שרשור סופשבוע...

פוֹלי

New member
../images/Emo41.gif שרשור סופשבוע...

ושוב, בלי הקדמה מיותרת... כל המלצה תתקבל בברכה

InnocenceLost

New member
סופשבוע!

חזרתי מפולין אז לא יצא לי לראות/לקרוא משהו [ חוץ מסרטי שואה :| ] אבל.. קניתי 2 דיסקים תוצרת הארץ משהו באמת טוב :) אז בהמלצה חמה מלכת הפלקט - אח יפני funk`n`stein - the band וכמובן שוב לדיסק המעולה של גבע אלון the wall of sound סופש מעולה :)

Street Spirit 0

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| מלכת הפלקט ../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif

ממליצה גם... בחום :)

-_-

היי, אני מכיר את המתופף של פאנקנשטיין.. יצא לי לשמור איתו איזו שבת או שניים.. הוא יוצא לסיבוב הופעות באירופה על חשבון המערכת, הבן זונה :(

dresner

New member
הלילה בברזילי

צמד הברלינאים "Modeselektor" מגיעים להופעה חד-פעמית. למי ששכח, אלה אותם חבר'ה שת'ום יורק מעריך מאוד ואף ביצע ביחד איתם טראק חדש (The White Flash) שייצא באלבום הבא בספטמבר שייקרא: Happy Birthday . פתיחת דלתות מ-23:30 למי שרוצה...

פוֹלי

New member
הסימפסונים

ראיתי את הסרט, חביב ביותר, צחקתי המון וזה תמיד טוב... וסופסופ חיברתי את המחשב לטלוויזיה, איך לא עשיתי את זה קודם?

Latisia

New member
גיליתי את נפלאותה last.fm

בעקבות ההודעות של החבר'ה פה בפורום.. לא שמעתי, קראתי או ראיתי משו חדש ששווה להמליץ אליו. סתם חזרתי לשמוע את snow patrol.

kittycatbone

New member
אממאממ,

עדיין אין לי בדיוק מה להמליץ. אבל אתמול גיליתי שהתקבלתי לתפקיד שרציתי בצבאאא, ואני שמחהההההההההההההה ^^

נכון ש..

במיון שלך בשלישות היה אחד גבוה שדיבר כל הזמן תוך כדי הזזת ידיים בצורה מוזרה לגמרי ? ואז דיבר קצין אחד נמוך עם משקפיים ? ובצד היו שני חבר'ה שלא היו ממש קשורים לעולם שכל הזמן נעלמו לשק"ם ? אז היי.

Knives Out

New member
Grizzly Bear - Yellow House

אלבום משובח הרכב מיוחד ומעניין מאוד http://youtube.com/watch?v=xuYZbYtAl9A

kittycatbone

New member
הווו

קטע חמוד מאוד
יש לי אותו על המחשב בגירסא של ווס מונטגומרי וג'ימי סמית'. גירסא יפה (למרות שמאודמאוד דומה) מה ששמת

בסטיאן

New member
סמית' אדיר

ידיים זריזות וחיוך כובש. הבנאדם עושה ג'אז עם נשמה- מה שחסר להמון אמנים אחרים, מוכשרים ככל שיהיו. אני אוהב את החיבור בינו לקני ברל. התקשורת והחיבור ביניהם בוידיאו הזה מושלמת. הוספתי עוד קטע נהדר שלו, למעוניינים.

למעלה