שרשור סופ"ש

®NuLy®

New member
../images/Emo41.gifשרשור סופ"ש../images/Emo41.gif

שמו שאתם מכירים אותי אני חייבת תמיד לפתוח איזה פינה
ובגלל שעכשיו אני פה רק בסופ"שים זאת הפינה היחידה שאני אוכל לפתוח
(יורי, אני מקווה שזה בסדר מבחינתך!)
שיר גאנז שבועי:
שיר לא-גאנז שבועי:
אלבום השבוע:
סרט/סדרת טלוויזיה של השבוע:
ספר השבוע:
משהו טוב שעשיתי השבוע:
משהו טעים שעשיתי השבוע:
תמונת השבוע
השאלה המתחלפת: יש לכם רשיון? סופ"ש מעולה לכולם, נצלו כל שנייה!!

hofri10

New member
מסכם

שיר גאנז שבועי: anything goes שיר לא-גאנז שבועי: system of a down-aeriels foo fighters-long road to ruin אלבום השבוע: חרשתי על אפטייט סרט/סדרת טלוויזיה של השבוע: האח הגדול ספר השבוע: המצפן הזהוב(?) משהו טוב שעשיתי השבוע: כלום. היה שבוע מעפאן. משהו טעים שעשיתי השבוע: ??? תמונת השבוע: אם שלי,אני לא פוטוגני. אם של גאנז,אין לי כוח לשים.. השאלה המתחלפת: יש לכם רשיון? על בימבה.

CyberP

New member
אסכם מאוחר יותר

וגם כמובן אפתח שרשור סיכום שבועי וגם חדשות מרעישות

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifכמובן!

שבוע הבא זה עדיין תלוי בספק (אולי אני סוגרת)..אבל כל עוד אני בבית, אני מבטיחה לפתוח את הפינה

CyberP

New member
מסכם

שיר גאנז שבועי: Better. עבודת גיטרות שלא שמעתי הרבה שנים. שיר לא-גאנז שבועי: Beatles - Something אלבום השבוע: Bealtes - Abbey Road סרט/סדרת טלוויזיה של השבוע: אני בקושי רואה טלויזיה. ספר השבוע: כריש זכרון/סטיבן הול משהו טוב שעשיתי השבוע: זה עצוב אבל קשה לי להזכר במשהו ספציפי
אני מנסה לעשות דברים טובים כל הזמן, בכלליות. משהו טעים שעשיתי השבוע: לא עשיתי שום דבר טעים השבוע.
תמונת השבוע השאלה המתחלפת: יש לכם רשיון? אה הא. סופש מהנה

RockTheFuckOut

New member
אממ

שיר גאנז שבועי: נובמבר ריאן מהופעה ב מודנה איטליה 93 עם הקמה נפלאה של DUST IN THE WIND שיר לא-גאנז שבועי:חמי רודנר - אין רוקנרול בעברית , לועזי The Needle And The Damage Done של ניל יאנג אלבום השבוע:ישראלי,גאולה של חמי . לועזי The Who - Who's Next סרט/סדרת טלוויזיה של השבוע: סרט ענק Eye of the Needle \חוד המחט על מרגל נאצי באנגליה בתקופת מלחמת העולם ה 2 http://www.imdb.com/title/tt0082351/ ספר השבוע: ארכיון פשעים בעל שם ארוך משהו טוב שעשיתי השבוע:נצרתי לשוני משהו טעים שעשיתי השבוע:תותים תו תו תמונת השבוע השאלה המתחלפת: יש לכם רשיון? לא לאוטו

otlumak

New member
סופשבוע..

שיר גאנז שבועי: Madagascar שיר לא-גאנז שבועי:Bon Jovi- Wanted Dead or Alive אלבום השבוע:Chinese Democracy "Our album!!" סרט/סדרת טלוויזיה של השבוע:How I met your mom ספר השבוע:- משהו טוב שעשיתי השבוע:השמעתי לאנשים guns n roses משהו טעים שעשיתי השבוע: תמונת השבוע שלי? אם כן אז התמונה הזאת- השאלה המתחלפת: יש לכם רשיון? יום שלישי יהיה לי שיעור נהיגה ראשון.

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifגם אני../images/Emo9.gif

שיר גאנז שבועי: Paradise City שיר לא-גאנז שבועי: Three Doors Down - My World אלבום השבוע: לא היה אחד ספציפי סרט/סדרת טלוויזיה של השבוע: לא ראיתי כלום =/ ספר השבוע: הספר של הקורס
משהו טוב שעשיתי השבוע: עזרתי לאנשים בכיתה?
משהו טעים שאכלתי השבוע: פיצהההה תמונת השבוע.. אני לא בבית.. השאלה המתחלפת: יש לכם רשיון? כן

hofri10

New member
מה רע ב-my world של גאנז?

אחד השירים הטובים של כל הזמנים-גם מרוכב וגם לחן גאוני...
סתם,זאת סתם רצועה חסרת ערך באילוז'ן, מיותרת מאוד, לא מבין מה עבר לאקסל בראש. אולי הוא סתם רצה לעשות מספר עגול של שירים באלבום.

Megaslash

New member
שלי

שיר גאנז שבועי: מדגסקר שיר לא-גאנז שבועי: Metallica - The Day that Never Comes אלבום השבוע: Lordi - Get Heavy סרט/סדרת טלוויזיה של השבוע: אין מה לראות ספר השבוע: משהו טוב שעשיתי השבוע: חגגתי לאבא שלי יומהולדת משהו טעים שאכלתי השבוע: בטח שלא אוכל צבאי... תמונת השבוע השאלה המתחלפת: יש לכם רשיון? כן

otlumak

New member
טובים אנחנו אחי, אנחנו באותו mood

השבוע (השיר שאתה מרגיש שמגדיר אותך בזמן מסוים זה מצביע על הmood שלך). בקיצור אנחנו מגניבים והשיר הזה אחד הטובים! אגב שכחתי לגמרי ממטליקה שחשבתי על שיר לא גנז... אבל אם הייתי משנה, הייתי משנה לthe day that never comes בוודאי..

גם אני

שיר גאנז שבועי: I.R.S שיר לא-גאנז שבועי:Iron Maiden, These Colours Dont Run אלבום השבוע: Chinese Democracy סרט/סדרת טלוויזיה של השבוע: לא ראיתי 0.0 ספר השבוע: הרוזן ממונטו קריסטו משהו טוב שעשיתי השבוע: אמ.. לא עולה לי בראש משהו טעים שעשיתי השבוע: המבורגר השאלה המתחלפת: יש לכם רשיון? לא , בן 14 =[

למעלה