שרשור סופשבוע

פוֹלי

New member
../images/Emo41.gif שרשור סופשבוע ../images/Emo41.gif

שבוע שהתחיל רגוע ונגמר הכי גשום שאפשר, מן הסתם הפינלה של החורף הנוכחי? כרגיל, המלצות, חוויות ומה שבא למקלדת...

FunkyMonk

New member
כמה המלצות

מוסיקה בלבד השבוע. שלושה אלבומים נהדרים, ש"גיליתי" השבוע. נתחיל עם הברור מאליו (בשבילי) Starless and Bible Black של קינג קרימסון - מעולה. אין לי יותר מדי מה להרחיב לגביו, רק שהוא קרימסוני במיוחד. Robert Wayett - Rock Bottom. אלבום נפלא. Sea Song זה שיר מדהים, שאני לא יכול להפסיק לשמוע. אמנם לא הייתי קורא לאלבום הזה יצירת מופת, כפי שרבים אחרים אוהבים לקרוא לו, אבל הוא בהחלט לא משהו רגיל, הוא נפלא. יש כמה עיבודים קצת מיושנים לטעמי (אחרי הכל, היישר משנות השבעים), אבל בכלליות הוא אלבום טוב. Eels - Beautiful Freak. פשוט אלבום מעולה, במיוחד למי שאוהב את סצינת האלטרנטיב גראנג' של שנות התשעים (שכלל בתוכו בין השאר, את רדיוהד). השיר הראשון באלבום הוא פשוט אחד השירים הטובים ביותר שיצאו לי לשמוע בזמן האחרון. ארבעת השירים הראשונים הינם יצירות מופת לדעתי. ממליץ בחום על שלושת האלבומים הללו.

kittycatbone

New member
לו ריד../images/Emo70.gif

נהדר שאני רואה פה מישהו(יים) כותב עליו! בדיוק רציתי לפני כמה ימים לבקש כאן בפורום, כי הייתה לי הרגשה שכאן אנשים יכירו.... המלצות לשירים/אלבומים טובים שלו?? אני ממש רוצה בדיוק מהזמן האחרון להתחיל להכיר אותו קצת יותר, ואולי אפילו לקנות אלבום שלו או משו כי ממש בא לי לקנות אלבום בזמן הקרובXD תודה מראש לכל הממליצים??

Anuerysm

New member
היתה לו להקה

שבאה לפני קריירת הסולו קוראים להם The Velvet Underground וכל אלבום שלהם זה אלבום מעולה

kittycatbone

New member
יאפ,

ידוע לי בקשר לולווט אנדרגראונד ואני מאוד אוהבת אותם באמת
בכל מקרה, אם באמת כל אלבום שלהם מומלץ, אז אני אקנה אחד.
אין אחד שהוא הכי מומלץ אבל? מהאלה שחובה שיהיה?

Knives Out

New member
Beautiful Freak - טראק 4

זה אחד השירים הכי מטומטמים ששמעתי בחיים שלי.

Knives Out

New member
מילים כל כך פתטיות

לא היה לו מה לכתוב, הוא שמע את Creep ברקע והחליט שהוא רוצה לכתוב שיר על כמה שפריקים הם.. מוזרים והוא אוהב אותם. ואיך לנסח את אם לא להגיד : אוי איזה פריקית אני אוהב אותך.. סאמק אני מדלג על השיר המעפן הזה כל פעם.

FunkyMonk

New member
אה אופס לא התכוונתי לזה

בגלל זה תמיד עדיך להשתמש בשמות של השירים. בכל מקרה, אני גם די אוהב את השיר הזה.

Latisia

New member
little miss sunshine

סרט חביב ביותר על משפחה מטורללת ביותר חח... פיתחתי סימפטיה אליהם לקראת סוף הסרט אפילו הזדהתי קצת :X

Latisia

New member
אוי ואתמול...

שמעתי את הפסי קול של "הסיוט שלפני חג המולד" ואת הפס קול של "חתונת הרפאים" כה מגניב. מומלץ בהחלט! (=

kittycatbone

New member
אני בכל הסופשבוע הזה.

או ליתר דיוק כל היום. X: הולכת להתכונן לתולדות + ספרות המוזיקה. יש לי מתכונת ביום שני
ורסיטל בגרות ביום רביעי. לחץ.

asaphxiix

New member
Arcitechture in Helsinki

למי שאוהב - אנסמבל פופ סטייל Polyphonic Spree, לא מגניבים כמוהם (אפרופו - מי שלא מכיר, פשוט תורידו. שני האלבומים), אבל גם ממש נחמדים. האלבום - In Case We Die, אני ממש אוהב את שיר הפתיחה - Do the Whirlwind :)

למעלה