שרשור מערכות עריכה

../images/Emo41.gif שרשור מערכות עריכה ../images/Emo41.gif../images/Emo16.gif

היי, היה שרשור דומה, על תוכנת עריכה, אבל אני חושב שיהיה טוב לשמוע בכלל, על כל המערכת של העריכה שיש לכל אחד. הפירוט הוא כזה, וכמובן שכל אחד מוזמן להוסיף עוד אם יש לו מה
: 1. מחשב- מעבד, הארד-דיסק, זיכרון וכו' וכו'... 2. כרטיס לכידת וידאו/כרטיס טלוויזיה/מה שמשתמשים כדי להעביר את הוידאו והאודיו למחשב. 3. תוכנת עריכה. וגם כמובן, אם המערכת עובדת טוב וכו' וכו'. ועכשיו אני אענה- אני לא נגעתי בעריכה אצלי במחשב כבר חודשים שלמים. למרות שהמחשב שלי אמור (ואף במקור גם קניתי הארד-דיסק גדול בשביל זה) להיות גם בשביל עריכה. 1. כרגע יש לי AMD ATHLON XP 1600+, עם 512MB DDR266, ההארד-דיסק שמשמש לעריכה הוא של 80GB 7200RPM [אם זכור לי נכון] (ויש עוד אחד עם התוכנות של 30GB), כרטיס מסך ממש פשוט, TNT2 32MB. 2. יש לי כרטיס של PINNACLE SYSTEMS- miroVIDEO DC30+, אבל- הוא לא מחובר למחשב, בגלל שהכרטיס הזה מוכן לעבוד רק במהירות מעבד של פחות מג'יגה-הרץ. אני רוצה להחליף אותו בזמן הקרוב. 3. תוכנת עריכה- Adobe Primiere 5.1c (אני מקווה שכתבתי נכון
). כמו שכתבתי כבר- בגלל שהכרטיס לא משהו לא ערכתי על המחשב הזה כמעט וידאו (חוץ מבהקטנת מהירות המעבד לג'יגה הרץ אחד.), אבל, המחשב עבד בצורה יפה מאוד עם הוידאו, חוץ מקצת בעיות עם הכרטיס.
ניר

ronnymp

New member
שאלה ...... ../images/Emo35.gif

איזו מע' הפעלה יש לך
האם הבנתי נכון (מבין השורות) שזה חלונות XP ....
ואם אכן כך - אז מאיפה השגת את הדרייבר לכרטיס הוידאו שלך
(כי אני בסירה הזו גם כן)

2000... ../images/Emo16.gif

ווינדוס 2000. המעבד נקרא "את'לון אקס פי". הדרייבר הוא מהדיסק המקורי של הכרטיס. ואם יש לך מחשב שהמעבד שלו פועל מעל ג'יגה-הרץ, הכרטיס יתחמם ולכן לא יפעל (גם בג'יגההרץ הייתי צריך לשים מולו מכשיר שאמור לחמם אמבטיה רק על קירור כדי שזה לא יתחמם ויעבוד כמו שצריך).
ניר

matan_fla

New member
המערכת שלי

מחשב - מעבד אינטל 2.4 512 RAM הארד דיסק אחד של 80 ואחד של 20 כרקטיס מסך matrox G550 שני מסכים fast dazzle dv.av כרטיס אנלוגי ודיגיטלי צורב dvd של LG

matan_fla

New member
תוספות

מערכת הפעלה חלונות 2000 תוכנת עריכה פרמייר 6.5 המערכת עובדת מצוין

ori 15

New member
הנה שלי ../images/Emo26.gif

1. פנטיום 4 2.2Ghz, 256 MB SDRAM, 60gb 5400rpm 2. כרטיס לכידת וידאו שלא יודע ממש את שם הדגם אבל קניתי אותו ביחד עם התכונה pinnacle studio dv, שיש שם על הכרטיס כניסות ויציאות למצלמות דיגטליות..ללא אנלוגיות...(מישהו יודע אךי קוראים לדגם במדוייק?) 3. Studio 8, המערכת עובדת מצויין לעריכת הסרטים הביתיים שלי... מתלבט אם כדאי לעבור ל-premier...שווה לעבור?

ori 15

New member
יכול להיות שקוראים לדגם....

לדגם של כרטיס העריכה: studio dv, זה מה שראיתי באתר של pinnacle

ori 15

New member
בהתחלה לא ממש הבנתי בנושא הזה...

ולכן אני מצטער שלא ידעתי וככה דפקו אותי
אבל לא נורא...המחשב אצלי עובד מצויין

shai955

New member
מה אתם חושבים על הכרטיס

יש לי מחשב עריכה ואני רוצה לשאול אותכם מה אתם חושבים על הכרטיס שיש לי. האם הוא טוב או לא כל כך טוב וכו...

leocat

New member
אכלה של כרטיס

סוס עבודה, עם הרבה אפשרויות, יציב וטוב. שווה כל אגורה שלו. למרות שהיום יש לו כבר דור חדש X100.

shai955

New member
תודה רבה

כן, אני יודע שיש דגמים עכשיו יותר טובים אבל שאני קניתי אותו הוא היה בדיוק בשוק, נראה לי כי רק בשנה האחרונה נכנסתי לתחום, אבל בכל זאת תודה על הביקורת. אני שמח שאני שומע את הביקורת הזאת כי הוא עלה לי לא מעט כסף.

snapnet

New member
אז ככה, לי יש

מחשב פנטיום 4 1.4 ג'יגה-הרץ אני חושב SDRAM או DDRAM כרטיס לכידת וידאו FIREWIRE 10 ג'יגה מקום על 3 דיסקים קשיחים, מה שיוצא 30 ג'יגה במפוצל ואני לא אוהב את זה... תוכנות עריכה: PREMIERE 6.5, ULEAD MEDIASTUDIO 6.5, ULEAD VIDEOSTUDIO 4 (מה שקיבלתי עם הכרטיס) ו-WINDOWS MOVIEMAKER 2.0 כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE 2 100/200 MMX 32MB עם יציאת COMPOSITE ו-SVIDE0 ו...זהו!

Razi284

New member
הנה שלי:

פנטיום 3 800 מגה הרץ 30 גיגה הארדדיסק (מחובר ברשת למחשב עם יותר מקום) 128 מגה זיכרון WinXP ללא כרטיס וידאו. כרטיס FireWire לא יודע של איזו חברה. מצלמת miniDV של סוני DCR-PC120E. תוכנה Vegas4.

yuvalkob

New member
המערכת שלי

מחשב: פנטים 4 1.6 גיגה הרץ 512 מטמון. 256 rdram pc800 לוח אם של אסוס p4t-e הארד דיסק מקסטור 60 גיגה (30 פנויים) כרטיס מסך gforce 2 mx400 64 MB לעריכת וידאו: כרטיס pinnacle pctv pro, מיקסר 4 ערוצים, טלוויזיה ישנה של חברה לא מוכרת. תוכנות winXP, premiere 6.5, vegas4, windows movie maker2

למעלה