שרשור סוף שבוע

פוֹלי

New member
../images/Emo41.gif שרשור סוף שבוע

עוד סוף שבוע, ועוד המלצות
מה ראיתם? שמעתם? קניתם? סופשבוע טוב

BogN

New member
המלצות + עזרה...

בא לי פשוט לקנות המון דיסקים חדשים... אז מה עשיתי כאדם בעידן שלנו? הלכתי לפנדורה.. ומצאתי פשוט רשימה של אלבומים שאני מתכנן לקנות.. אבל לפני שאני ארשום פה את רשימת הדיסקים, איפה אפשר לקנות דיסקים באינטרנט (יש לי כ. אשראי בינלאומי...) אבל באמאזון כל דיסק עולה 20 דולר... אני מפספס פה משהו...!?!? הנה הרשימה... Bill Frisell - Unspeakable The RH Factor - Strength (EP) Lee Ritenour - Overtime Jamiroquai - Emergency On Planet Earth Funkadelic - One Nation Under A Groove Down To The Bone - Cellar Funk Charlie Hunter Trio -Friends Seen and Unseen שמעו, הדיסקים הללו הם בגדול סגנון פאנק, אלקטרו ג'אז... אמממ... משמיעה ראשונית מאוד התלהבתי מהם... תהנו
ניר

אוסנת1

New member
תום יורק

חיפשתי בויקפדיה בערך תום יורק אבל ערך זה הוא "קצרמר" (-כינוי לערך קצרצר בוויקיפדיה שאינו מכיל די מידע בקשר לנושא בו הוא עוסק ודרושה בו הרחבה רבה) למה שלא תעזרו להרחיב ותתנו להם מידע על הזמר המוכשר.

FunkyMonk

New member
אמממ

קודם כל - איפה מצאת 20$ דיסק?!? כל עוד זו לא להקה ממש מוכרת, זה בסביבות ה-9-10$ לאלבום לא כפול. (רדיוהד זה 11-12 ככה, וזה יקר יחסית) דבר שני - אם אתה אוהב קצת רוק כבד, אני אמליץ לך בחום לנסות קצת פרימוס. אבל אל תקנה ישר, כי הם קצת מוזרים. ממש לא כל אחד מתחבר אליהם.. הם עושים סגנון שנקרא "פ'אנק מטאל", זה פ'אנק אבל עם הרבה דיסטורשיין ותופים רועשים. אבל בהחלט מרגישים יותר פ'אנק מרוק. אמליץ לך לשמוע כמה שירים שלהם לפני. Sailing the Seas of Cheese נחשב לאחד האלבומים הטובים שלהם. אני אישית, ממה שאני מכיר (יש לי שני אלבומים שלהם), אני מאד אוהב אותם. הם ממש פ'אנקיים, אבל יש להם עוצמה במוסיקה וכיך לשמוע אותם. יש פה יצירה ישראלית, שנקראים "זבוב עם גרוב", ששמעתי תשירים שלהם, והם ממש ממש נחמדים. הם הוציאו "אלבומון" (6 שירים נראה לי), ותאמת הוא די זול (25 נראה לי) ככה ששווה לבדוק. הם ממש נחמדים לדעתי. לא יותר מדי חדשניים, אבל הם פ'אנקיים ויש להם בסיסט עם גרוב. תוכל לראות את הקליפ שלהם בVOD, או בYoutube או במייספייס שלהם (חפש Zvoovimgroove או Zvoovingroove). שרים באנגלית ד"א. אלו ההמלצות פ'אנק שלי, לא מבין בזה יותר מדי...

BogN

New member
יש מקום יותר זול שאני יכול להזמין את הדיסק

הזה לארץ?

kittycatbone

New member
devics

יצא לי לשמוע השבוע בפלייליסט שירים של הלהקה, והזכיר לי כמה השירים שלהם ממש יפים
ואני רוצה דיסק שלהם.

Knives Out

New member
אמני מייספייס מגניבים..

לאחרונה נתקלתי בכמה... מומלץ לבדוק. Roudoudou Chime Fringe Tenebrious Kid D-Jet DjCybo

למעלה