שרשור יציאות מצחיקות של יוסי בובלין

lightflake

New member
../images/Emo41.gif שרשור יציאות מצחיקות של יוסי בובלין

אומר לאשר על המהירות בהכנת האוכל: "אל תמהר, שבת מתחיל ביום ראשון" יוסי מדבר לצבר שישן ערן: למי אתה מדבר? יוסי: אני מדבר למי ששומע אותי ערן: אבל הוא ישן יוסי: אז הוא לא שומע "כבר שלושה השתינו בבריכה, בקצב מעורר דאגה" "אם זכית, אז ממש טעית" יאללה תוסיפי לכאן עוד...

../images/Emo6.gif

יוסי אומר לאיתי וערן: אמרתי לה תשמרי על האנרגיה - במקום תשמרי על ה...היגיינה. קטעים איתו

lightflake

New member
עוד מחכמת בובלין:

"הסבלנות היא קשה אבל פירותיה מתוקים" "בבית אני לא עושה כלוכלוכלוכלוכלוכלום" על השעמום: "הבעיה שהיום פה, יש בו הרבה שעות" "אני עוד לא נפל לי האסימון, בום" "אני המוח שלי מדבר איתי בצורה של צעיר כל עוד זה ככה זה טוב וברגע שזה ישתנה אז גם יהיה טוב" "חבר'ה שקלו מילים אחד אומר תחת אחד אומר שמוק בסוף יבוא לכם איזה בלוק" יוסי מדבר עם איתי על האסטרטגיה: "כל עוד רגוע סביבך, תשאר במקומך" "לא לחינם בא הזרזיר לעורב" "אין דג בלי עצמות ואין אדם בלי בעיות" "אתה צריך להרגיש סבבה אולי גם תגיע להיות עלי-בבא"

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

למעלה