שרשור כינויים - למה בחרתם בם

ת'ניק שלי בחרתי כי ... פעם היה נכנס לצאט שהייתי מתכתב שם איזה פוץ לא נורמלי שהיה אומר שהוא אשכנזי ולומד פסיכולוגיה ושכל השחורים מפגרים והיה מציף ת'צאט עם שורות מהשירים של אביב גפן ולכולם נמעס ממנו אז כשאני הייתי רואה שהוא נכנס הייתי יוצא מהניק הקבוע שלי ונכנס בניק הזה ובסוף הפכתי את הניק הזה לקבוע ודיי זנחתי את הישן שלי הישן שלי היה ניק מאוד פשוט קראו לי ROZELESS שזה שינוי קטן של שם משפחתי ( רוזלס )

אני בטוחה שכבר כתבתי את זה פעם...

אבל מילא. יקח לי יותר זמן לחפש את ההודעה הישנה בארכיון מאשר לכתוב חדשה.
היה לי משעמם בחופש הגדול (אי אז ב-2001) וחיפשתי צ'אט וכך הכרתי את תפוז, שהיה אז אתר חביב וקטן בתחילת דרכו.
נכנסתי לכל מיני פורומים תחת מגוון ניקים ראוי לציון... (נראה לי שיש לי בסביבות 10 ניקים, רק שאת רובם שכחתי בכלל... ובאחרים אני לא ממש משתמשת.
)
לפתע פתאום, בדרך לפורום "פילוסופיה לכל", ראיתי שפתחו פורום "מסע בין כוכבים" והחלטתי להפגין נוכחות.
רציתי ניק חדש לכבוד המאורע, ורצוי שגם יתאים לאווירה, אז התחלתי לחשוב על הדמויות הנשיות במס"ב. הכרתי אז רק את TNG ו-DS9.
פסלתי מיד את בברלי (אמהית מידי), דיאנה (רכרוכית מידי), גיינן (זקנה מידי), דקס (זה הכינוי של אחותי הגדולה, אבל לא בפורומים אלא בחיים...), קירה (קשוחה מידי).
וכשכבר חשבתי שהכל אבוד פתאום נזכרתי בגברת יאר מנוחתה עדן.
וככה בחרתי בכינוי שאיתו אני מסתובבת כבר 4 שנים.
אלוהים ישמור, אני 4 שנים בפרדס.

EBow

New member
Ebow

בתור מי שהתחיל את דרכו בתפוז בפורום "כלי נגינה ונגנים" שאיכלס בעיקר גיטריסטים, רציתי לבחור לעצמי כינוי שיהיה קשור לנושא של גיטרות. Ebow הוא מעיין סוג של מפרט חשמלי שמשרה שדה אלקטרומגנטי מעל למיתרים (או יותר נכון, מעל ל-Pick-Up של הגיטרה החשמלית, למי שמכיר) כשמעבירים אותו מעליהם וכך בעצם אפשר לנגן מבלי לגעת ממש במיתרים. זה יותר מדויק, כך אומרים. גילוי נאות: מעולם לא יצא לי לנגן באמצעות או אפילו לראות במציאות את המכשיר הזה...

oblique

New member
כי OBLIQUE זה אלכסון

או קו עקום נוטה לצד מסוים ולכן שי סלאש ובאק סלאש אצלי בחתימה ובגלל שזה נשמע לי מצלצל סבבה ובגלל ש POWELL (הניק שלי בצ'אטים שמזמן כבר לא נכנסתי לאיזה צ'אט כי משעמם שם רצח בצ'אטים) היה תפוס כבר.

DDN

New member
סיפור שנכתב יותר מדי

בתחילתי בפורומים בתפוז הייתי בפורום "היאבקות WWE" ובמשחקי תפקידים בלבד. קראתי לעצמי "דן המסוכן", שהתאים להם. ברגע שהתחלתי להסתובב מעבר לפורומים ההם, הייתי צריך משהו פחות ילדותי ממנו. DN הם ראשי תיבות של השם פרטי ומשפחה, הD הראשונה היא מזכרת מה"מסוכן".

NomadSoul

New member
נשמת הנווד

כמובן של-Nomad Soul יש את המשמעות המילולית שלו - וכל אחד יכול לקחת את זה לאן שהוא רוצה... אבל הרעיון הראשוני לניק הוא ממשחק: The Nomad Soul הוא משחק מדהים שיצא ב-1999 ל-PC ול-DreamCast, שכל הפסקול שלו נכתב ע"י דיוויד בואי, שגם תרם את קולו ודמותו לאחת מהדמויות.

Bones McCoy

New member
גדלתי על ברכי הסדרה המקורית

והציניות של מקוי תמיד הצחיקה אותי. (כעת מישהו שואל WTF - מאיפה זה צץ, אז כן, הרבה זמן לא כתבתי כאן אבל היו תקופות שכן)

TheBursar

New member
דמות שאני מסמפט

למדי. ההתחלה הייתה אי שם פעם מזמן שנכסתי לגוגל וחיפשתי קצת חומר על הסופר טרי פראצ'ט. ואז גיליתי את הפורום שלהם בתפוז. חשבתי קצת על איזה ניק יתאים לי ושיתאים לאוירה בפורום ובחרתי בשם הדמות הזאת שהיא קצת משוגעת ומעופפת (תרתי משמע) בספרים. ומאז אני איתו.

Bajoran Priest

New member
ובכן..

אני אוהב באגו'רים, אני אוהב ודקים, השילוב נראה מגניב, והשאר היסטוריה

למעלה