שרשור סופשבוע
|פיס|

עדן גפן

New member
../images/Emo41.gifשרשור סופשבוע../images/Emo41.gif../images/Emo190.gif|פיס|

קטע שאהבת במיוחד ב"בטיפול" השבוע- שיר השבוע- משהו נחמד שעבר עליך השבוע- משהו פחות נחמד שעבר עליך השבוע- תכנון מיוחד לשבוע הבא- משהו שאת\ה לא רוצה שיקרה בשבוע הבא- תמונת השבוע- סופשבוע נעים

עדן גפן

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo190.gif|פיס|

קטע שאהבת במיוחד ב"בטיפול" השבוע-אני עוד צריכה להשלים את השבוע הזה
שיר השבוע-Love- John Lennon משהו נחמד שעבר עליך השבוע- אממ הליכה עם דניאל.. משהו פחות נחמד שעבר עליך השבוע- אתמול איזה שוטר שאל אותי שאלות בקשר לפריצה שהייתה לשכנים.. זה היה מפחיד:| תכנון מיוחד לשבוע הבא- כל מיני הכנות לפולין.. פרוייקט M וכנס י"א משהו שאת\ה לא רוצה שיקרה בשבוע הבא- שאני לא אלך לכנס י"א..=\ תמונת השבוע-

a y e l e t 7 8

New member
אז ככה

קטע שאהבתי במיוחד בבטיפול השבוע - השבירה של ראובן אצל גילה שיר השבוע - דבש הכל דבש כי כל העולם ואשתו שרים את זה לידי אז זה פשוט נדבק.. אבל זה שיר נחמד משהו נחמד שעבר עליי השבוע - הרשמה לפרוייקט אימוני כושר ותזונה נכונה וגם שיחה מפתיעה עם מישהו מקסים מהעבר משהו פחות נחמד שעבר עליי השבוע - מיגרנה שחטפתי ביום חמישי.. תכנון מיוחד לשבוע הבא - לפגוש אנשים שאני רוצה לראות כבר הרבה זמן וגם הצלחה במטרה שאני מתכננת לעצמי משהו שאני לא רוצה שיקרה בשבוע הבא - להתאכזב תמונת השבוע.. מממ אין לי ..

latebloomer66

New member
היי זה היה הרעיון שלי אני הצעתי זאת למנהל כאן

תוכלי לראות את זה בהודעה שכתבתי כאן

עדן גפן

New member
ו..?../images/Emo190.gif|פיס|

יש את זה בכל פורום בערך, מה את/ה רוצה? שאני אתך לך קרדיט?

Soak

New member
שלי../images/Emo9.gif

קטע שאהבת במיוחד ב"בטיפול" השבוע - מיכאל מבין שאיתי כל הזמן מרגיש נטוש. שיר השבוע - "מלחמה יומיומית" של אביגיל רוז. כדאי להקשיב למילים! משהו נחמד שעבר עליך השבוע - השתתפתי לראשונה בחינה והיה דיי חווייתי. משהו פחות נחמד שעבר עליך השבוע - להגיע הביתה בשני-שלישי-רביעי-חמישי בשעה 23:00
תכנון מיוחד לשבוע הבא - לסיים סוף סוף פרוייקט שאני צריך להגיש בלימודים ולא לשבור אותו מרוב עצבים כמו איריס. משהו שאת\ה לא רוצה שיקרה בשבוע הבא - לא לפספס שוב את הפרקים של "בטיפול" ושלא אצליח לכתוב בפורום בגלל זה. תמונת השבוע - זו התמונה שלי עם התלבושת של החינה, אבל אני אשמור אותה לעצמי בינתיים...

Ofak2000

New member
סיכום שבועי מרתק

תסתכלו בקישור הבא - חמישה פסיכולוגים מסכמים את השבוע מנקודת המבט שלהם (אנמנזה לראובן ?!) אהבתי.

למעלה