שרשור סופ"ש

®NuLy®

New member
../images/Emo41.gifשרשור סופ"ש../images/Emo41.gif

סופסוף אני בבית!!
שיר גאנז של השבוע:
שיר לא גאנז של השבוע:
אלבום השבוע:
סרט/סדרת טלוויזיה של השבוע:
ספר השבוע:
משהו טוב שעשיתי השבוע:
משהו טעים שאכלתי השבוע:
תמונת השבוע
השאלה המתחלפת: הכי הרבה ימים שלא הייתי בבית:

Slash105

New member
עונה

שיר גאנז של השבוע: back off bitch שיר לא גאנז של השבוע: solider of fortune אלבום השבוע: machine head סרט/סדרת טלוויזיה של השבוע: יס מן ספר השבוע: משהו טוב שעשיתי השבוע: פוקר משהו טעים שאכלתי השבוע: סופגניה השאלה המתחלפת: הכי הרבה ימים שלא הייתי בבית: חודש בחו''ל.

hofri10

New member
מסכם

שיר גאנז של השבוע: back off bitch רק השבוע התחלתי לאהוב אותו שיר לא גאנז של השבוע: wish you were here של pink floyd אלבום השבוע:blood suger sex magik של הצ'ילי פפרז. סרט/סדרת טלוויזיה של השבוע:ארץ נהדרת... ספר השבוע:אין משהו טוב שעשיתי השבוע: לא יודע. משהו טעים שאכלתי השבוע: פנקייק,עוד 5 דקות אני אוכל סטייק. תמונת השבוע: אין השאלה המתחלפת: הכי הרבה ימים שלא הייתי בבית: 14 ימים בחו''ל(שבדיה.עזבו,אני טס רק לארצות שאף ישראלי לא טס אליהם{חוץ משליחות}.).

eran377

New member
../images/Emo195.gif

שיר גאנז של השבוע: ESTRANGED שיר לא גאנז של השבוע: Pink Floyd - Another Brick In The Wall (חלק 2) אלבום השבוע: Pink Floyd - The Wall סרט/סדרת טלוויזיה של השבוע: לא ראיתי טלויזיה השבוע ספר השבוע: - משהו טוב שעשיתי השבוע: התגייסתי לצה"ל
משהו טעים שאכלתי השבוע: סיני תמונת השבוע השאלה המתחלפת: הכי הרבה ימים שלא הייתי בבית: שלושה שבועות... חו"ל

So like a rose

New member
:)

שיר גאנז של השבוע:Estranged שיר לא גאנז של השבוע: Papa roach- hollywood whore סרט/סדרת טלוויזיה של השבוע: עקרות בית נואשות והאנטומיה של גריי. משהו טוב שעשיתי השבוע: עבדתי מלא. [מעייף אבל כסף:)] משהו טעים שאכלתי השבוע: מילקשייק ריבת חלבP: השאלה המתחלפת: הכי הרבה ימים שלא הייתי בבית: שבוע.[עוד מעט צבא יהיה יותר..]

danishki

New member
:)

שיר גאנז של השבוע: night train שיר לא גאנז של השבוע: סרט/סדרת טלוויזיה של השבוע: איש משפחה ספר השבוע: ניו מון משהו טוב שעשיתי השבוע: נממ... משהו טעים שאכלתי השבוע: סנדוויץ' חביתה בארומה תמונת השבוע... השאלה המתחלפת: הכי הרבה ימים שלא הייתי בבית: 10 ימים

מעט באיחור

שיר של גאנז- you could be mine שיר לא של גאנז- acdc- stiff upper lip אלבום השבוע- פסקול של hair סדרת השבוע- שנות ה70 [נו זה בחינם] ספר השבוע- neverending story משהו טוב שעשיתי- פסיכומטרי משהו טעים שאכלתי השבוע- סופגניה הכי הרבה ימים לא בבית- 30

עונה נה נה

שיר גאנז של השבוע: לא שמעתי אותם השבוע:) שיר לא גאנז של השבוע: המ המ המ. הגשמה עצמית של אריק ברמן אלבום השבוע: לאדעת. סרט/סדרת טלוויזיה של השבוע: האמת העירומה ספר השבוע: לא קראתי:X משהו טוב שעשיתי השבוע: וואאאאא כל כך המוווון^%$#@!1 משהו טעים שאכלתי השבוע: עוף ממולא של מאמו תמונת השבוע השאלה המתחלפת: הכי הרבה ימים שלא הייתי בבית: עשרה..

למעלה