שרשור נצלשים ושאלות קטנות

0Im Not OKay0

New member
דחוף. מאוד.../images/Emo98.gif

ממ. היי אנשים. אני בטוחה שברגע שתראו שמישהי פשוט החליטה שבא לה לפתוח שרשור חדש בפורום החביב תתפוצצו מעצבים ותרצו להרוג אותה. ממ כן, זה די מובן למען האמת. אבל אחרי שקצת תרגעו, אני ממש אשמח אם תקשיבו לי רגע. אני טסה עוד יומיים ללונדון. והלהקה bullet for my valentine מופיעה שם בזמן שאני נמצאת. וזאת להקה שאני באמת באמת אוהבת. זה משהו שחיכיתי לו כל החיים, אני בטוחה שדווקא אתם תוכלו להבין אותי. אני כנראה לא אוכל ללכת כי אני נוסעת עם סבתא, וממ, אני די לא רוצה להרוג אותה בטיול הזה, ככה שלהופעת רוק אני לא אכניס אותה. אבל אם מישהו מכם נוסע להופעה (18/8, Barfly, Comden, London ) או מכיר מישהו שנוסע, אני באמת באמת אשמח אם תוכלו ליצור איתי קשר, או לשלוח לי מסר חביב. מה גם שהעניין די דחוף, אני אצטרך למצוא מישהו ביומיים הקרובים, מה שאתם קרוב לוודאי מבינים לא חכם במיוחד. בכל אופן, אני ממש אשמח אם תעזרו לי. מצטערת אם הטרדתי. אתם מוזמנים למחוק את ההודעה אם זה כלכך קריטי. שוב תודה. אני ממש מעריכה את זה. ניצן.

crazysapir

New member
מממ..אפשר עזרה^__^?

ממ יש איזה שיר אחד באמ טי וי2..שהוא במצעדים במקומות גבוההים ..פעם אחת או פעמיים או שלוש(לא זוכרתD:) הוא היה מקום 1. ואני אלזוכרת איך קראים ללהקה\שיר ממ..שזה מתחיל שקט ... ובקליפ נראים אותי לעמים מנגן במחסן או מה שזה לא יההי... וחצי מראים שהוא מצייר את עצמו או משהו כזה והוא עושה עם הציור הצגה עלךיו נוו משו כזה.. מממ..נחשתם? אתם יכולים בבשקה להביא לי ת'שם של השיר\להקה בקשה

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif האאא אני יודעת!!

ג'ק משהו XD אני חושבת שככה- Jack Penate[?] אני תמיד מסתבכת עם השם משפחה.. כתבי את זה בYAHOO.COM ואם צריך זה כבר יתן לך הצעות לתיקון XD

וואי אני ידעתישזה הוא

אבל שברתי ת'ראש בלהיזכר איך קוראים לו כל הזמן אני שוכחת חחח..

t a o t a o

New member
להסתובב באמצע הלילה

בקמדן טאון, בגיל 14 (לפי הכרטיסאישי), כשאת זרה ולא מכירה את הסביבה או את האנשים שסביבך וכו' לא נשמע לי רעיון מוצלח במיוחד. פאק, להסתובב בקמדן בגיל 14 כשאת זרה ולא מכירה וכו' באמצע היום לא נשמע לי רעיון מוצלח במיוחד. קמדן=ספוקי

t a o t a o

New member
אל תפסלי את סבתא

אני פעם סחבתי את אמא להופעה בבארפליי והיא דווקא מאוד נהנתה וגנבה לי את הדיסקמן כדי להקשיב ללהקה ההיא במשך כל הטיול. בכל מקרה, הבארפליי זה מקום קטן ונחמד ואני מתגעגעת מאוד ואם את מחליטה ללכת אז את לוקחת בטיוב את הקו הצפוני (השחור) ויורדת ב-CHALK FARM ולא בקמדן, עד כמה שזכור לי זה יותר קרוב.

t a o t a o

New member
אה, ועוד משהו:

הבארפליי מחולק ככה שיש קומה ראשונה פאב וההופעות הן למעלה. את יכולה לקחת את סבתא, היא תשב לה בפאב עם איזה פיינט של בירה טובה ותחכה לך בזמן שאת תהיי בהופעה. את נהנית, היא נהנית, כולנו נהנים (חוץ מאלה מאיתנו שלא נמצאים בבריטניה, כמובן).

lestatgirl

New member
שיורידו אותך ויאספו אותך ממקום ההופעה מה הבעי

ה? הבריטים לא אוכלים אף אחד.. [רק מבשלים אותו..
]

Rose131

New member
../images/Emo41.gifשרשור נצלשים ושאלות קטנות../images/Emo41.gif

דברים שכן קשורים לפורום אבל לא יגררו דיון שרשרו לפה

Sweet Calamity

New member
../images/Emo207.gif ../images/Emo115.gif

חזרתי!D: היה ממשממש כיף..אבל היה קצר מידי:{ נמ כן.:}

למעלה