שרשור לפני המפגש!

O L g i T

New member
../images/Emo41.gifשרשור לפני המפגש!../images/Emo41.gif

אז ככה. הוחלט שהמפגש יהיה ב-28, ב-12 בצהריים ליד טאוור רקורדס בעזריאלי. תקנו אותי אם אני טועה
אז כמה דברים: דבר ראשון, בגלל שזה מפגש ראשון ולא כולם מכירים את כולם, אני מציעה שכל אחת תבוא עם מדבקה או משהו כזה עם השם שלה ו\או הניק בתפוז שיהיה לנו יותר קל לזהות אחת את השניה בלי יותר מדי פדיחות X_X דבר שני-
בקשות למפגש
רוצות שמישהי תצרוב לכן הופעה מסויימת ותביא לכם במפגש? רוצות שאולגה החמודה תקנה לכן משו מסויים מלאונרדו ותחזירו לה כסף במפגש?
בקשות כאלה ואחרות...- מוזמנות להשתרשר לכאן

whatascene

New member
אחח כן!

חגורה! ראר P: חח לא יודעת, לא הייתי שם מכיתה ט' בערך.. מה עוד יש שם ששווה שאולגה החמודה תקנה לי? ואיזה עוד פורומים באים למפגש הזה?

O L g i T

New member
חחחחחחח.

איזה חגורה? כי... אין משובצות =[ אני יודעת שיש אחת של גאווה ואחת צבאית. ויש גם שחורות, וראיתי אוף ווייט... תגידי מה את רוצה ואני אגיד אם יש. בכל מקרה רשום על החגורה USED בגדול P: אממממ מה עוד יש שם....... יש שם בנדנות. דבר מגניב, אפשר לקנות בנדנה משובצת, ולגזור אותה ולתפור על משהו.. יש גם עם גולגולות וכל מני.. יש עוד מלא דברים תני כיוון ולא יודעת.. אבל אני יודעת שבאותו יום יש מפגש ישרא =|||

whatascene

New member
ישרא? איכ

מלא צוציקים עם חולצות של איירון מיידן.. ואני חושבת בכיוון של החגורה השחורה, כמה היא עולה?

O L g i T

New member
18 שקלים חדשים. חח

צוציקים עם חולצות של איירון מיידן? אני דווקא חשבתי יותר בכיוון של מלא אימו בוייז 3> חח

O L g i T

New member
יש כמה..

זה כמובן לא משתווה לאימו בויז האיכותיים שיש בחו"ל אבל זה מה יש..

whatascene

New member
אימוקידס מסריחים גם בלי להיות חיקוי

מה הקטע הזה של להיות אינדיווידואלי ע"י זה שאתה טרנד מהלך?

yaelrs

New member
../images/Emo7.gif

אוףף.. איזה באסה שאנ'לא יכולה לבוא.... דאמ יו טיול חנוכה...

../images/Emo45.gif

אפעם לא הייתי בלאונרדו... מה יש שם מעניין? רגע! (גאון גאון) שני יש מצב שאת קונה לי את הדיוידי ואני אחזיר לך את הכסף במפגש?

whatascene

New member
חח

אם הוא היה נמצא ברחובות הייתי קונה, אבל =\ אני הולכת היום לקניון ואני אצעק על המוכר ההוא קצת ונראה מה יהיה לו להגיד בנושא

O L g i T

New member
חח זה בערך כמו תומר

בעצם זה בדיוק כמו תומר אבל פחות ברמה חח
נממ מה יש שם מעניין? שוב, תני כיוון

למעלה