אמממ
קודם כל - איפה מצאת 20$ דיסק?!? כל עוד זו לא להקה ממש מוכרת, זה בסביבות ה-9-10$ לאלבום לא כפול. (רדיוהד זה 11-12 ככה, וזה יקר יחסית) דבר שני - אם אתה אוהב קצת רוק כבד, אני אמליץ לך בחום לנסות קצת פרימוס. אבל אל תקנה ישר, כי הם קצת מוזרים. ממש לא כל אחד מתחבר אליהם.. הם עושים סגנון שנקרא "פ'אנק מטאל", זה פ'אנק אבל עם הרבה דיסטורשיין ותופים רועשים. אבל בהחלט מרגישים יותר פ'אנק מרוק. אמליץ לך לשמוע כמה שירים שלהם לפני. Sailing the Seas of Cheese נחשב לאחד האלבומים הטובים שלהם. אני אישית, ממה שאני מכיר (יש לי שני אלבומים שלהם), אני מאד אוהב אותם. הם ממש פ'אנקיים, אבל יש להם עוצמה במוסיקה וכיך לשמוע אותם. יש פה יצירה ישראלית, שנקראים "זבוב עם גרוב", ששמעתי תשירים שלהם, והם ממש ממש נחמדים. הם הוציאו "אלבומון" (6 שירים נראה לי), ותאמת הוא די זול (25 נראה לי) ככה ששווה לבדוק. הם ממש נחמדים לדעתי. לא יותר מדי חדשניים, אבל הם פ'אנקיים ויש להם בסיסט עם גרוב. תוכל לראות את הקליפ שלהם בVOD, או בYoutube או במייספייס שלהם (חפש Zvoovimgroove או Zvoovingroove). שרים באנגלית ד"א. אלו ההמלצות פ'אנק שלי, לא מבין בזה יותר מדי...