שרשור סופ"ש

פוֹלי

New member
../images/Emo41.gif שרשור סופ"ש ../images/Emo178.gif

חם, חם, חם... כרגיל, כמו עוד שבוע, זרקו מה שיש לכם להציע, ביקורות, המלצות ומה שבא ליד...

Karma Killer

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif ומוסיף המלצה לאלבום החדש שלו

פשוט תענוגגגגג

InnocenceLost

New member
ואו ואו ואו

הייתה הופעה מעולה כלכך! ועזוב את השירה שלו לרגע, הנגינה שלו בגיטרה.. פשוט צמרמורות כל ההופעה! :) קנייתי את הדיסק ואני אחרוש עליו היום כמתוכנן :)

lifahead

New member
ארארא

regina spektor- real love קאבר נהד... פשוט אישה מקסימה באמת יפייפה..:] והמלצה- לא לצאת מהבית לעולם. כי העולם בחוץ רע. רע מאוד!!!!

lifahead

New member
חם.. אפשר לאבד את ההכרה ולקבל מכה ..:{

יום שני המטומטם!! חח בקיצור התייבשתי.

Knives Out

New member
הארי פוטר 7

אל תשפטו אותו לפי הפופולאריות שלו. ג'יי קיי רולינג חינכה דור שלם ברחבי העולם, ומגיע לה קרדיט על זה. זה ספר מעולה, גם אם אתם לא יכולים לסבול מילים כמו "מוגלגים" ו"בירצפת" - זה ספר מאוד פילוסופי בסופו של דבר. יש שם השוואות והקבלות לגרמניה הנאצית ו1984, ועלילה מאוד מסתורית ולא צפויה, היא כל הזמן מחזירה דברים מהספרים הקודמים שלא ראית כחשובים קודם. אחלה של ספר. חשוב לקרוא באנגלית. חבל שזה האחרון.

Latisia

New member
אה אני בדיוק קוראת אותו

לפני שבוע קיבלתי אותו בהפתעה. ג'יי קיי רולינג אשכרה חינכה דור שם ברחבי העולם! אני קוראת הארי פוטר מאז שאני בכיתה ז' בערך, מאז עברו 7 שנים! זו סידרה מעולה ואתה צודק עדיף לקרוא את הסידרה באנגלית. הגירסה העברית ממש מעפנה. למרות באנגלית רון קורא ללונה לוני לונה ובעברית תירגמו את זה ללונה המג'נונה! חחח. ג'יי קיי רולינג הודיעה שהיא ככול הנראה תכתוב מן אינציקלופדיה על כול מיני ערכים מהארי פוטר ובין היתר יהיה כתוב שם על דמויות ששרדו את המאורעות של הספר האחרון.

למעלה