שרשור מפגש 2
|פינגווין|

CrazyPenguin

New member
../images/Emo41.gifשרשור מפגש 2../images/Emo41.gif../images/Emo191.gif|פינגווין|

כדי שיהיה מסודר יותר: יום ומקום יש לנו.. [שלישי בגן המשולש] עכשיו רק נשאר לבחור שעה נוחה, ומי מביא מה [אחריי הכל- פיקניק
] אז שכל אחד יכתוב איזו שעה נוחה לו: [אני מניחה שזה נע בין 2 ל4... ככה שאין הרבה אפשרויות] ואחריי שנבחר שעה נראה מה כל אחד מביא

Pure M

New member
מה 2-4?../images/Emo2.gif

לא! יותר מאוחר
גמככה 4 זה מוקדם מדי..

הולך להיות ממש חם! ../images/Emo4.gif

ובקשר לשעה- אני בעד משהו כמו 3-4, כדי שלא נגמור מדי מאוחר!

CrazyPenguin

New member
מצידי זה אפילו מעולה../images/Emo191.gif|פינגווין|

אבל אם זה לא יפריע למשה
אבל אני מניחה שנישאר שם הרבה :O יש כאן מישהו שחוזר ברכבת? כי בטח נחזור מאוחר אז אני צריכה לדעת אם יש מישהו שיבוא איתי עד התחנה XD *אמא פולניה*

hagayx

New member
לי לא משנה, איזה שעה שתסגרו אני יבוא

אבל אני חושב שנצטרך לחשוב שוב על מקום כי הבנתי שיום שלישי חום קטלני..יש לי בית ריק אבל חבל שאני גר בפאקינג חור! הייתי מזמין אותכם! אולי ניפגש באיזה מסעדה כשרה נאכל שם ועד שנסיים כבר יהיה נעים ונשב איפהשהוא? אני יודע ששינויים ברגע האחרון קצת מסובך אבל לי יש את הפלאפון של גיתית טל דפי ג'ניפר ולסלי ואני בטוח שלגיתית יש את של משה שרי ומעיין..מה אתם אומרים..תסתכלו בתחזית לפני שאתם מגיבים!

אממ מסעדה זה נחמד מאוד אבל איך נעשה את

המשחקים וכאלה? ולכמות אנשים כמונו נצטרך להזמין מראש מקומות לדעתי

אני מסכימה עם הכיוון שלך, בגדול,

אבל מסעדה דווקא זה בעייתי כי איפה תמצא מקום כשר, וגם בטח יש כמה שלא אוכלים קטניות (או שזה רק אני?!
) אבל באמת הולך להיות חם.. אז צריך מזגן!

CrazyPenguin

New member
ואני גם לא אוכלת בשר../images/Emo191.gif|פינגווין|

אז מסעדה בלי בשר ובלי קטניות בטוח לא נמצא

CrazyPenguin

New member
אולי פשוט../images/Emo191.gif|פינגווין|

ניהיה בעזריאלי וזהו? קומה מינוס 4 היא קומה ריקה! נוכל לשמוע שם שירים של קין ולעשות שטויות ^_^ וכמעט בדיוק מה שתכננו לעשות בפארק.. וכשיהיה יותר נעים נוכל לצאת החוצה ולהמשיך שם :-O

לא נכון תמיד מעיפים כבר ממינוס 4

ואותי אישית זה מעצבן, כי תכלס הקניון המסריח הזה, כל שנה הולך מדחי אל דחי, והם מעיפים כל פעם את הפורומים אפילו מהחניון הסרוח הזה, ואני לא מבינה כי תכל'ס בזכות כל המפגשים האלה באים מלא אנשים, וזה מכניס להם כסף אז שלא ירקו לבאר ממנה הם שותים!! מה כואב להם שיושבים בחניון?? אז תודה רבה אבל לא תודה, לא מעוניינת להיות שם אם לא רוצים שאני אהיה, ולא אכניס להם כסף בכלל! גם ככה זה קניון מעאפן ומשעמם.

CrazyPenguin

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo191.gif|פינגווין|

חחחח אוקיי XDDDD אז נראה לי ניהיה בפארק XD

hagayx

New member
טוב אז בואו נסגור בפארק

ומשם אם נרצה כבר נלך לאנשהוא כולם ביחד. אז רק בואו נסגור שעה..3 וחצי ככה?

למעלה