שרשור סופ"ש

V e g

New member
../images/Emo41.gif שרשור סופ"ש ../images/Emo41.gif

בנוהל הרגיל, מוזמנים להעלות המלצות מוסיקליות (כולל קליפים) וגם לא כ"כ מוסיקליות. אני אמליץ אולי על משהו בהמשך, כשיבוא לי רעיון...

המלצה על אלבום

BECK-MIDMidnite Vultures באלבום הזה של בק מ-1999 בק הלך לכיוון Fאנקי של שנות השמונים (השפעות בולטות של פרינס) ניתן לראות גם לפי העטיפה של האלבום את ההשפעה. בכלל כל האלבומים של בק מצויינים אחד אחד...

Knives Out

New member
ציפיתי שתגיד את זה..

כי קוראים לך paper tiger... פחות אהבתי את האלבום הזה, Mutations הוא ללא ספק אחד האהובים עליי.

libro

New member
מצחיק, אני בדיוק שומע את papertiger

ורואה תהודעה שלך.. אני הייתי מאוהב ברדיוהד במשך 5 שנים, בערך אז הגיע בק, שהפך לאומן האהוב עלי ביותר בכל הזמנים, ורדיוהד נותרו אהבה ישנה שתמיד תצליח לצוץ.. החרישה על 5 האלבומים שלהם (בלי פאבלו הוני) במשך שנים לבסוף נשחקה. אבל אז קרה והתחלתי לחרוש על משהו כמו 8 מאלבומיו של בק.. כרגע, ההתלהבות שלי היא בעיקר מ the information המטריף שיצא השנה, אבל בגדול, אין על odelay ן sea change. גם mellow gold אהוב עלי ביותר, mutations קצת פחות.... חוץ מ we live again...

Latisia

New member
סופ"ש נעים לכולם!

היום אין לימודים! כה נחמד. ממליצה על: i am passenger, search and destroy ו- gimme danger של איגיפופ. שירים שממש נדבקו לי לאחרונה ועל האלבום in absentia של פורקיופין טריי. בערך חמישים אלף אנשים המליצו על זה פה אבל וואי זה אלבום פשוט מצויין! אהבתי במיוחד את: blackest eyes, train ו- sound of muzak.

avki

New member
../images/Emo45.gif איגי פופ זה הדבר הכי טוב שהיה

באלטרנטיב אי פעם. חוץ מרדיוהד כנראה.

V e g

New member
למי שקנו ידיעות אחרונות

הסופ"ש, יש תמונה משעשעת של ת'ום יורק במוסף "לילות", בעמ' 6 או משהו כזה.

נצל"ש DVD של הקליפים של רדיוהד

מישהו יודע אם מזמינים את הDVD הזה מאמזון של אמריקה, הוא מגיע עם העטיפה מקרטון (כמו שיש בארץ) או שהוא מגיע בתוך אריזה פלסיטק פשוטה? תודה,

אני לא חושב שיש את הדי וי די הזה

באריזת פלסטיק רגילה. אני חושב שהוא יצא אך ורק באריזת קרטון. בכל מקרה בדרך כלל אמזון כותבים איזה סוג זה אם יש שני סוגים. אם הם לא כותבים סביר להניח שלא קיימות שתי גירסאות של הדי וי די - ואין מה לדאוג

יש לך את הדי וי די הזה?

חבל שהם לא הוציאו די וי די עם כל הקליפים.. סה"כ זה יצא ב-2003 ...

יש לי גם את הדי וי די וגם את

הוידאו... הקלטת יצאה לפני 2003 קצת אחרי צאת אוקי קומפיוטר....לכן אין שם את כל הקליפים. ובכל זאת אני מסכים איתך..באמת חבל שאין מארז די וי די עם כל הקליפים שלהם (כמו שביורק עשתה למשל).

למעלה