שרשור סופ"ש

V e g

New member
../images/Emo41.gifשרשור סופ"ש../images/Emo41.gif

אתם מוזמנים לשרשר כרגיל את המלצותיכם לסופ"ש. מוסיקה, סרטים, ספרים, או מה שזה לא יהיה. שיהיה סופ"ש קריר

המלצות סופ"ש:)

אז מה יש לכם להמליץ אחרי שבוע כזה חם? בריכה? ים? אולי אלבום חדש ששמעתם, סרט אולי? לכו על זה.. ההמלצה שלי השבוע Embrace - The Good Will Out אלבום פשוט נפלא! באמת, קליל כיפי, זורם ונשמע ממש טוב שירים מומלצים: That's All Changed Forever Fireworks ובאמת שקשה לי להמליץ ממש, כי האלבום די חדש לי אבל באמת באמת שזה אלבום ממש טוב:)! מומלץ בחום השבוע הזה. ויאללה חזרה לפיזיקה:\ סופשבוע מהנה לכולם:)!

kittycatbone

New member
הממ,

טוב, הייתי ביום שלישי בהופעה של אוונסנס! ואני יודעת שרוב חברי הפורום כאן די סולדים מהלהקה. אבל בכל זאת אני ממליצה מאוד על הלהקה הזאת! ההופעה הייתה מדהימה כל כך! כמובן שהשירים מעולים, אבל האווירה והאנרגיות שאיימי לי מוציאה בהופעות פשוט מעולה. חבל שבגלל שזה היה סוף סיבוב ההופעות לקראת סוף ההופעה היא כבר נהייתה צרודה ואת השיר האחרון בקושי שרה וגם בגלל זה הם לא שרו עוד שיר אחד בהדרן
בכל מקרה, בנוסף לזה, אני רוצה גם להמליץ על ביורק! לא משהו ספציפי. פשוט ביורק. כי היא מעולה. אהה, ותזהרו מהחומנים! יימח שמם

הם סבבה בזרימה, פשוט לי הם נשמעים כמו תקליט

שחוזר על עצמו שוב, ושוב ושוב, עם אותם הרעיונות אותם אקורדים אותה מוזיקה ואותו קול. שמח שנהנת:)

kittycatbone

New member
ממש לא../images/Emo3.gif

אולי הסינגלים שאתה מכיר מהאלבום הקודם שלהם FALLEN אפשר לחשוב ככה. בפולן באמת רוב השירים מאוד דומים. ודווקא השירים שאני מעדיפה הרבה יותר הם אלה שלא יצאו כסינגלים. הסינגלים החדשים שהוציאו- קול מי וון יור סובר הוא ההכי פחות אהוב עליי דווקא מהאלבום וגם ממש לאמשקף את האלבום. יש באלבום הזה לדעתי הרבה יותר התקדמות מבחינת המוזיקה, וגם הגיוני כי חבר שהיה שותף לכתיבת המוזיקה פרש מהלהקה... השירים מאוד שונים, אחד מהשני וגם בכלל. וגם המוזיקה שלהם לפני פולן לדעתי ממש טובה, ושונה *מאוד*.

InnocenceLost

New member
אני לא אוהבת את הקול שלה

יש פעמים שהוא צורם לי באוזן ורוב הזמן סתם בא לי להשתעל (או לכחכח בגרון
) כשאני שומעת אותה

kittycatbone

New member
דווקא הקול?

מבין כל האיכויות שלה, הקול לדעתי הוא מה שיפה כל כך!
מוזר... בקשר למונוטוני- בחלק מהשירים כן, אבל תלוי איזה

V e g

New member
מישהו כאן אולי

הולך להופעה של בלונד רדהד (אני הולך לזאת שבחמישי)?

kittycatbone

New member
יו כל כך הייתי רוצה:(

אבל אין כסף לכל כך הרבה הופעותXP בכל מקרה תהנו מי שהולך!!

man-o-war

New member
אני הולך

גם ביום חמישי. אחרי מפלת הנפש שהם גרמו לי בקיץ שעבר כדאי מאוד שהם ייתנו הופעה מוצלחת יותר מהאלבום האחרון שלהם. כיף כיף כיף.

אוף

מיד שנודע שהם מגיעים התלהבתי ממש, ולא הפסקתי לדבר על ההופעה. ואז קרו כל מני דברים לא קשורים שהוציאו לי את החשק, ואני פשוט מוותרת. ככה. אני לא יודעת איך להסביר את זה ממש, זה שילוב של עצלנות וקצת באסה. אבל תהנו אתם, כל ההולכים, יהיה מגניב אם מישהו יצלם איזה סרטון קצרצר בפלאפון, סתם בשביל הפילינג.

V e g

New member
אולי בכל זאת?

מה יכול לשנות את החלטתך? עדיין לא מאוחר! אני מכיר את ההרגשה. גם לי יש אותה. אבל יודעת מה? פשוט מתקשרים ומזמינים וזה לוקח 2 דקות. אחרי זה, השאר היסטוריה, כי כבר שילמת, אז את הולכת ואין התלבטויות.

למעלה