שרשור מחאה בעקבות המלחמה

HERMAN13

New member
קורא אליכם מתוך מאהל "אלכסנדרוני".

אני קורא אליכם מתוך מאהל "אלכסנדרוני". מאהל "אלכסנדרוני הוקם ע"י אנשי המילואים אשר חזרו מתופת לבנון , מתנאים לא תנאים, של מחסור חמור ובלתי נסבל של אוכל, מים, רימונים , ציוד לחימה בסיסי וזה עוד רשימה חלקית. חובתינו כאזרחים שנמצאים בעורף לתמוך במאבקם למען התפתרותם לאלתר של אולמרט, חלוץ ופרץ. כולנו מגוייסים בצו 8 -אזרחי להגיע ל"גן הורדים" שמול לשכת רה"מ בירושלים. כל המגיעה תורם למאבק. המאהל מוקם ב"גן הורדים" מול משרד ראש הממשלה בירושלים. אנו קוראים לכם להגיע בכל שעות היממה ובמיוחד להפגנות המחאה בכל ערב וערב ביןהשעות 18:30 ל21:30. כל היכול להירתם למאבק, כספית, או בפירסום, סטיקרים, פוסטרים או כל העולה על דעתכם. לפרטים : עמיחי [email protected] http://www.memshalahabayta.com/

עצרת המונים מול משרד ראש הממשלה

ביום שישי כולנו לוקחים אחריות ומגיעים למחות עם חיילי המילואים וההורים השכולים לפרטים- www.refanael.co.il

a e q u i t a s

New member
../images/Emo46.gifאתם באמת חושבים

אתם באמת חושבים שעצרת מחאה בבית הקברות בהר הרצל סמוך לקברה של גולדה מאיר ז"ל זה דבר ראוי? אני חושב שכן היו מחדלים חמורים במלחמה שיש לחקור, אבל ישראל צריכה ממשלה היום, התפטרות של ראש הממשלה, שר הביטחון והרמטכ"ל אולי גם הנשיא בגלל סיבה אחרת אבל עדיין - אתם יודעים איזה זעזוע עמוק זה יגרום בצמרת השלטונית? אתם יודעים איזה משבר כלכלי זה יכול להוליד? אני לא מגן על אף אחד, אבל אנו נמצאים במצב מאוד רגיש כנראה בין מלחמות, ואנו לא צריכים לערוף ראשים עכשיו, אלא להסיק מסקנות אופרטביות כדי שהמחדלים לא יקרו בשנית, בבחירות הבאות אל תצביעו קדימה אבל לא עכשיו!!!!

אתם באמת חושבים -תגובה (בהדגשה)

אני חושב שכן היו מחדלים חמורים במלחמה שיש לחקור, אבל ישראל צריכה ממשלה היום, התפטרות של ראש הממשלה, שר הביטחון והרמטכ"ל אולי גם הנשיא בגלל סיבה אחרת אבל עדיין - אתם יודעים איזה זעזוע עמוק זה יגרום בצמרת השלטונית? על מה אתה מדבר הרי כמעט אף ממשלה לא שורדת פה ארבע שנים למה שהפעם זה יהיה שונה מכל הפעמים הקודמות אתם יודעים איזה משבר כלכלי זה יכול להוליד? מערכת בחירות ואי יציבות שלטונית זה משהו שבא עם כל מערכת בחירות אף פעם לא הפריע בעבר לקיים מערכות פעם בשנתיים שלוש אפילו שהמחיר ידוע אז למה לא הפעם כשהמניעים מאוד חשובים?| אני לא מגן על אף אחד, אבל אנו נמצאים במצב מאוד רגיש כנראה בין מלחמות, ואנו לא צריכים לערוף ראשים עכשיו, אלא להסיק מסקנות אופרטביות כדי שהמחדלים לא יקרו בשנית, בבחירות הבאות אל תצביעו קדימה אבל לא עכשיו!!!! בטח שעכשיו אם לא עכשיו מחר ההנהגה הזו תוביל אותנו לאסון אפילו יותר גדול אין לנו זמן לחכות לבחירות הבאות חייבים לעשות שינויים עכשיו ומהר לפני הגל הבא

a e q u i t a s

New member
../images/Emo41.gifשרשור מחאה בעקבות המלחמה../images/Emo41.gif

כל מה שקשור לפירסום הפגנות, מחאות וצעדות, קישורים לעצומות בקשר למלחמת לבנון השנייה, בבקשה לשרשר לפה

R E k

New member
כל מי שתומך בהפלת הממשלה

מתבקש לבוא (לא משנה מתי) לתמוך ולחזק את האנשים שעשויים להביא לנו את ישועתנו.. בואו לירושלים!! רק העם יכול להפיל את הממשלה המושחתת, שום ועדה לא תעשה את זה!!

a e q u i t a s

New member
אני אגיד לך את האמת..

אני אגיד לך את האמת מאוד קשה, אני מאוד חלוק על הסוגייה הזאת, אני חושב שבעיה היא מערכתית מובנית ולא בעיה פרוסנולית. אני לא מאמין שאם נעיף את אולמרט, פרץ וחלוץ יהיה טוב יותר, כי תהליך קבלת החלטות היה שגוי - זה תרבות שלטון, וגם אם יהיה בחירות במי נבחר? בנימין נתינהו? עמי איילון? זה עוד בעיה מחסור חמור ביותר במנהיגים אמיתיים.

R E k

New member
יהיה יותר טוב בטחונית

ההרגשה האישית (מבחינת ביטחון) תהיה טובה יותר..הממשלה הבאה תחשוב פעמיים לפני שהיא עושה משהו מלוכלך וטיפשי.. המחסור במנהיגים הוא באמת גדול (אם רק אפשר היה להחליף את כל ה-120 מושחתים האלה
), בכל מקרה, כולם עדיפים על אולמרט בעעעע אם נסלח להם (לממשלה) - הם יעשו את זה עוד פעם

a e q u i t a s

New member
במשטר דמוקרטי היכולת...

במשטר דמוקרטי זה חשוב היכולת להחליף את הממשלה, שאין שביעות רצון מתפיקודה, אבל לדעתי צריכים להתסכל על התמונה הגדולה, ולנשוף שפתיים ולהמשיך, לא לשכוח מהרצון שלנו להדחה כדי שמחדלי המלחמה לא יבלעו בהיסטוריה שם, אבל להמשיך קדימה כי מלחמה הבאה לפני כל הסימנים היא קרובה, אפילו קרובה מאוד. אחר כך נוכל להתחשבן עם מי שצריך וכמה.

מקווה לקפוץ לביקור בתחילת שבוע הבא

ישר כוח! אני לא בטוח לגבי הנחיצות של התפטרות של אולמרט, פרץ וחלוץ, עכשיו, למרות כל המחדלים, בטח תומך בוועדת חקירה ממלכתית, וועדת שחק כבר מוכיחה את עצמה ככשלון.

למעלה