שרשור מפגש

../images/Emo41.gifשרשור מפגש../images/Emo41.gif

לכאן תשרשרו את כל מה שאתם רוצים להגיד על המפגש.
חחחחחחחחחח

K i f

New member
אניאניאני^^

לפני שעה הנחתי את כף רגלי בפתח ביתי
ואני ממש עירני, כל זה אחרי שאתמול יום שלם הייתי ער... טוב, היה ממש חביב בהתחלה, אבל בגלל שהייתי די מבואס, לא ממש שמתי לב לדברים, אח"כ ממש בסוף, הלכתי עם אוסי ודיברתי איתה קצת... היא עודדה אותי, וממש שמחתי שבאתי! עידן כל הזמן אמר שאני הומו בגלל שאני אוהב ששיקו שר
ואת הגיטרה שלו
ראיתי את נופר אחרי איזה 3-4 שנים
וגם את הילה חברתה לכמה שניות... וקראנו בחוברת שמלמדת איך להיות מאושרo_O שאלתי את כולם מי רוצה לאכול ואיש לא רצה לאכול, אז קניתי לי המבורגר וצ'יפס... וטובי ראתה ורצתה גם, אז היא הלכה, אבל כבר סגרו, אז היא קנתה גלידה
והיה שם זקן שיכור רוסי שעשה שטויות@_@ (בתמונות יותר מאוחר תראו אותו ^-^), הוא היה מצחיק
הכרתי קרן אחרת שקשורה איכשהו בדני, היא ממש ממש ממש חמודה!
דני, תביא ת'אייסי/מסנג'ר שלה במסר לפני שהיא טסה לחו"ל. טובי ראתה חלליות, שבעצם היו מטוסים
היא אמרה שהם משתלטים עלינו או משהו כזה... ואז עבר טרקטור שמיישר את החול והיא אמרה שהחללית נוסעת על הקרקע(או משהו כזה@_@) נו ירושלמית.. לכו תבינו
ואוסנת מנגנת יותר טוב ממני
זה לא פייר
והם שיחקו "נבר"... טובי ולוסי קיבלו משימה ממש מגרה
, לא אגלה כדי שמי שלא בא, לא ידע
והיה שם איש ערום... שטובי כל הזמן אמרה לו: "איש ערוםםםםם בוא לפהההה" ואחרי שהיא צילמה אותו, הוא אמר לי למחוק, ולא ידע בכלל שהתמונה לא יצאה טוב כי "טובי צילמה" נופר ניסתה להיות הומלסית, זה הצליח לה
(בקרוב בתמונות), דודי אפילו תרם לה חצי שקל
לוסי(או קרן, לא זוכר) אמרו בבוקר שלאחת היונים יש גיבנת o_O, והיה איפה שישבנו ריח חזק של שתן, נו, תמיד אמרתי לאוסנת להתאפק
, ואם כבר אוסנת, אז היא ציירה לי חתולה בפזצתה ואת טובי ולוסי צורחות
(המבין יבין) כל הזמן ניסיתי לישון על רגליים של אנשים, אבל הם לא היו נוחים
לקרן יש סיכה של בובספונג'
היו עוד דברים שבטח שכחתי, אבל אני מרגיש עייף, כשאתעורר אקטין ת'תמונות ואעלה אותם לפורום

../images/Emo121.gifאתה באמת הומו!../images/Emo3.gif

איך אפשר לא לאהוב את הלס פול של שיקו?
ועזוב את זה שהוא גם כככה מסוקס כולו, גררר מגניב שנהנתם, נחכה שאנשים יתעוררו ויספרו עוד דברים/יעלו תמונות:)

הפסדתי את לוסי ../images/Emo7.gif ../images/Emo15.gif

ורוסי שיכור, (אבל את זה אני יכולה לראות בבי"ס...
) וחליליות, ו.. ו... ו... ואותכם
.

K i f

New member
לא חליליות!!!!

זה חלליות!
את צריכה לראות: ~מטוס עובר~ ~טובי שמה לב אליו~ טובי: הצילווווו! חלליתתתת! החלליות באות להשתלט לנו על העולם!!! ~מתחבאת מאחורי מישהו....~ ככה כל הלילה

K i f

New member
אני! לא! הומו! דיייייי!!! >.<

רק המחשבה על לעשות את זה עם מישהו שהוא כמוני, גורמת לי לרצות להתחבא מאחורי מיכלי

K i f

New member
משעשע אותך? אנשים חושבים שאני הומו!

זה לא פייר
אז מה אם לשיקו יש קול מדהים?

למעלה