האם יש המלצות - LG LS55 13JE?
מציעים לי את המחשב הזה במחיר 6,999 ש"ח. המפרט כולל: Intel Pentium M Processor Dothan 1.73 GHz(740), 533MHz FSB, 2MB cache sonoma אבל לא הבנתי למה באותה שורה מופיע גם דותן וגם סונומה, ממה שקראתי פה הבנתי שמדובר בשני מעבדים שונים ולכן להבנתי הם לא אמורים להופיע יחד? האם מדובר בטעות? זכרון 512 מגה (נשמע טוב) מסך XGA+ , בהירות גבוהה, 200nit (מה זה?), 15 אינץ (נשמע טוב) דיסק קשיח 60 ג'יגה (מהירות 5400Rpm (נשמע טוב)) כרטיס רשת אלחוטי wlan, b/g אנטנה לרשת אלחוטית DUAL HEXA BAND (מה זה?) כונן צורב דיוידי משקל 2.6 קילו כולל סוללה 3 יציאות USB אם אני קורא נכון, מנ זה wirefire? כניסה לזכרונות פלאש מסוגים Memory Stick, MS pro, MMC, Secure Digital (לא ברור לי אם זה מתאים לכרטיס זיכרון מסוג SD?) סוללה 6 תאים לי-און (כמה שעות זה, 4?) אחריות 3 שנים מערכת הפעלה אקס פי ביתי עוד דבר: האם LG מומלצת באופן כללי? עד כמה שאני יודע הם יחסית חדשים בשוק המחשבים הניידים, מה עם השירות שלהם? היכן ניתן לתקן אם משהו מתקלקל (מעבדת שירות) ועוד. האם זה נורמלי ששנת האחריות הראשונה היא בינלאומית והשנתיים הנוספות הן רק בישראל? זהו.. תודה עמית