שרשור סופ"ש

®NuLy®

New member
../images/Emo41.gifשרשור סופ"ש../images/Emo41.gif

ראיתם איזה קאמבק עשיתי, אני ממש אקסל רוז!
שיר גאנז השבויע:
שיר לא-גאנז שבועי:
אלבום השבוע:
סרט/סדרת טלוויזיה של השבוע:
משהו טוב שעשיתי השבוע:
משהו טעים שאכלתי השבוע:
תמונת השבוע
השאלה המתחלפת: איזה בירה אתם הכי אוהבים? שבת שלום

hofri10

New member
עונה

שיר גאנז השבויע: Bad Apples שיר לא-גאנז שבועי: בטח משהו של Thin Lizzy אלבום השבוע: Americana של אופספרינג סרט/סדרת טלוויזיה של השבוע:הישרדות משהו טוב שעשיתי השבוע:הייתי חולה משהו טעים שאכלתי השבוע:סטייק אנטריקוט באוקטגון. רק מלחשוב על זה אני רעב. תמונת השבוע:אין השאלה המתחלפת: איזה בירה אתם הכי אוהבים? ילד בן 14 וחצי, לא שתיתי הרבה בירות כך שאני לא יכול לענות.

Slash105

New member
עונהה

שיר גאנז השבויע: Dont Damm me שיר לא-גאנז שבועי: black and blue - Van halen אלבום השבוע: perfecet strangers - deep purple סרט/סדרת טלוויזיה של השבוע: האח הגדול משהו טוב שעשיתי השבוע: השתכרתי משהו טעים שאכלתי השבוע: על האש תמונת השבוע..אין כוח להעלות השאלה המתחלפת: איזה בירה אתם הכי אוהבים? גולד סטאר

CyberP

New member
איפה היית כפרות עלייך?../images/Emo24.gif

שיר גאנז שבועי: Locomotive שיר לא גאנז שבועי: Metallica - Sanitarium אלבום השבוע: Steven Wilson - Insurgentes סרט השבוע: The Watchman משהו טוב שעשיתי השבוע: לא משהו מיוחד. לא שלא עשיתי דברים טובים, פשוט לא משהו שיוצא מן הכלל. משהו טעים שאכלתי: אתמול על האש עם החבר'ה, פרגיות משהו לפרצוואוווואף! בירה מועדפת: הייניקן וויינשטפן.

VIK האחד

New member
עונה

שיר גאנז שבועי:Better שיר לא-גאנז שבועי:Lordi-Bite It Like A Bulldog אלבום השבוע:Lordi-Deadache סרט השבוע:Jeepers Creepers משהו טוב שעשיתי השבוע:כלום משהו טעים שאכלתי השבוע:כבש תמונת השבוע:אין השאלה המתחלפת: איזה בירה אתם הכי אוהבים?לא אוהב בירות

otlumak

New member
sanitarium גם אחלה שיר של bullet for my valen

bullet for my valentine לא יודע אם שמעת שירים שלהם אי פעם ואהבת אבל בטוח שמעת. הם דרך אגב ביחד עם avenged sevenfold מעריצים של אקסל!

hofri10

New member
אני רואה שכולנו השבוע אכלנו בשר

רק מלקרוא את התשובות של כולם נהייתי רעב לסטייק.

slashon1

New member
עונה

שיר גאנז שבועי: paradise city שיר לא גאנז שבועי: metallica-fade to black אלבום השבוע: metallica-ride the lightening סרט/סדרה: לא יצא לראות השבוע משהו טוב שעשיתי: סוף סוף התחלתי להשקיע בנגינה בגיטרה משהו טעים שאכלתי:שוקולד בירה אהובה: ברבר/ גינס . שתי הבירות שהכי יוצא לי לשתות לאחרונה

למעלה