שרשור מקוון

תחרות חורפית מהממת אצלי בבלוג! ../images/Emo68.gif../images/Emo113.gif

תחרות "חורף חם סובב עולם" בשיתוף SABON [סבון של פעם] אצלי בבלוג . התחרות מאוד פשוטה והפרסים ממש שווים [יש שישה פרסים !] . לתחרות הקליקו כאן וללא קשר- פוסט חדש : הלק הכי יקר בעולם שנוצר אי פעם קריאה מהנה!

lilo4

New member
omg

אני באמת צריכה כוס מים אחרי שקראתי על הלק היקר בעולם. [ולמען האמת? אני אפילו לא אוהבת את העיצוב שלו!] הרעיון של התחרות חמוד ביותר

היי

לי יש פלואיד ליין בצבע שחור של מאק והסגול שקנית מהמם, בהחלט אני אלך לקנות גם, ידוע לך על עוד צבעים חוץ משחור וסגול? :)

RUTHIE1

New member
לי ידוע...למרות שזו שאלה לפורום איפור

יש עוד המון צבעים. לי יש: DIPDOWN - חום מאט SHADE - ירוק כהה WAVELINE - כחול כהה ועוד שאני לא זוכרת... ואני יודעת גם על אחד בגוון שחור מנצנץ שנקרא בליץ אנד גליץ...

תודה!!! ../images/Emo13.gif

וזאת כולה שאלה קטנה, גם ככה בשרשור הזה מפרסמים דברים שלא קשורים ללקים, אפשר לפעמים לסטות מהנושא בקטנה, אף אחד לא יהרוג אותנו :)

Ultra marine

New member
לי יש גם את הכחול

הוא כחול כהה יחסית אבל רואים בבירור שהוא כחול. אני מאוד אוהבת אותו. מתאים גם למראה שהוא עדין יותר. אני יודעת שיש פלואידליין חום ויש כמו ברונזה כזה. אולי יש ירוק אבל אני לא בטוחה. כאן יש תמונה של הכחול http://azureric.blogspot.com/2010/08/you-cant-mac-me.html

Ultra marine

New member
מעדכנת אותך..

לא נפלתי מהסגול, השתמשתי בו פעמיים ולא מרגיש לי שהעובדה שהוא סגול מספיק מורגשת

השאלה איזה סגול

אני קניתי את הכהה ואישית שמתי לב שהוא לא מסתדר עם כל פירמה של לק, הפתיע אותי דווקא שהוא הסתדר מצוין עם טופ ביוטי, תנסי.

תולי01

New member
../images/Emo41.gif השקת קולקצית החורף של ע.פ.ר.ה ../images/Emo20.gif

טוב, אמנם לא לקים, אבל רציתי לשתף אתכן באירוע ההשקה שהייתי בו לרגל השקת קולקציית החורף של ע.פ.ר.ה - היה כיף ומעניין ומוצר אחד במיוחד על הכוונת שלי

אני מתה על הסיגמא ../images/Emo99.gif

אני לא מבינה למה בכלל לקנות מאק , הן באותה איכות [לא קראתי את הפוסט שלך עדיין , אני מגיבה טרם הקריאה].

RUTHIE1

New member
מהמעט שאני יודעת המברשות של סיגמא טובות

אבל שונות לגמרי מהמאקיות, ובהחלט יש הבדל ברמה. לי יש 219 של סיגמא ושל מאק - אין מה להשוות בכלל. הסיגמא על הפנים ומשמשת אותי למטרה שונה לגמרי... 239 של סיגמא ומאק - שונות לגמרי, הסיגמא לא רעה אבל פשוט שונה! מאז שיש לי את המאקית אני בקושי נוגעת בשתי הסיגמאיות... יש לי גם 129 ו-116 של מאק אבל אין לי סיגמאיות מקבילות אז אני לא משווה. בקיצור זה ממש לא נכון מה שאת אומרת... (וסליחה על הסטיה מנושא הפורום העיקרי)

כן את צודקת אני אתקן את עצמי

חלק מהמברשות שלהן טובות אבל יש חלק שהן ממש זהות. אני למשל מאוד אוהבת את מברשת המייקאפ שלהם ולא את זו של מאק אבל למי שכלכלית לא יכולה להרשות לעצמה אני חושבת שזו תחלופה הולמת ביותר למברשות מאק . לי זה נשמע היסטרי ובטח לא כלכלי להוציא על מברשת אחת קרוב ל-100 שקלים , אני מתאפרת בצורה מעולה עם המברשות של סיגמא [והאיפור שלי בד"כ גורף מחמאות ותמיד] ואני לא חושבת שזה פוגם לי באיכות האיפור. מאפרות מקצועיות הן משהו אחד וחובבות לדעתי הן משהו אחר
.

Ultra marine

New member
מסכימה איתך שלא כל המברשות זהות

אבל לדעתי ה 217 מאוד דומה למאקית. ה 224 פחות. אין ספק שה 239שונה. מעניין איך היא תהיה. אולי אני אנסה מחר לראות אם היא מצליחה להתמודד כמו שצריך עם צלליות מאט. בכל מקרה, מדובר במברשות שאני תופסת אותן כאיכותיות. כמו שאמרתי, זה לא מאק, אבל זה מספיק לשימוש אישי.

למעלה