שרשור סופ"ש

• פותח הנושא V e g
  • פורסם בתאריך

V e g

New member
../images/Emo41.gifשרשור סופ"ש../images/Emo41.gif

אתם מוזמנים להעלות כרגיל המלצות: איזה מוסיקה שמעתם לאחרונה וממש אהבתם? סרטים? או כל דבר אחר...

Street Spirit 0

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| מוזר.

משום מה לאחרונה קרו כמה דברים שגרמו לי לרצות לחזור לשמוע את כל האומנים הישראליים שאני אוהבת כל כך ומלא זמן לא שמעתי אז קלטתי את עצמי לאחרונה שומעת המון כנסיית השכל ומופע הארנבות של ד"ר קספר. פשוט כייף. חוצמזה שכנסיית השכל מוציאים עכשיו אלבום אוסף עם שירים שלהם בגירסאות חדשות ואחד השירים "ידיים למעלה" יצא כבר בגירסתו החדשה לרדיו ובנוסף לזה יש לו קליפ מרגש עד דמעות :)

כל קריאה של הודעה שלך את עושה לי

חשק לחומוס!! לא יפה....
ולמה רק עכשיו אני יודע מהחתימה שלך שיש פורום לכנסיית השכל... לא יפה להסתיר..:) ואכן כנסיית השכל מדהימים,הלהקה הכי טובה שקיימת... עושה מוזיקה איכותית לפנים. אבל באמת עושים מוזיקה, לא כמו כל החרא שיש בארץ כרגע כמו סינרגיה ושאר ירקות אחרים. ובאמת הסופשבוע הזה כולו הכנסייה.

Street Spirit 0

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| חיחיחי :]

בשביל יש את החתימה P: לפרסם את הפורום. עדיף לדעת מאוחר מאשר לעולם לא :) אחחח... כנסיית השכל... איכות בהתגלמותה. מדהימים ומיוחדים. צריך אומנים כאלה בארץ, לא כמו כל המעפנים שמתרוצצים לי בלי הפסקה ברדיו ובטלוויזיה. אחחח... איזו להקה

kittycatbone

New member
גם אני מאוד,

אוהבת את הלהקה הזאת!! הם הופיעו אצלינו בבית ספר לפני שנה או שנתיים, וזה היה ממש נחמד ^^ בקשר לשיר "ידיים למעלה" זה באמת שיר יפה, אבל בגלל שגלגל"צ חורשים עליו כל כך הרבה, ואני בזמן האחרון שומעת הרבה גלגל"צ בגלל הפרוייקט באמנותXD אז השיר הזה כבר מעצבן אותי.. חח

Street Spirit 0

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| איזה כייף!!!

אני רוצה כל כך הופעה שלהם :( זה שיר מדהים :) באמת חורשים עליו בגלגל"צ? P: טוב נו... אני לא שומעת רדיו :X ולמען האמת לא נראה לי שמזיק לגלגל"צ לחרוש גם על שירים איכותיים ולא רק על הזבל שמשמיעים שם בדרך כלל... את מוזמנת לפורום שלהם!

Knives Out

New member
תשמעו "איקרוס", העליתי לכם קובץ

להקה ישראלית מעולה! מושפעים בעיקר מ: רדיוהד, הסטרוקס, פינק פלויד, סמית'ס, פיקסיז, קיור. לשיר קוראים "40 יום". http://rapidshare.com/files/15966205/08___1506___1493___1491__40___1497___1493___1501_.wma.html

Latisia

New member
אוי קספר...

כבר המון זמן לא שמעתי אותם.או בכלל מוזיקה ישראלית, אין לי יותר מידי גישה לסוג המוזיקה הזו. קודם כול מאז המלצה של knives out על menomena אני לא מפסיקה לחרוש על החדש שלהם friend and foe באמת כבר מזמן לא נהנתי ככה מאלבום! ממש מומלץ וחוץ מזה אני ממליצה לשמוע את: moonlight mile, paint it black של הרולינג סטונז paranoid android, karma police, air bag של easy star all stars she just wants to be שך REM

On23

New member
ראיתי השבוע...

"המבוך" של פאן". אך, איזה סרט יפהייפה. חבל שלא מגיע לארץ.

Knives Out

New member
קניתי שני אלבומים של EELS.

הולך לשמוע אותם. D: Beautiful Freak ו - Blinking Lights and Other Revelations

פוֹלי

New member
משובח ביותר../images/Emo70.gif

בכלל, כל הדיסקים של ה- eels משובחים ביותר

Knives Out

New member
אע! שמעתי את זה!

מה קרה לו?!! כל השירים בBlinking Lights נשמעים אותו הדבר! הלחנים כל כך משעממים, נשמעים כמו פופ דלוח ובנאלי..! מבאס. אהבתי את Electric-Shock Blues הכי.

למעלה