שרשור סופ"ש

• פותח הנושא V e g
  • פורסם בתאריך

V e g

New member
../images/Emo41.gifשרשור סופ"ש

היי חברה, מה העניינים? מאיפה אתם באים ולאן אתם הולכים? ומה חני נחמיאס היתה אומרת על זה? אתם מוזמנים להעלות המלצות מוסיקה, סרטים, ספרים וכיו"ב. ספרו לנו מה שאנחנו צריכים לדעת. לדוגמא, דברים שאני שומע לאחרונה וממליץ בחום ובקור: Mew - And the glass handed kites Baby Fox - A normal Family HooverPhonic - Blue Wonder Power Milk סופ"ש נפלא :)

Knives Out

New member
Mew

אהבתי את Frengers. ממליץ לראות את הסרטים: אנשי המסיבות 3:10 ליומה

juventina

New member
יש עכשיו ספיישל רדיוהד

ב-102FM רדיו תל אביב :) וההמלצה שלי היא ספר קומיקס שאני קוראת עכשיו שנקרא פרספוליס, הוא נכתב על ידי מרג'אן סטראפי שהיא אישה איראנית שברחה מאיראן כשהייתה נערה ומצאה דרך מקורית לספר על מה שעבר שם עליה ועל המשפחה שלה בצל המהפכה המוסלמית. מאוד מענין ועצוב... סופ"ש נעים לכולם!! הופה, where I end and you begin ברדיו, כמה הזוי :)

WICKED CHILD

New member
גוט שאבס קינדרלך

DAVID BOWIE-ASHES TO ASHES מאיר אריאל -שיר פצועי אהבתנו גלעד כהנא-שחכתי איך לאכול (הדיסק...) שמוליק קראוס - מדינת ישראל נגד שמוליק קראוס.(גם...הדיסק) וכל ספר של צ'ארלס בוקובסקי יהיה טוב הכותב מסיר כל אחריות לתוצאות השירים והספרים שהמליץ עליהם בברכת שבת שלום .

lifahead

New member
וויקט וויקאנד

ניק דרייק- פייב ליבס לאפט דיויד בואי - סקארי מונסטרס אנד סופר קריפס [כולל את אשס טו אשס הענק!] דיויד גראיי- גרייטסאט היטס [יש לבחור הזה אחלה קול!] לאונרד כהן- בסט אוף לילי אלן המלכה!!!!!!1 ולהקה שאף אחד לא מכיר ואף אחד לא שמע עליהם וחבל מאוד! הביטלס סרג'נט פפר :)

Latisia

New member
sweeney todd

כתבתי על זה לפני כן נדמה לי. זה אמור לצאת בקרוב לקולנוע בארץ. בהחלט ממומלץ לראות. מאז שראיתי את הסרט אני שומעת בלופים את הפס קול. הסרט מבוסס על מחזה מברודווי, הגיבור הוא ספר שבעקבות עברו מתחיל לרצוח את לקוחותיו. זה עפ ג'וני דאפ, הלנה בונהם קרטר, אלן ריקמן (סנייפ), השחקן שמשחק את פיטר פיטגורו בה"פ 3 וסשה ברון כהן. סרט ענק בעל הומור חולני (= נורא אהבתי!! הלנה נפלאה בסרט. סוף שבוע נעים לכולם

שאיפה360

New member
John Frusciante - Curtains ,חובה להכנס!!!!!!

ההמלצה שלי אליכם,ושאני מתכוון המלצה אני מתכוון שתשיגו את האלבום הזה,אין לכם מושג מה זה עשה לי,גמר אותי האלבום הזה עשה לי את ההרגשה שהרגשתי אחרי אוקי קומפיוטר,ואולי יותר,אני לא מגזים........ שתשמעו את זה,הבטן תתהפך לכם,תשימו ידיים על הראש מרוב גאונות!!!!!!!!!!! אני עכשיו בדרך להוריד את כל החומרים האחרים ששלו ששמעתי גאונים עוד יותר.....חובה,באמת.

WICKED CHILD

New member
בלופללייףהד

....האלבום שמכיל את אשס טו אשס של בואי הוא "האנקי דורי" מ1980

למעלה