שרשור סופשבוע

../images/Emo41.gifשרשור סופשבוע../images/Emo41.gif../images/Emo176.gif

שומם פה רצח, אז אל תייבשו. שיר השבוע של The Used: שיר השבוע לא של The Used: אלבום השבוע: להקת השבוע: קליפ השבוע: ספר/תוכנית/סרט השבוע: עצבון השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: מה הספקתי לעשות השבוע: תמונת השבוע:

zivid

New member
סוףסוף וויקאנד ../images/Emo129.gif

שיר השבוע של The Used: on my own שיר השבוע לא של The Used: הממ יש הרבה.. yellowcard- gifts and curses אלבום השבוע: yellowcard הכל. להקת השבוע: yellowcard ולא חרשתי בכלל. קליפ השבוע: לא יצא לי לראות. ספר/תוכנית/סרט השבוע: אמריקן אידול [פעם ראשונה שאני רואה] ובלייק המאמי שלי נשאררר עצבון השבוע: המורה לקחה לי את הטלפון ואני אקבל אותו רק ביום שני אחרי בצפר. משהו טוב שקרה השבוע: נזכרתי לצייר. מה הספקתי לעשות השבוע: בצפר, שיעורים, מבחנים, לצייר ולנשום. תמונת השבוע: אין תמונה >.>

נמ

שיר השבוע של The Used: המ The Bird And The Worm חרשתי עליו כ"כ. מדהים
שיר השבוע לא של The Used: *חושבת* These Walls - Dream Theater אלבום השבוע: Images And Words של דרים להקת השבוע: K's Choice, The Used, Dream Theater קליפ השבוע: TBATW כמובן. ספר/תוכנית/סרט השבוע: 5 בנות. כזה סרט נסגד ^^ עצבון השבוע: כל כך הרבה. משהו טוב שקרה השבוע: ממש קשה לי לחשוב על אחד כזה. מה הספקתי לעשות השבוע: לבכות. והמון. אבל גם לצחוק. תמונת השבוע: אין לי כוח נו...

nesta girl

New member
נמנמן

שיר השבוע של The Used: אנדר פרשר שיר השבוע לא של whered you go :The Used אלבום השבוע: make yourself - incubus להקת השבוע: incubus קליפ השבוע: לא ראיתי
ספר/תוכנית/סרט השבוע: האנטומיה עצבון השבוע: מפקדת בעע משהו טוב שקרה השבוע: נמ.ברת' הגיע? (הכל בזכות גלי^^) מה הספקתי לעשות השבוע: לקנות שמלה X: תמונת השבוע: מהירה

O L g i T

New member
יש לי שתינה פאק

שיר השבוע של The Used:
שיהיה טייסט אוף אינק חח שיר השבוע לא של The Used:
good charlotte - the river אכן אכן כן אלבום השבוע: X להקת השבוע:
avenged קליפ השבוע: X ספר/תוכנית/סרט השבוע:
X\ניפ טאק\SLC PUNK עצבון השבוע:
היו כמה משהו טוב שקרה השבוע:
מממ לאדעת מה הספקתי לעשות השבוע:
כמה מגנים.. תמונת השבוע:

FFTL

New member
../images/Emo61.gif

שיר השבוע של The Used: עא. Pieces Mended
שיר השבוע לא של The Used: לאדעת. >< אלבום השבוע: אין. להקת השבוע: אין. קליפ השבוע: החדש שלהם@!#
ספר/תוכנית/סרט השבוע: אין. עצבון השבוע: גיחה. >< משהו טוב שקרה השבוע: גיחה. חפרתי על זה XD מה הספקתי לעשות השבוע: קניות ללג בעומר D: תמונת השבוע: סתם כי אני אוהבת ספיידרמן.

