שרשור מתודות, משחקים, סיפורי מסגרת

noamsheron

New member
../images/Emo41.gifשרשור מתודות, משחקים, סיפורי מסגרת../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

כןכן, אני יודעת שהיה שירשור כזה כבר...
אבל אף פעם זה לא מיותר, נכון
ממילא צריך לגוון
אז... כל רעיון שיש לכם
סיפורי מסגרת לפעולות, מתודות מגניבות, משחקי פתיחה והיכרות, מושמושים, וכל דבר שעולה בדעתכם
פתחתי את השירשור הזה בעיקר מתוך ייאוש אישי לפעולה הקרובה.. חח.. אני לא מוצאת סיפור מסגרת מגניב, וגם אין לי רעיון למושמוש פעולת-פתיחה מטורף
למישהו יש רעיונות בשבילי
אני ממש אשמח
יש לי כל מיני רעיונות, מתודות משחקים וכו', עוד מעט אעלה אותם
תווודה ויומעוולה לכווולם
נעם.

מתודת פתיחה- שבור את הקרח!!!

מתודה ממש מגניבה, עובדת בעיקר בקיץ ובפעולות ראשונות, אבל תמיד אפשר...
הסיפור:
בכל פעם מקבל חניך אחר כוס עם קרח, עליו לשבור את הקרח אשר בתוכו נמצא פתק עם שם המשחק הבא אליו נגיע.
איך עושים את זה:
מכינים פתקים עם שמות המשחקים/דברים אחרים שקשורים לסיפור מסגרת. כל פתק מניילנים בעזרת סלוטייפ מכל הצדדים. מכינים כוסות עם פטל (חד פעמיות). שמים פתק בכל כוס. מכניסים למקפיא.
ומה בעצם יוצא?:
כל חניך מקבל כוס קרח, ועליו לשבור את הקרח באיזה צורה שהוא רוצה (לאכול את הקרח, לזרוק על הרצפה....), בסוף הוא מוציא את הפתק ומתגלה המשחק הבא. אם משהו לא ברור אני אחזור שוב.

noamsheron

New member
יאאא, זה מגניב../images/Emo9.gif

העניין הוא שיש לי משחקים לפעולה והכל, אבל אין לי סיפור מסגרת... ואני רוצה משהו מגניב כזה, מפציץ
אז אני לא יודעת איך לקשר בין כל הדברים.. חח

מה המשחקים?

אני אעזור לך, נתאים ביחד סיפור מסגרת. מה שאני עשיתי היה מסע בין עולמות. כשכל עולם היה סוג אחר של משחק הכרות, והמעברים נעשו בעזרת שבור את הקרח. למשל המשחק |להסתדר לפי| היה "עולם הסדר/מימד הסדר". תביאי את המשחקים וננסה לחבר לך.

noamsheron

New member
ממ.. בסוף,

חברה שלי נתנה לי רעיון כאילו... להכין להן מן "תעודות זהות" כאלו, שהם צריכים לגלות פרטים על חברים שלהם במהלך הפעולה, ואז להוסיף את זה לתעודת זהות... [כל חניך מקבל ת"ז של חבר אחר..]. אבל בסוף זה לא כ"כ הצליח בגלל שהם עשו מלא בלאגן ולא הצלחנו להעביר את הפעולה יותר מידי...
אבל שטויות, יהיה בסדר.

למעלה