שרשור ניחושים חדש

../images/Emo41.gif שרשור ניחושים חדש ../images/Emo41.gif

1. מי עפה בתוכנית הבאה? 2. את מי הייתי רוצה לראות עפה בתוכנית הבאה?

ברודי

New member
הניחוש שלי.

1. לפי דעתי תעוף... מימי... 2.הייתי רוצה שתעוף.. סביר להניח שקרן. רצוי גם שיקראו לה ראשונה ואז יגידו לה שהיא עפה!!! רק בשביל לראות את ההבעה המרוצה שלה הופכת לבהלה היסטרית

מנחשת...

1. לדעתי ניראל בגלל שבטח כל הבנות יבחרו בה בפעם הרביעית 2. אממ ת'אמת? אין לי מושג! כל מי שנשארה ממש יפה!! העיקר שנטלי לא תעוף!!

TINKERBELL 15

New member
הניחושים שלי ../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif (+../images/Emo58.gif)

1. נטלי?
(מקווה מ-א-ו-ד שלא) 2. הייתי רוצה לראות את מימי עפה, אבל אני יכולה להמשיך לרצות...

ShirUsh22

New member
הניחושים שלי../images/Emo3.gif../images/Emo20.gif

נראלי שניראל [אותן אותיות
] תעוף כי הבנות יבחרו בה בפעם הרביעית הייתי רוצה שמימי או ניראל יעופו

doron7m

New member
תשובה

1. אני חושב שניראל תעוף. 2.אני רוצה לראות את ניראל עפה. היא פשוט מ=ע=צ=ב=נ=ת!

הניחושים שלי...

1. מי עפה בתוכנית הבאה? אליסיה 2. את מי הייתי רוצה לראות עפה בתוכנית הבאה? מימי לדעתי היא לא רוצה את זה עדיין

Mori 4 Ever

New member
ניחוש שלי..../images/Emo26.gif

1. מי עפה בתוכנית הבאה
ניראל או מימי.. 2. את מי הייתי רוצה לראות עפה בתוכנית הבאה?ניראל אוףף שונאת אותה

תפוזייי

New member
?!

למה?!..כולם תמיד בוחרים בה והיא מסכנה...זה שהיא ערבייה לא אומר כלום!..אבל זה הריי ברור שהיא לא תיהיה הדוגמנית הבאה של ישראל..הבנות שם מגעילות, הן רוצות להעיף אותה..הלוואי שמימי תעוף היא כזאת מגעילה!!... אני לא כ"כ אוהבת את מימי וכריסטין...מימי מעצבנת וכריסטין מכוערת ברמות שלא יתוארו!! מה זה אהבתי את שרון...איזה באסה שהיא הלכה היא הייתה הכי יפה שם!!...היא ממהממתתת. היא תיהיה דוגמנית בישראל..יראו אותה הרבה:)))

Mori 4 Ever

New member
אממ..

אולי ניראל יפה אבל הגישה שלה לא בסדר היא באה בגישה "אני מוסלמית ובגלל זה אתן רוצות להעיף אותי..נטפלים אליי.." אם היא הייתה באה ומנסה להתחבר לבנות אז מילא אבל היא לא היא שומרת מרחק בגלל הדת.. וזה טעות.. שרון הכי יפה שהייתה שם לדעתי חבל שהעיפו אותה.

niva99

New member
../images/Emo66.gif ההימור שלי ../images/Emo103.gif

- מי שתעוף בתוכנית הבאה תהיה קריסטין- ( כי כמה "נעל" כבר אפשר להיות). - הייתי רוצה שניראל תעוף ( היא מתחילה לעצבן לי את הרישתית והקרנית גם יחד).

עונה../images/Emo126.gif../images/Emo194.gif

1. מי עפה בתוכנית הבאה? אני יכול לנחש שניראל כי הבנות יכולות להעיף אותה! 2. את מי הייתי רוצה לראות עפה בתוכנית הבאה? את ניראל או מימי די כבר סטופ לריב!

למעלה