שרשור סופ"ש

פוֹלי

New member
../images/Emo41.gif שרשור סופ"ש

עוד סופשבוע. וכמו תמיד - המלצות יתקבלו בהתאם
(רדיו וג'ולייט מישהו? מי הלך ויכול לתת רשמים?) שיהיה טוב...

dresner

New member
Radio&JulietX2

ובכן, זאת הייתה הפעם השניה שלי. שלא כמו בפעם הקודמת בת"א, אתמול בראשל"צ מחיר הכרטיס היה זול להחריד (65 ש"ח בלבד). יכול להיות שפשוט רצו למלא את השורות החסרות, ולכן הורידו את המחיר ההתחלתי שעמד על 130 ש"ח. בשונה משנה שעברה, האולם אמש לא היה מלא מפה לפה, וחבל שכך. לגבי המופע עצמו, לא היו שינויים כלשהם למעט העובדה שהרקדנים נאלצו להתאים את עצמם לבמה קטנה יחסית, ולאמצעי תאורה פשוטים ולכן ההפקה בכללותה נראתה כפחות מרשימה משנה שעברה. ולמרות זאת הריקוד היה נפלא ולא הייתה נפילה ברמת המחול. בגלל שזאת ההופעה האחרונה בישראל, ביקשתי לקבל את הפוסטר של המופע שהיה תלוי מחוץ לאולם, ולשמחתי נענתי בחיוב ויצאתי עם שלל! בהזדמנות אראה אותו לכולם כאן... הוספתי קישור להודעה שלי משנה שעברה על המופע, כתזכורת... סופ"ש נעים שיהיה...

lifahead

New member
מממ...

אני ממליצה על לאונרד כהן... לא ממש אנדרגרוונד אבל עדין שווה ביותר..:]

WeHaveExplosive

New member
Golden Era Jungle

Golden Era Jungle, כפי שניתן להבין משמו, הוא אתר שעוסק בתור הזהב של מוזיקת הג'אנגל, שהתקיים בתחילת-אמצע שנות ה-90. הג'אנגל היא מוזיקה אלקטרונית שמתאפיינת במקצב שבור מהיר מאוד. באתר ניתן להוריד DJ Sets מאותה התקופה (אגב, לפני שאתם מוחקים את ההודעה, שימו לב שאין כל חוק נגד הורדת Dj Sets, מדובר בהורדות חוקיות לחלוטין). אני ממליץ במיוחד על הסט הזה. שבת שלום לכולם!

e-shfiyut

New member
אמרתי לי, בואי נרחיב אופקים...

אבל אני לא מוצאת את הקישור להורדה...

WeHaveExplosive

New member
אוקיי...

ממש בתחילת הדף רשום "Click here to listen to the 3D side", תלחצי על ה-here, שהוא בפונט מודגש, ו"שמור יעד בשם" (או Save Target As אם המחשב שלך באנגלית). As simple as that!

e-shfiyut

New member
אפשר סופ"ש אחר?

היום קיבלתי 2 כרטיסים להופעה. אז אמרתי, יאללה שיהיה הבנות נחמה. האמת, אין לי הרבה מושג מה הן חוץ ממי שהן. הורדתי כלמיני דברים, ואהבתי בגדול, למרות שזה הדבר היחיד שמזכיר קצת רגאיי, ואני עדיין מסוגלת לחבב. אני לא אוהבת רגאיי. מה דעתכם על הבנות?

פוֹלי

New member
אני נורא אוהבת את השיר החדש שלהן

רק שאם ימשיכו לטחון אותו ברדיו הוא בטח ימאס עליי מהר - אבל so far...

פוֹלי

New member
אנשי להקת קאברים לרדיוהד או ווטאבר

שיהיה השם שלכם: לא מקובלת עליי ההתכתבות המטופשת ביניכם לבין באי הפורום הקבועים - שבינינו - לא חייבים לכם כלום.. כמו שלא מקובל עליי יציאות כמו "אני מאוכזב מאנשי הפורום שלא באו להופעה". כמו שלא מקובל עליי שהנסיכה דייאנה ש "במקרה" נכנסה לראשונה לפורום היום ציינה כמה הייתה הופעה מדהימה (גם ההופעה שלך היום בפורום לראשונה מדהימה במקריותה) כמו שלא מקובל עליי ההתכתבות המגוחכת של "בעיה שלך, היית מסדר מקום מראש ומונית". אנשי להקת קאברים יקרה: חסמתי אתכם בעבר - אני עם יד קלה מאוד לחסום אתכם שוב. ראו הוזהרתם.

e-shfiyut

New member
../images/Emo6.gif

אולי זו השעה. אולי נדודי השינה. אבל זה הצחיק אותי.

למעלה