שרשור סופשבוע

פוֹלי

New member
../images/Emo41.gif שרשור סופשבוע ../images/Emo41.gif

מה שמעתם? אהבתם (או שלא)? קראתם? ראיתם? אתם מוזמנים לשתף, סופשבוע טוב

BogN

New member
../images/Emo26.gif

לא יודע מה קרה לי, אבל לאחרונה יש לי דחף עצום לקניית עוד ועוד דיסקים, ולהתחיל לשמוע דברים חדשים שעוד לא שמעתי... אז מה עשיתי? לקחתי את האוטו, אספתי חבר ונסענו לדיזינגוף סנטר, בדיסק סנטר קניתי 2 דיסקים: Radiohead - My Iron Lung, הגיע הזמן לא? אחלה EP... לא התאכזבתי ממנו Lee Ritenour - On The Line - לא כל כך קשור, וקרוב לסגנון של רדיוהד, לי הוא גיטריסט שמנגן פיוג'ן... לא התלהבתי כל כך מהאלבום.. הוא אחלה גיטריסט אבל זו מוסיקת רקע יותר... Bill Frisell - Speakable גם הוא גיטריסט פיוג'ניסט, קצת יותר Fאנקי מקודמו, אלבום נחמד... אבל גם לא התלהבתי יתר על המידה... אחרי ה"אכזבה" לא יכולתי להישאר אדיש, הלכתי לבנק ועשיתי כ.אשראי בינלאומי... איך שהוא הגיע, נרשמתי ל-eBay וקניתי אלבום של הרכב שנקרא Done To The Bone, לאלבום קוראים Cellar Funk... שמעתי על ההרכב הזה בפאנדורה, ומקווה לא להתאכזב... בגדול זה Funk אינסטרומנטלי כזה... אגב, פשוט אכזבה הקטע עם פנדורה.. למי שלא יודע, מאתמול הם משדרים מוסיקה רק למי שנמצא בארה"ב... דווקא בזכות פנדורה התחלתי לקנות הרבה יותר דיסקים... חבל...

FunkyMonk

New member
Last FM!

גם אם לא תשתמשו בזה, עדיף שזה יתחיל לאסוף מידע על המוסיקה שאתם אוהבים... זו קהילה בכל העולם, קהילה ענקית, יש מבחר של בערך כל המוסיקה שאתם רוצים, אפילו ישראלית נדמה לי (לא שאי פעם בדקתי, אבל אני כמעט בטוח שראיתי אפשרות). זה נותן המלצות טובות מאד (חבל שזה כל הזמן שם לי אואסיס ומיוז..).

jony84

New member
לאסט אף אם

באמת קהילת מוזיקה ענקית...אם היה לי זמן הייתי משתקע בתוך היצור הענק הזה...יש שם המון אופציות אני אוהב מיוז וזה בקושי משמיע לי :( אבל את אואזיס אני שונא והם שמים גם לי את זה כל הזמן...חרא של דבר...חח וגם שירים של בק...שעליו אני גם לא מת....מוזר מידי...

../images/Emo45.gif

לפתוח שם פרופיל זה אחד הדברים היותר חכמים שעשיתי. כל כך הרבה דברים טובים הגיעו לי משם (לא מהמלצות של המערכת - המלצות של גולשים אחרים) מומלץ!

InnocenceLost

New member
יאללה נתחיל ! ../images/Emo9.gif

אז ככה, השבוע התחיל בזה שהגיעו אלי שמועות שבוב דילן מגיע, ובוודאות הרולינג סטונס באים מה שפתח לי את השבוע בימים מעולים בין 34235 מתכונות שהיו לי השבוע הצלחתי לשמוע הרבה רדיוהד, והפורום פה עשה לי גם חשק לפינקפלויד אז היה לי יום ששמעתי רק את the dark side בלופים.. המלצה על השירים : elliott smith - i didnt understand porcupine tree - anesthetize ועל הספר הכלכך מעולה : כושי בלאנטיס של אייל עמית שיהיה לכולנו סופשבוע ארווווך ומהנה במיוחד תהנו בלג בעומר וזהירות עם המרשמלו והשיער זה לא הולך טוב ביחד :)

InnocenceLost

New member
את מדברת מנסיון?

כי אני כן :( שנתיים .. פעם אחת בקצוות של השיער ופעם אחת בדיוק למעלה והייתי חייבת לגזור חלק (והיה לי שיער עד התחת...) טוב הייתי בת 9,12 אז לונורא

kittycatbone

New member
חח כן, מנסיוןXD

אף פעם לא מקרה נוראי, אבל פשוט מעצבן ביותר
XD

scooby4

New member
תקשיבו להם--

www.flytrio.com ולו-- http://www.oliviermessiaen.org אתם מסודרים לכל החיים.

ללא ספק, אלבום סבבה לפנים:)

Coldplay - A Rush Of Blood To The Head באמת קליל, נוח לשמיעה, בזרימה, סבבה. תהנו:) יאללה ליברפפפפפוווווווווווווווווול!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kittycatbone

New member
נכון שפתאום שמעת

את האלבום/שיר בגלל הפרסומת באקסטרא הוט?? חח סתם, לא יודעת מה איתך, אבל השתמשו באיזה פרסומת בשיר הזה וזה ממש גרם לי לרצות לשמוע את האלבום פתאום!

Roy1232

New member
וד"א אתם מוזמנים להעלות את הרמה

האינטלקטואלית בפורום קולדפליי, כי התנחלו שם כל היצורים שיכולים להיות בתפוז
אתם מוזמנים.

kittycatbone

New member
ישלישלישלי!

cibo matto צמד יפניות[?] מוזרות שעושות מוזיקה מוזרה! שמעתי שוב את האלבום- Stereo Type A ופתאום אני מאוד אוהבת אותו
ממליצה ביותר! אגב, אחת מהן היא הזמרת בגורילאז אם אני לא טועה!

Knives Out

New member
כמה אלבומים

אחד מאוד מלוכלך שלא הרבה מכירים לדעתי. The Fall - This Nation's Saving Grace (דה פול... מאוד מוזר, להקת אנדרגראונד וותיקה עם.. כן, 26 אלבומים) Bill Callahan(Smog) - Woke on a whaleheart - כן, אני יודע שאני מפסיד את ההופעה שלו עכשיו. מה אני אעשה, 150 זה יותר מדי. Bjork - Volta - יצא לה אלבום חדש... השיר הראשון ביאנזונה, ושמעתי בערך עד האמצע . אני מתחיל לסבול אותה..!

Roy1232

New member
כמה דברים

Megadeth - Youthanasia מומלץ מאוד. אלבום ת'ראש מטאל שהוא גם מיינסטרימי-פופי משהו, שווה שמיעה. Scorpions - Blackout אלבום חמוד, במיוחד השיר האחרון. והשירים של השבוע, Muse - Stockholm Syndrome Beatles - Something (משהו
) Dream Theater - Pull Me Under ועוד הרבה.

kittycatbone

New member
הו!

האם זה אלבום מה שהצעת? כי באמת חיפשתי איזה אלבום שלהם מומלץ לקנות!

למעלה