שרשור לעונה הרביעית

• פותח הנושא mel c
  • פורסם בתאריך

mel c

New member
עזרה!!!

אני מחפשת נואשות ביוטיוב את הפרק מהעונה הרביעית בו העיפו את ברנדי בגלל בעיות ההתנהגות שלה. למישהו יש קצה חוט?

מה לעזעזל?!

למה יש עכשיו פרק מעונה 3 נדמה לי?!?!?!? או שזה 4.... לא משנה!! למה שידור חוזר?!?!?!?

שרון20071

New member
טופ מודל -עונה 4

מי יודע באיזה אתר ניתן להוריד את כל הפרקים של הטופ מודל הבאה- העונה ה-4????

L O L O59

New member
זה עונה 4

גם אני הופתעתי לראות...סתם העברתי וראיתי זה משודר רק ביום שישי?

Black Jane

New member
../images/Emo41.gifשרשור לעונה הרביעית../images/Emo3.gif../images/Emo41.gif

שלא תחשוב שאנחנו מפלים אותה, בייחוד לאחר השידורים החוזרים

העונה הכי גרועה אבררררררררר

וואו זה היתה עונה כזאת חלשההההההההה המתמודדות היו אחת יותר מכה מהשנייה חוץ מבריטני המקסימההההההה באמת זה שיא הנפילה של הטופ מודל! פוטנציאל לבנות לא ממש היה.. אבל משום מה נתנו להם סטי צילומים מדהימים כמו עם החיות!!! בכל מקרה עם זוכה מזעזעת כמו נאימה זה אומר הכל.. עונות 2 ו-5 RULZZZZZZZZ

את 3 משום מה ממש לא אהבתי

אולי כי יה יה ואווה שהיו בגמר היו ממש לא מוצלחות מבחינתי היה פוטנציאלללל בעונה - אן אמנדה ועוד כמה יפות שהעיפו אבל העונה עצמה הייתה דביקה כזאת לא אוהב.

NP16

New member
הן מאד מוצלחות, וטוקרה , וקאסי, ומלא! ה-עונה!

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif 3 העונה הכי טובה בעולם.

אני אישית ממש לא אהבתי את חמישית,למרות שאני יודע שהרוב אהבו.היא יותר גרועה מ-4 לדעתי. ב-4 היה את קיילין
,אז היא עוד איכשהוא קצה חוט.ולא יודע,אני די מחבב את עונה 4.

דווקא אהבתי את העונה הרביעית.. קיילין../images/Emo99.gif

לדעתי העונה החמישית פחות טובה מהרביעית

פחח איך אפשר להגיד דבר כזה??

בעונה הרביעית חוץ מבריטני ובריטה שעפה ראשונה הם היו לא רק שלא יפות אלא חלק ממש מכוערות פחד (מישל נאימה ברנדי וזה רק ההתחלה ליובי- עם התמונה הרגועה בהיסטוריה של התחרות) בעונה 5 היו את הבנות הכי מקצועיות ויפות- ניק המושלמת של הסדרה ניקול היפייפיה ליסה עם תמונות מדהימות קייל המהממת אפילו ברי שיחקה אותה עונה 5 מושלמתתתתת עונה 4 מכוערתת :) עונה 2 הכי שולטת!

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ענין של טעם וריח

אני מוצא את ניק כפבוריטית שלי בעונה ה-5,אך אפילו לא מתקרבת לפיבוריטיות האמיתיות שלי-אווה,קיילין,ג'ואני ועוד מישהי מהעונה ה7. אני לא חושב שמישהו באמת חשב שניק יפה כשראה אותה בהתחלה.אין ספק שהיא פבוריטית ומקצועית בטירוף. אם משווים את ליסה לבריטני,אני מעדיף את בריטני. את ניקול מההתחלה לא סבלתי וגם היום אני לא ממש סובל אותה. לקייל היה פוטנציאל והיא לא עשתה איתו כלום.וברי סתם עצבנה. אווה וג'ואני הן לדעתי שתי הטופ מודל הטובות ביותר בכל הזמנים.

Manga136

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo142.gif

אני לא ממש אהבתי את ניק. וגם התמונה מהודו שיעממה אותי. אבל אווה וג'ואני וזאתי מהעונה ה-7
שולטות!

למעלה