שרשור מוטיבציה

../images/Emo41.gif שרשור מוטיבציה../images/Emo45.gif

מה נותן לכם מוטיבציה להמשיך ולהתמיד? מה מוריד לכם את המוטיבציה? (ואז מה אתם עושים? ואיך חוזרים לדיאטה?) ולמי שיש טיפ טוב- מוזמנת לשרשר לפה אצלי יש בעיה... אני יכולה חודשים להתמיד ולהצליח לרדת יפה במשקל עד שפעם אחת אכלתי קצת יותר מידי.. ואז אני אומרת לעצמי אם כבר אז כבר.. ומתחילה לטחון... ואח"כ קשה לי מאוד להפסיק ולחזור לשלוט באוכל.

חן123

New member
יופי של שרשור!

מוטיבציה - כשיש ירידה במשקל... לא כל כך מקורי חוסר מוטיבציה - בד"כ כשממש ממש בא לי לאכול מתוק והרבה

micpri

New member
כמה טיפים:

א. לזכור שכל יום הדיאטה מתחילה מחדש, אז לא נורא אם יום אחד (או שלושה) אוכלים הרבה - העיקר שכל יום מחדש אפשר לבחור אם לשמור או לא. ב. אני לוקחת את עצמי לשיחה - בדרך כלל יושבת וכותבת על נייר למה אני אוכלת ומזכירה לעצמי שכל הירידה במשקל תלך לאיבוד אם אוכל ואז מה יהיה עם הבגדים החדשים והמגניבים שלי... ג. דיכאון קל מנושא העלייה לכמה ימים - אצלי לפחות הבאסה מעצמי מביא בסופו של דבר להחלטה שאין ברירה, לא סובלת את עצמי ככה ומתחילה לשמור.

magic40

New member
יש לי מוטבציה כי

הארון שלי מפוצץ בבגדים שאיני לובשת ואין מצב שאלך לקנות מכנסיים במידה 42-44 מוריד לי את המוטיבציה המשקל שלא זז גם כשההיקפים יורדים! ואני לא אכלנית מטבעי אז זללנות זה לא העניין אצלי מנסה להיגמל מלחם ככה לשבוע ולא מצליחה זה מה שמאכזב אותי הכי הרבה

למעלה