Prof. James Potter
New member
../images/Emo41.gif שרשור מערכות עריכה ../images/Emo41.gif../images/Emo16.gif
היי, היה שרשור דומה, על תוכנת עריכה, אבל אני חושב שיהיה טוב לשמוע בכלל, על כל המערכת של העריכה שיש לכל אחד. הפירוט הוא כזה, וכמובן שכל אחד מוזמן להוסיף עוד אם יש לו מה
: 1. מחשב- מעבד, הארד-דיסק, זיכרון וכו' וכו'... 2. כרטיס לכידת וידאו/כרטיס טלוויזיה/מה שמשתמשים כדי להעביר את הוידאו והאודיו למחשב. 3. תוכנת עריכה. וגם כמובן, אם המערכת עובדת טוב וכו' וכו'. ועכשיו אני אענה- אני לא נגעתי בעריכה אצלי במחשב כבר חודשים שלמים. למרות שהמחשב שלי אמור (ואף במקור גם קניתי הארד-דיסק גדול בשביל זה) להיות גם בשביל עריכה. 1. כרגע יש לי AMD ATHLON XP 1600+, עם 512MB DDR266, ההארד-דיסק שמשמש לעריכה הוא של 80GB 7200RPM [אם זכור לי נכון] (ויש עוד אחד עם התוכנות של 30GB), כרטיס מסך ממש פשוט, TNT2 32MB. 2. יש לי כרטיס של PINNACLE SYSTEMS- miroVIDEO DC30+, אבל- הוא לא מחובר למחשב, בגלל שהכרטיס הזה מוכן לעבוד רק במהירות מעבד של פחות מג'יגה-הרץ. אני רוצה להחליף אותו בזמן הקרוב. 3. תוכנת עריכה- Adobe Primiere 5.1c (אני מקווה שכתבתי נכון
). כמו שכתבתי כבר- בגלל שהכרטיס לא משהו לא ערכתי על המחשב הזה כמעט וידאו (חוץ מבהקטנת מהירות המעבד לג'יגה הרץ אחד.), אבל, המחשב עבד בצורה יפה מאוד עם הוידאו, חוץ מקצת בעיות עם הכרטיס.
ניר
היי, היה שרשור דומה, על תוכנת עריכה, אבל אני חושב שיהיה טוב לשמוע בכלל, על כל המערכת של העריכה שיש לכל אחד. הפירוט הוא כזה, וכמובן שכל אחד מוזמן להוסיף עוד אם יש לו מה