדם. משם נמשיכה אל עבר אוטאקו. המפגש יסתיים בסביבות הערב בחזרה אל עזריאלי. המפגש מתוכנן כך כדי שלא יהיו התפצלויות לא דרושות. והפיקניק מתוכנן מפני שבאיזור פארק הירקון אין הרבה מקורות אוכל, לכן מומלץ להביא אוכל לפיקניק ^_^ כולם מוזמנים! גם אם עוד לא יצא לי ולכם להכיר אשמח לעשות כן O: אפשר לבוא בהפתעה, אבל אשמח אם תאשרו בשירשור הזה כדי שאוכל לקפוץ בביתי להתלהב ולצעוק "יאי!! --- מגיע! יאי!!". לסיכום: תבואו ;; יהיו עוגיות!!