לילילילילילי../images/Emo176.gif

שיר השבוע של The Used: צ'וק מי שיר השבוע לא של The Used: i like big butts
i set my friends on fire- aiden this is home- i am ghost SYNAW- enter shikari אלבום השבוע: RR של הימ
להקת השבוע: דה יוזד. נו, בגלל מה שקרה והכלP: קליפ השבוע: >< ספר/תוכנית/סרט השבוע: ספר- מלך החומוס ומלכת האמבטיה עצבון השבוע: >< משהו טוב שקרה השבוע: מוטומיוזיק, והיום מנגל~ מה הספקתי לעשות השבוע: לנוח
תמונת השבוע: מור bloody marry עשתה זכויות לתמונה ששושו שם, אז ככה יצאP:

../images/Emo3.gifהיי חדשה...

קוראים לי רעיה ואני בת 17 אוהבת את דא יוזד כמה חודשים אחרי ששמעתי אותם אצל חברה טובה שלי.... שיר השבוע של THE USED: The Used: The Taste Of Ink On My Own שיר השבוע לא של The Used: 3DOORS DOWN- HERE WITHOUT YOU Funeral for a Friend - Moments Forever Faded Funeral for a Friend - Roses for the Dead MUSE-Muscle Museum אלבום השבוע:STAIND-"Break The Cycle" להקת השבוע:3DOORS DOWN ,Funeral for a Friend וכמובן The Used קליפ השבוע:http://www.youtube.com/watch?v=2Yx_rb4BwYQ קליפ ממש מדכא של Funeral for a Friend - Roses for the Dead ספר/תוכנית/סרט השבוע:משפחת סימפסון-נראה לי זה הדבר היחידי שאני רואה בטלויזיה עצבון השבוע:מתכונת בתנך 70 פרקים ללמוד +3 שעות סבל של בחינה עם 9 שאלות שבתוכן 3 סעיפים זה היה נורא משהו טוב שקרה השבוע: מה הספקתי לעשות השבוע:ללמוד,לישון ולצאת כמה פעמים.... תמונת השבוע:

yaelrs

New member
[;../images/Emo192.gif

שיר השבוע של The Used: The Taste Of Ink שיר השבוע לא של The Used: Radiohead - Knives Out
Radiohead - Everything In Its Right Place Radiohead - Bullet Proof... I Wish I Was Jeff Buckley - Hallelujah אלבום השבוע: The Smiths - The Queen Is Dead Radiohead - The Bends להקת השבוע: Radiohead. קליפ השבוע: The Taste Of Ink ספר/תוכנית/סרט השבוע: סרט - מארי אנטואנט D: עצבון השבוע: אין
משהו טוב שקרה השבוע: ל"ג בעומר / מבחן אחרון אי פעם בצרפתית D::: מה הספקתי לעשות השבוע: ללמוד / לישון

whatascene

New member
שומם הא? (באיחור קל)

שיר השבוע של The Used: בלו אנד ילו, הלייב מברת' שיר השבוע לא של The Used: החדש של מארון 5! אעע אני מתה עליווווווו
אלבום השבוע: sigur ros - takk להקת השבוע: maroooooooooooooooooon 5! קליפ השבוע: לא יצא לי לראות ספר/תוכנית/סרט השבוע: מחכה לסרטי מאי החדשיםםםם עצבון השבוע: הו, כמעט כלללל מה שקשור לצבא, אלוהים משהו טוב שקרה השבוע: מממ... מה הספקתי לעשות השבוע: המון שטויות של עבודה, וקניתי שרשרת ושני זוגות מכנסיים בשישי, ובשבת אפיתי עוגיות
תמונת השבוע: נא.

O L g i T

New member
מארון פייב... גאד איזה נוסטלגיות מלאות גועל

עולות בי עכשיו

bloody marey

New member
שלי- באיחור P:

שיר השבוע של The Used: כל האלבום In Love And Death שיר השבוע לא של The Used: אמ.. הרבה מיוז אלבום השבוע: ממ סינג פור אבולישון של מיוז ו In Love And Death להקת השבוע: דה יוזד, דה. קליפ השבוע: אין >< ספר/תוכנית/סרט השבוע: גיבורים
עצבון השבוע: בצפר! משהו טוב שקרה השבוע: תל אביב ביום שישי D: מה הספקתי לעשות השבוע: ללמוד, ללמוד, אה כן וללמוד :S תמונת השבוע: אין לי כח לעלות >< שיהיה לכולם שבוע טוב P:

למעלה