שרשור סופ"ש

®NuLy®

New member
../images/Emo41.gifשרשור סופ"ש../images/Emo41.gif

תסלחו לי ששבוע שעבר לא היה, הרגשתי דיי בעע והדבר האחרון שחשבתי עליו זה מחשב
אז הנה זה בא! שרשור סופ"ש!!
שיר גאנז שבועי:
שיר לא-גאנז שבועי:
אלבום השבוע:
סרט/סדרת טלוויזיה של השבוע:
ספר השבוע:
משהו טוב שעשיתי השבוע:
משהו טעים שאכלתי השבוע:
תמונת השבוע -
השאלה מתחלפת: איזה משחק קלפים של ווינדוס אתם הכי אוהבים (סוליטר, פריסל וכו'..) סופ"ש מעולה לכולם, נצלו כל שנייה

hofri10

New member
מסכם

שיר גאנז שבועי: scraped שיר לא-גאנז שבועי: red hot chili peppers-naked in the rain אלבום השבוע:pink floyd-dark side of the moon סרט/סדרת טלוויזיה של השבוע:אין ספר השבוע:אין משהו טוב שעשיתי השבוע:לא משהו מיוחד משהו טעים שאכלתי השבוע:פיצה של אמא שלי תמונת השבוע - השאלה מתחלפת: איזה משחק קלפים של ווינדוס אתם הכי אוהבים (סוליטר, פריסל וכו'..)לא אוהב אף אחד. אבל לשחק באמת "קרה קופה" ו"שקר" זה אדיר.

danishki

New member
../images/Emo222.gif../images/Emo202.gif

שיר גאנז שבועי: וולקאם... שיר לא-גאנז שבועי: behind blue eyes - THE WHO אלבום השבוע:--- סרט/סדרת טלוויזיה של השבוע: קונאן D: ספר השבוע:--- משהו טוב שעשיתי השבוע:-- משהו טעים שאכלתי השבוע: -- תמונת השבוע - השאלה מתחלפת: איזה משחק קלפים של ווינדוס אתם הכי אוהבים (סוליטר, פריסל וכו'..) לבבות D:

Slash105

New member
...

שיר גאנז שבועי: The Garden שיר לא-גאנז שבועי: metal militia אלבום השבוע: kill em all סרט/סדרת טלוויזיה של השבוע: family guy ספר השבוע: משהו טוב שעשיתי השבוע: פוקר משהו טעים שאכלתי השבוע: יוגו תמונת השבוע -

VIK האחד

New member
//////////

שיר גאנז שבועי:November Rain שיר לא-גאנז שבועי:Iron Maiden-The Trooper אלבום השבוע:Lordi-Deadache סרט/סדרת טלוויזיה של השבוע:המנסרים מטקסס ספר השבוע: משהו טוב שעשיתי השבוע: משהו טעים שאכלתי השבוע: תמונת השבוע - השאלה מתחלפת: איזה משחק קלפים של ווינדוס אתם הכי אוהבים (סוליטר, פריסל וכו'..)

MilkShack

New member
חדש!!!

שיר גאנז שבועי: IRS שיר לא-גאנז שבועי: THE DOORS PEOPLE ARE STRANGE אלבום השבוע: צ'ייניז סרט/סדרת טלוויזיה של השבוע: וואלה אין לי מושג ספר השבוע: גם אין מושג משהו טוב שעשיתי השבוע: לא יודע. אולי שהתחלתי קצת ללמוד. משהו טעים שאכלתי השבוע: מקדונלדס (:) תמונת השבוע - זה אני! השאלה מתחלפת: איזה משחק קלפים של ווינדוס אתם הכי אוהבים (סוליטר, פריסל וכו'..) לא משחק בזה :X

CyberP

New member
מסכם

טוב לראות אותך חזרה איתנו, גלי
שיר גאנז שבועי: Mama Kin מ"לייז". מגניב לגמרי. שיר לא-גאנז שבועי: עטור מצחך של אריק איינשטיין. אלבום השבוע: Audioslave - Out of Exile סרט/סדרת טלוויזיה של השבוע: חדשות ספר השבוע: - משהו טוב שעשיתי השבוע: הודעתי למפקדים שלי שאני נענה בחיוב לקריאה למילואים
משהו טעים שאכלתי השבוע: סושי תמונת השבוע - השאלה מתחלפת: איזה משחק קלפים של ווינדוס אתם הכי אוהבים - לא קלפים - שולה המוקשים!

otlumak

New member
צודק, זה בהחלט לא קל לחיות כמו צועני XD

ובכלל לא לעשן תה! שיר אדיר mama kin הגרסה של גאנז לוקחת ברחוק את הגרסה המקורית של אירוסמית'!

So like a rose

New member
באיחור

שיר גאנז שבועי: Dont cry. [עוד אחרי שאני וחברה שלי תרגמנו אותו כלכך מצחיק לעבריתP:] שיר לא-גאנז שבועי: wish you were here\Pink Floyd סרט/סדרת טלוויזיה של השבוע: האנטומיה של גריי. וחדשות,כן יותר מדי חדשות.. משהו טוב שעשיתי השבוע: עשיתי המון ספורט:) משהו טעים שאכלתי השבוע: ממ רביולי תמונת השבוע - השאלה מתחלפת: איזה משחק קלפים של ווינדוס אתם הכי אוהבים (סוליטר, פריסל וכו'..): סוליטר

למעלה